Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
от алкоголя отказался.
в Гугле их тыщи![]()
Зараз вже й я рухаюсь.А днів чотири навіть сидіти не міг.двигаюсь и все ок...
хз, сколько не пробовала только перевод продуктов
фарш на шампуре не держиться
98% completed
![]()
1. фарш нормально вымесить руками и отбить о доску - чтоб ни единого разрыва ***
2. отбитый фарш плотненько скатать, максимально плотно
3. скатаный фарш надо хорошо охладить. не приморозить
4. шампур лучше брать поуже
5. фарш не делать сильно постным, жырок скрепляет фарш
P.S. лень было листать страницы - про рецепт чего речь?
от алкоголя отказался...
Згадую,як пахне,коли жінка уколи робить.
![]()
Зараз вже й я рухаюсь.А днів чотири навіть сидіти не міг.
98% completed
![]()
когда собирал пацанам пистолеты (они помогают но сами не могут ещё) - был несколько разочарован подгонкой.
Местами без работы надфилями не подгонялось. Я чот думал что там эта лазерная резка реально детьми может собираться.
Помимо этого местами у деталей странно-узкие выступы, это ж фанера блиать, она на узких кусках может и подломиться с грани
в остальном - охуенно
+1. Шось дуже схожі симптоми...
Ого!Спочатку підозра на кір була.Яка в біса кір,коли я в дитинстві хворів.А жіночка додивилась.У горлі щось знайшла.Воно там і раніше поколювало,але не звертав увааги.От так.Тепер уколи,****ізи.Але вже завтра побіжу-сил сидіти вдома не маю зовсім.
Та й температура вже нормальна.Пройде.
![]()
Дякую.Іншого виходу все одно-нема!Скорішого одужання.
сколько пацанам лет?![]()
когда собирал пацанам пистолеты (они помогают но сами не могут ещё) - был несколько разочарован подгонкой.
Местами без работы надфилями не подгонялось. Я чот думал что там эта лазерная резка реально детьми может собираться.
Помимо этого местами у деталей странно-узкие выступы, это ж фанера блиать, она на узких кусках может и подломиться с грани
в остальном - охуенно
7 и почти 10