Статус: Офлайн
Повідом.: 5244
Повідом.: 5244
от головы отрикошетит?токо з хепіендом
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
от головы отрикошетит?токо з хепіендом
российского агента?
российского агента?
вчера ознакамливался с квитанцией на отопление на трешку в панельке за январь (ну скоко там, ну квадратов 50)
без счетчика, само-собой разумеется
2516 грн
Я ж завтра тебе чекаю.5 данюшок та три тетри.65 квадратов
вчера ознакамливался с квитанцией на отопление на трешку в панельке за январь (ну скоко там, ну квадратов 50)
без счетчика, само-собой разумеется
2516 грн
берешь смарт, в него флешку с киноМ и вуаля аквариум.
у меня на ждущий режим апликуха была у телека аквариум, даже настроить вид и рыб можно было
З бабами теж,проблем багато.Квіти,шампанське,подарунки.Може резинова краще?А з дітьми!
На фотках вони такі милі.Сидять собі у колясочках,посміхаються..Чистенькі,сорочки випрані.А у житті?Рукав відірваний,сапоги в багнюці,ще й повен рюкзак двійок.Краще на фото дивитись.
![]()
Цитировать этого уебка это просто![]()
Я чекаю коли Грін шарія почне постити
Таки правий Подерв'янський: "10% бидла це ще мало"
Люди здатні в дідька лисого відсмоктати аби той був проти Порошенка![]()
Потому что он уебок по определению..а чем он уебок, а то может я что то не знаю?
Я ж завтра тебе чекаю.5 данюшок та три тетри.![]()
Ок.Улитки завезу в другой раз,поскольку вышел с дома в 7-30 и катать их целый день до вечера не охота.![]()
Не переймайся.Ок.Улитки завезу в другой раз,поскольку вышел с дома в 7-30 и катать их целый день до вечера не охота.![]()
Жалко.Тіліпати в автівці день...Я ж не спішу.Ніколи і нікуди.та шо с ними с улитками будет?
Жалко.Тіліпати в автівці день...Я ж не спішу.Ніколи і нікуди.![]()
Все одно жалко.Творіння Боже.та это же не рыбки. этих можно в пакет и в карман![]()
та шо с ними с улитками будет?