Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Вгадайте, так ставляться до клумби 73 чи 25 ?

b0hejf.webp

На співбесіді:
- Розкажіть про ваші вміння, навички, професійні досягнення.
- Я один з 25%
- Ви прийняті.

а шо тут "нєудобнєнького"?
"рас" - висловлювання депутата європарламенту щодо висловлювання Зєлєнского.
двас - кривавий Гоздєп вчергове, як і 5 років поспіль (ну, або 4 з копійками) висловив підтримку Україні.

Це вже заслуги Слуги?

где я такое говорил? :дивитись:

я вообще то к тому, что говорили вы - если не порох, то безвиз заберут, поддержку никто оказывать не будут и джавелены на родину улетят

:попкорн:

Га га га..:D:D:D

Сначала это ****** под названием 1+1 льет пять лет ****** в одну сторону.
А теперь вот как оказывается...

Зараз, коли післявиборча істерія вщухає, напевно, вже можна озвучити цей меседж.

Насправді зараз найкращий момент для того, щоб припинити політичні чвари і сконцентруватися на роботі над країною. Очевидно, що новообраний Президент не має досвіду публічної політики, міжнародних зв'язків та навиків ведення перемовин на найвищому рівні. Тому я б дуже хотів, щоб наші досвідчені політики відкинули свої образи, забули про нереалізовані амбіції і зосередилися на допомозі Україні.

Особисто я вітатиму активне залучення Петро Порошенко до сфери міжнародної політики України, в т.ч. його призначення на посаду міністра закордонних справ. Чому ні? Людина досягла очевидних успіхів у цій сфері, сама галузь не є потенційно корупціогенною, тобто навряд зацікавить Кононенка, Свинарчука та інших персон, які знищили перспективи її другого президентського терміну.

Або Олександр Турчинов - до сфери нацбезпеки, оскільки він п'ять років цілодобово жив цим, а екзистенційний жах, який він наводить на окупантів з колаборантами говорить сам за себе.

Попри критику я б не радив прощатися з Уляна Супрун, Volodymyr Omelyan та іншими чиновниками, які мають позитивний досвід здійснення реформ. Або Валентин Резниченко і Юрий Голик в контексті децентралізації і ефективної роботи в регіоні.

І я буду дуже радий залученню до влади громадських активістів, оскільки в цій сфері найвищий відсоток фахівців з незаплямованою репутацією.

Доросла політика - це створення оптимальних умов для розкриття талантів абсолютних різних людей, а не капсулізація себе зі своїм оточенням.

Головне - пам'ятати про реперні точкі, які, до речі, дуже чітко визначив на Безпековому форумі Арсеній Яценюк, потенціал якого, я переконаний, має бути використаний новою владою. Це незалежність і територіальна цілісність, ЄС і НАТО, справедливість і економічний успіх.

Власне, все. Слава нації.

Га га га..:D:D:D

Сначала это ****** под названием 1+1 льет пять лет ****** в одну сторону.
А теперь вот как оказывается...

Это охуительно, я сразу говорил что пороха место - министр иностранных дел. Я все слова поддерживаю на все 100%. Несмотря на то что омелян **** и ****о лил на Зеленского.

щтоблядь?
ну це вабщє (с)

так а нахуя було все ламати, шоб потім пам'ятати про реперні точки?
Медицина називає таке явище дискенезією рук.

Потому что 2 года топтания на месте. Пороха место в МИДе

То есть вот это было твоим требованием к президенту ?
Я думал, что главнокомандующий по умолчанию должен защищать интересы армии. А оказывается надо требовать. Ясно понятно.

Я думал, что главнокомандующий по умолчанию должен защищать интересы армии. А оказывается надо требовать. Ясно понятно.
Еще раз для тех кто два слова связать не может, ты шел на выборы и голосовал.
Ты за что голосовал ?

Я гадав я бачив все на цих виборах.
А ніт, такого кіна з перевзуванням на другий день після виборів я навіть уявити не міг :браво:

Я вже починаю підозрювати, що ЗЕ - це многоходовочка Пороха, щоб його після ЗЕ просто на руках занесли на Банкову знову :іржач:

Еще раз для тех кто два слова связать не может, ты шел на выборы и голосовал.
Ты за что голосовал ?
Я считаю, что Зеленский в состоянии продолжить развивать направления заданные народом и Петром Алексеевичем, в том числе. К тому же приход новых старых людей во власть, неуклонно повышает требования к ним. Демократия, ****.

головнокомандувач здійснює керівництво

а інтереси армії захищають зампотили, каптьорщики та кухарі
:D
Значит такой с него руководитель, если даже повара его ни во что не ставят.:D

От вам і ЗЕ.
Коротше, мене забанили в Обносках на 744 години :)))))))))

Кінець епохи свободи слова.

Я считаю, что Зеленский в состоянии продолжить развивать направления заданные народом и Петром Алексеевичем, в том числе. К тому же приход новых старых людей во власть, неуклонно повышает требования к ним. Демократия, ****.
То есть конкретно не о чем.
Ясно понятно.

То есть конкретно не о чем.
Ясно понятно.
Конкретно? Ты за что голосовал? За то, что он лучший из худших?:D А за Юлю ты голосовал? Что конкретно должно было произойти или улучшиться?

Назад
Зверху Знизу