Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
а когда нашу тачку ******, ты можешь утверждать кто сел за руль?
ну ты правда рахит?

Тобто я можу визвати копів і заявити що ти украв мій мерс з номером 0х0у?

Копи не попросять в мене якесь підтвердження права власності на той мерс?

Доречі, може хто пам'ятає.
Років зо три в Харкові угнали бляху Ауді А6 з котом )))
Так от не власниця чи дівчина не власника прохала повернути лише кота, бо сама розуміла що авто їй точно не будуть навіть шукати. Тут на ХФ була тема.

новости говорят что угонов в украине поменьше стало, так то
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тому що нова поліція працює :клас:
А бляхи не входять до статистики, тому що власників немає, то і не може бути угона. У одного не власника що взяв покататись, взяв покататись інший не власник :незнаю:
То не угон.

Мальчішко, ти вже досить дорослий, проте зовсім нічому не учишся.

Якщо мусорський рєшала та юрист торгує дровами - це каже про те що ... коротше я б через такого нічого не вирішував. Бо торгувати краденими дровами...ну хз навіть як це назвати.

Не бути тобі Солом Гудманом.

agc4ed.webp

Бо торгувати краденими дровами...ну хз навіть як це назвати.
упоротый :D
вот кто тебе дает право ляпать своим гадким языком, если ты не знаешь?!
кто тебе сказал, что они краденные?
ты дурачек ей богу.

ты сам себе противовречишь
угонов стало меньше, ибо если уганять какой-то сраный аккорд, то выбор между бляхой-не бляхой очевиден

Я тебе не розумію.
До статистики угонів не потрапляють бляхи.
А не блях стали уганяти менше.
Що не так?

у меня пока что лимит на проценты 10 тыщ грн (сумма оплаты за аренднуя квартиру)
пока что тупо процентов оплачиваю 2200, что с лихвой перекрывается тем же ростом доллара
так что мне есть куда расти :ги:

ты в месяц платишь 2200 грн процентов? :рл:

Тех паспорт авто чем не подтверждение?

А домкрат від машини чим не підтвердження?

Взагалі нічим не підтвердження.
В Тех паспорті вказаний власник. Якщо він = ти, тоді да. Якщо там не твоє ім'я - ти ніхто цій машині.

а, чо, есть чо предложить?

да, могу поискать смску, мне недавно приходило.
Пишут - приходите и заберите 500 000.
Правда то мне прислали, но у тебя и запросы попроще - 150 000

P.S. ай соврал - 377000

Магазин обуви Payless провел эксперимент, можно ли недорогую обувь продать намного выше ее настоящей цены, если ее продавать под видом дизайнерской обуви. Был открыт фейковый люкс-бутик под названием Palessi, где обувь, обычно продаваемую за $20-$40 продавали по цене от $200 до $600.

Так называемые "Social Media Influencers" ("лидеры мнений" в соц. сетях), которым об эксперименте не сообщили, активно принялись нахваливать "дизайнерскую" обувь. "Я бы заплатила $400-500", говорит одна из лидеров мнений. "Люди бы восхищенно спрашивали, где я эту обувь раздобыла".

За несколько часов было продано обуви свыше чем на $3000. В итоге переплатившим покупателям магазин вернул деньги. Целью эксперимента было показать, как легко покупателей можно нахлобучить, если выдавать обычную обувь за люксовую, и как социальное влияние и погоня за статусом может заставить людей намного переплачивать за самые обычные вещи.

Тут кто-то ржал с меня, теперь я поржу с вас :)

Муж заметил, что жена перед варкой обрезает кончики у сосисок.
- Зачем ты так делаешь?
- Я не знаю, моя мама всегда так делает
Позвонили тёще.
- Так варила ещё моя бабушка.
Прабабушка встрепенулась, услышав разговор:
- А вы что, до сих пор варите в моей маленькой кастрюльке?

Шо не так? Взять корча, покататься не вкладываясь и продать.

Все не так.
Починаючи з використання приставки "некро" що до машин 7-10 річного віку преміум сегменту, закінчуючи "не вкладати", та "продати не багато втратив". Тим паче з твоєю вдачею знищувати авто.

Дурна ідея як на мене.

Тому що обрати гарний екземпляр - це питання часу. Тут можна і за місяць і два не знайти гарний.
По друге, любий екземпляр потребує негайного вкладення грошей за для безпечного пересування. Як мінімум діагностика, рідини, ремені, фільтри, дуже часто аккум. Бо зима. Треба бути впевненим що завжди заведеться та доїде куди треба.
По третє. Ціна.
Менше за все можна втратити на хламові, більше за все на гарній машині.

Купувати авто на сезон - це саме невигідне рішення з усіх можливих.
На мою думку найраціональніше це брати авто на 3-5 років.

Проте звісно спробуй. Можливо сума втрати для тебе буде прийнятна, тоді взагалі проблем не буде. Заодно зміниш своє ставлення до авто часу, коли вони ще хоча б трохи робились з якістю на відміну від сучасного лайна.

Назад
Зверху Знизу