Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
еще перемога

Соглашение между Украиной и Уругваем об отмене виз вступает в силу 15 февраля, - МИД
15 февраля 2019 года вступает в силу Соглашение между Кабинетом министров Украины и правительством Восточной Республики Уругвай о взаимной отмене визовых требований, заключенное 26 сентября 2018 в Нью-Йорке.

буду голосовать за петро алексеевича

а дійсно цікаво, кого ти підтримуєш :попкорн:

интриги нет. если бы меня заставили проголосовать, то голосовал бы за петро, ибо цугцванг. а так у меня рука не подымется за них всех голосовать.

Народ, а какие из не дорогих двух канальных hi-fi колонок можете посоветовать и порекомендовать для домашнего кинотеатра?

Ахахаха ))))))))))))

Зрадойоби, ваш хід. Давайте, що тут попилять?

Ukraine Now
20 год ·
Норвезька компанія NBT та французька Total Eren збудують на Херсонщині вітроелектростанцію за 369 мільйонів євро, яка буде однією з найбільших вітроелектростанцій в Європі

✅ Потужність: 250 МВт
✅ 67 вітрових електроустановок
✅ Загальний об'єм інвестиції: 369 мільйонів євро
✅ Найбільша вітрова електростанція в Україні
✅ Одна з найбільших вітрових електростанцій в Європі
✅ Вітроустановки збудують вздовж озера Сиваш

На Всесвітньому економічному форумі в Давосі відбулось підписання Угоди між норвезькою компанією NBT, французькою компанію Total Eren та Європейським банком реконструкції та розвитку щодо будівництва вітропарку «Сиваш».

Про це повідомляється на сайті Адміністрації Президента.

Пакет документів передбачає фінансування на 150 млн євро будівництва найбільшої вітрової електростанції в Україні та однієї з найбільших вітроелектростанцій Європи.
Загальний обсяг інвестицій в проект «Сиваш» - 369 млн євро. З них 150 млн євро надасть Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) разом з консорціумом банків.

За словами президента ЄБРР Суми Чакрабарті, прихід в Україну NBT і Total Eren показує, що Україна тепер другий за розміром європейський ринок.

"Україна є другим європейським ринком після Греції за розміром інвестицій компаній Total і NBT. Це показує, що іноземні інвестори повертаються в Україну завдяки реформам", - зазначив він.

"По-перше, це показує, що Україна відкрита для бізнесу, оскільки вона проводить реформи в енергетичному секторі вже декілька років і рухається до стандартів ЄС. По-друге, Україна буде світовим лідером, а для початку регіональним лідером, в сфері відновлювальної енергетики", - додав Сума Чакрабарті.

Вітроустановки збудують вздовж озера Сиваш. Вони будуть розташовані за кілька кілометрів від окупованого Росією Кримського півострова.

ℹ Норвезька компанія NBT спеціалізується на будівництві вітрових електростанцій і зараз має проекти в Норвегії, Кіпрі, Китаї, Сінгапурі та Пакистані.

ℹ Total-Eren, дочірня компанія французького енергетичного гіганта Total. Вона є незалежним виробником електроенергії (IPP), який розробляє, фінансує, інвестує, будує та експлуатує електростанції з відновлюваних джерел енергії у довгостроковій перспективі на глобальному рівні.

▶ Дивіться також:

Турецький інвестор - холдинг Guris будує під Одесою вітрову електростанцію потужністю 85 МВт

В Запорізькій області будують вітроелектростанцію потужністю 200 Мвт

На Херсонщині будують вітроелектростанцію потужністю 69 МВт

fa5bhe.webp

cjhj9j.webp

:браво::іржач:

лучше бы ты этого не постил... с учетом интереса - выплаты по дивидендам, проект выйдет лярда в пол. мощность харьковской ТЕЦ-5 - 540MW.

нам продали, причем продали не дешево, в рассрочку дорогую игрушку. это канечно же перемога.

подумать о том что за пол лорда зелени тем 5 лет 10 наверное могла работать на полной мощности, давая в два раза больше электроэнергии и обогревая пол Харькова при этом, канечно же не судьба.
а при том что за ликтричество и тепло будут платить - на разницу в себестоимости киловатчаса - жужжать можно лет 20-25, а то и более.
зеленый дрочь, окромя гэс - это для богатых буратин, то есть не для нас.

Народ, а какие из не дорогих двух канальных hi-fi колонок можете посоветовать и порекомендовать для домашнего кинотеатра?

Для дом кіно не варто заморочуватись дуже.
Достатньо чогось рівня Microlab Solo якість там.
А якщо пасивні до ресівера, то подивись що є на ОЛХ. Дерев'яні (дсп), двохполосні.

Я собі взагалі крафтову напольну систему купив 5.0 потім додав самухфвер активний.

На ОЛХ зараз дуже багато класної вінтажної техніки. Яб шукав щось там що сподобалось.
Новодєл не шукав би.

Лугал аналитик в экономике и транспорте.
Какого ценного кадра Украина потеряла :D

Для дом кіно не варто заморочуватись дуже.
Достатньо чогось рівня Microlab Solo якість там.
А якщо пасивні до ресівера, то подивись що є на ОЛХ. Дерев'яні (дсп), двохполосні.

Я собі взагалі крафтову напольну систему купив 5.0 потім додав самухфвер активний.

На ОЛХ зараз дуже багато класної вінтажної техніки. Яб шукав щось там що сподобалось.
Новодєл не шукав би.

Дякую мен!
Та все ж таки мені важко без конкретних варіантів з посиланнями на них, зробити вибір. Мені так легше було б, так би мовити!

Дякую мен!
Та все ж таки мені важко без конкретних варіантів з посиланнями на них, зробити вибір. Мені так легше було б, так би мовити!

Тут я не допоможу :(
Варіантів багато, бюджет від 100 баксів до тисяч.
Активна\пасивна. Напольна\полочна. Нова\БВ. "HiFi"\HiFi.

Я б відкрив ОЛХ, ввів пошук "акустика" и коридор на бюджет. Реально оцінюючи нижній поріг, щоб відмести совок.
А потім обирав би те що підходить та подобається за виглядом і гуглив відгуки\обговорення на неї.

что такое недорогие?

бери q acoustics 3050
1000$ лучше за эти деньги не найдешь
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Купил и поменял акб. Осталось сдать в магаз обратно старый акб и ненужный набор ключей. Таки отот крайсеровский хрен который все там придумал чистый ондон который знает как сделать через ****.

Назад
Зверху Знизу