Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
по ходу, начали расти пострадавшиеДеньги получат все, т.к. легкие телесные там, по сути, у всех, а у кого нет, тому поставят.
За минувшие сутки за медицинской помощью обратились 44 человека, 35 из них – госпитализированы.
Хочу что бы унизили того *****а в кепке,который прокурора ****ил.Он мне второй день покоя не даёт
И кролику "кулю в лоб",он сам просил![]()
Вот нефиг скупать было фантики:
Национальный банк Украины ввел временное ограничение на снятие валютных вкладов в эквиваленте не более 15 тыс. грн в сутки, при этом ограничений для гривневых вкладов нет.
Как передает корреспондент УНИАН, об этом в ходе брифинга заявил глава Национального банка Украины Степан Кубив.
“Гривневые вклады снимайте хоть миллион, хоть два. Банки ликвидные”, - сказал Кубив.
![]()
Он нужен вчера был для единственной вещи - для того что бы спикер крыма сказал что он с президентом согласовал кандидатуру главы правительства крыма. И все.А Януковоща путин щас использует как удобный повод для наездов на Украину. Перестанет быть ему полезным он же его и замочит.
А нехуй прокурорам расслабляться.
А тот чел в кепке ****утый на всю голову и совершенно без крыши.
А причина на пост выше...Бакс на межбанке упал
Он *****, согласена не в "небесной сотне"?
Тебе везде только путин мерещится. Кроме него полно сил, которые не против покачаться сейчас, как за свое, так и за донецкое майно.Согласен, путину есть что защищать, но он безумец. Стареет и ему крышу сносит. Вот чем плохо когда один человек десятилетиями правит.
Он *****, согласен
Не трогай пожалуйста сотню...
Вург, когда они узнают кто ты, они тебе билет обратно сами купят.Що я можу сказати. Зараз міркую що ліпше - загубити $200 на залізничних квітках та залишитися одному у Харкові доглядати однорічну доньку на місяць (!) або все ж поїхати до Криму та мати шанс стати вимушеним заручником якщо він стане новим суб'єктом РФ.
ты отдыхнуть там хочешь?або все ж поїхати до Криму
я бы не поехал. тем более с ребенком.Що я можу сказати. Зараз міркую що ліпше - загубити $200 на залізничних квітках та залишитися одному у Харкові доглядати однорічну доньку на місяць (!) або все ж поїхати до Криму та мати шанс стати вимушеним заручником якщо він стане новим суб'єктом РФ.
Що я можу сказати. Зараз міркую що ліпше - загубити $200 на залізничних квітках та залишитися одному у Харкові доглядати однорічну доньку на місяць (!) або все ж поїхати до Криму та мати шанс стати вимушеним заручником якщо він стане новим суб'єктом РФ.
Пригласи своих родычей в Харьков![]()
Здати можна, але ж як ви знаєте, повертають гроші далеко не в повному обсязі. А я брав СВ, вони коштують чимало.Почему терять? сдать нельзя?
Нажаль батьки в мене живуть у Сімферополі, а не в Одесі. Тому я маю їхати до Сімферополя. Щоб вони допомагали доглядати за дитиною.ты отдыхнуть там хочешь?
едь в Одессу, там спокойно
Не можна, бабуся переїзду не переживе.Пригласи своих родычей в Харьков
Я почекаю до середи, якщо побачу що ситуація нестабільна - доведеться таки не їхати. Найму тоді тут цицькасту доглядальницю для дитини на цей місяць, щоб допомагала.я бы не поехал. тем более с ребенком.
только сразу договаривайся что бы при месячном отчете принимала в устной формеЯ почекаю до середи, якщо побачу що ситуація нестабільна - доведеться таки не їхати. Найму тоді тут цицькасту доглядальницю для дитини на цей місяць, щоб допомагала.