Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки! (меряемся) - - Part 12

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Такие вот дела..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всі щасливі, "улибаются і машут". Але у найближчому супермаркеті будуть прикро вражені, побачивши цінники на продукцію, вироблену з використанням газу по ціні $500/т.куб.м. І примуть єдино правильне рішення: сядуть на автобус до Кракува аби купити те, що планувалося купити тут. Так шо єдине, шо залишається в економічній реальності, що існує - своєрідно дотувати промисловість, сплачуючи якусь середньозважену вартість газу.
Наголошую, шо викладене є суто нмсд.

ты какую-то хуиту придумал. основной потребитель газа - это химпром и металл, т.е. коломойский. и то что физически нельзя отделить газ, т.к. это вообще не проблема. по нашей гтс идет и рос. газ, и туркменский, и из пгх и прекрасно он делиться на бумаге.

газова складова в одиниці електроенергії незрівняно нижча, ніж в разі опалення "чистим" газом.

Далі. Стосовно "власний газ - для населення, імпортний - для промисловості".

Такого бути не може. ГТС єдина, розподілом носіїв займається "Нафтогаз", і фізично розділити власний газ та імпортний нема можливості.

Ну разделять то и не надо. Ясно ж количество своего газа. Даже если он смешался с чужим, количество своего ж не изменилось

ти дочитай далі, о людино, шо не використовує продукцію хімпрому!

.

химпром - это не фейри, это удобрения. про супермаркеты - это ахинея полная.

так шо то шо бодяжат местный газ с импортом - это чистейшая нажива олигархов. и ничего более.

бойлер наше всьо.

у нас нельзя:рл:
шото не разрешает газовое хозяйство-там вытяжка не такая им или ещё шо...хз...

а электрический-хз можно ли их вообще у нас ставить, провода как расчитывали? ...как напхаем 108 бойлеров-сгореть могём к чертям:рл:

у нас нельзя:рл:
шото не разрешает газовое хозяйство-там вытяжка не такая им или ещё шо...хз...

а электрический-хз можно ли их вообще у нас ставить, провода как расчитывали? ...как напхаем 108 бойлеров-сгореть могём к чертям:рл:

Газовая то колонка. А бойлер электрический.

проточные бывают?:rolleyes:

Бывают, но что б нормально грел это киловатт 7 надо. А тут уже с проводкой могут быть проблемы :D

[
?
Я знав, шо і тут біндерівці винуваті))

мне начальник сказал:"ласкове телятко двох маток сосёт"

пока Янык одной ногой там, другой здесь был мы были ласковым телятком, а теперь пришла "свобода":(

маток нет, зато олигархи остались и утяжелели походу(если правда про коломийского и что предприятиям 40%)

газову колонку офіційно встановити = епік головняк. Там і приміщення має відповідати хз яким нормам, і висота стелі, і все таке інше.
Електричний бойлер встановити можна без додаткових оформлень. Його потужність в межах 2 кВт, те саме, шо й праска чи обігрівач.

ну и нет у нас потому колонки:(
а стелю я бы подвинула-не люблю соседа сверху:іржач:

а какие хорошие?:)
они все вертикальные или есть горизонтальные( а то я даж представить себе не могу куда его пихпть:()

Продублирую... Кто знает как можно с Кросфаером связаться? Скайп, контакт?

Назад
Зверху Знизу