Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Всі щасливі, "улибаются і машут". Але у найближчому супермаркеті будуть прикро вражені, побачивши цінники на продукцію, вироблену з використанням газу по ціні $500/т.куб.м. І примуть єдино правильне рішення: сядуть на автобус до Кракува аби купити те, що планувалося купити тут. Так шо єдине, шо залишається в економічній реальності, що існує - своєрідно дотувати промисловість, сплачуючи якусь середньозважену вартість газу.
Наголошую, шо викладене є суто нмсд.
газова складова в одиниці електроенергії незрівняно нижча, ніж в разі опалення "чистим" газом.
Далі. Стосовно "власний газ - для населення, імпортний - для промисловості".
Такого бути не може. ГТС єдина, розподілом носіїв займається "Нафтогаз", і фізично розділити власний газ та імпортний нема можливості.
у меня нагло 20 часов в сутки из горячего крана бежит вода 15 градусовоплачиваем потерь и покрываем неплательщиков.
у меня нагло 20 часов в сутки из горячего крана бежит вода 15 градусов![]()
да здравствует "свобода"ты какую-то хуиту придумал. основной потребитель газа - это химпром и металл, т.е. коломойский
ти дочитай далі, о людино, шо не використовує продукцію хімпрому!
.
бойлер наше всьо.
Кстати последнюю неделю стабильно после 21 часов вода градусов 40 в лучшем случае бежит
бойлер наше всьо.
Дык висит. Но пока включил, пока он нагрел - я уже усну.![]()
у нас нельзя
шото не разрешает газовое хозяйство-там вытяжка не такая им или ещё шо...хз...
а электрический-хз можно ли их вообще у нас ставить, провода как расчитывали? ...как напхаем 108 бойлеров-сгореть могём к чертям![]()
проточные бывают?![]()
[
?
Я знав, шо і тут біндерівці винуваті))
Бойлер - то на магистрали, а локальные - это водонагреватель.Газовая то колонка. А бойлер электрический.
газову колонку офіційно встановити = епік головняк. Там і приміщення має відповідати хз яким нормам, і висота стелі, і все таке інше.
Електричний бойлер встановити можна без додаткових оформлень. Його потужність в межах 2 кВт, те саме, шо й праска чи обігрівач.
а какие хорошие?
они все вертикальные или есть горизонтальные( а то я даж представить себе не могу куда его пихпть)
Ванна (над стиралкой, например), клодовка, да где угодно.а то я даж представить себе не могу куда его пихпть)
они все вертикальные или есть горизонтальные( а то я даж представить себе не могу куда его пихпть)
Ван Дамма треба - той не впаде.можна і на сраку впасти)