Потрапив сьогодні батько в невеличке ДТП - перед пішоходним переходом наздогнав його трохи Камаз.
Викликали ДАІ, чекають. Я їду морально допомогти з роботи.
Як то кажуть: "ничего не предвещало".
На під’їзді до місця ДТП я ще не бачив машину, але побачив, як на узбіччі мого батька штовхає якийсь *******. Миттю зупиняюсь, вмикаю аварійку. Це *** сідає в своє авто. Я до нього, батько кричить щоби я його не чіпав, бо воно дурне.
Але це дурне вже виходить мені на зустріч і починається моя з ним штовханина.
Зав’язалась бійка, але якась дивна. Я йому намагався потрапити в обличчя кулаком, а він мене тримав за футболку на витягнутих руках. Яку врешті разорвав мені вщент. Але жодного удару у відповідь так і не завдав. Потім щось блеяв про те, що батьку та винуватцю ДТП треба від’їхати, бо вони заважають і ближче 50 метрів до переходу стояти неможна. На аргументи що там ДТП тільки огризався. Корочше, вдалося його спровадити. Сів, поїхав. На останок пообіцяв повернутись.
Що я далі вияснив.
Через ДТП з’явилась невеличка тягнучка, яка трохи заважала виїзжати з другорядної дороги.
Цей чоловік, здається, з відсутнім дахом, саме так нібито не міг виїхати з другорядної. Почав лаятись на водія Камазу та на мого батька. Вдарив рукою по Камазу, розбив лобове скло. Але там такий водій, що він нічого навіть на це не сказав. Якби я знав, то я б цього *****а нікуди не відпустив.
Потім, після Камазу, він почав лаятись на мого батька, який намагався його заспокоїти, та розпускати на нього руки, саме що я і побачив.
От що це було?
Скільки таких *****ів їздить серед нас? Чому у них взагалі є права?