Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
Срач прям як в старі, добрі часи!

Підкажіть який свіжий, бюджетний мінівен на 7 місць взяти?

Поки дивлюся опель зафіра та сітроен С4 гранд пікассо. Дивлюся дизель 1,6 + механіка (який в них автомат я не в курсі, та і ціна з ним зростає, чи є в них нормальний бензиновий двигун я не в курсі). Опель має більший кліренс та більш потужний двигун, має бути дешевшим в обслуговуванні. Сітроен комфортніший і меньше палива споживає.

Рено Сценік не подобається, а евпейс дорогий. Свіжі мінівени від ВАГ також поза бюджетом.
Renault Trafic, Opel Vivaro с дизелем, уже честные 8+1. Без всяких складных маленьких двух сидений.

Вкладиші проворачіваєт. Нада брать.

У Сітра Айсін 6 або 8 ступенів. Обидва надійні, комфортні та економічні.
Якщо вистачає грошей, то я б рекомендував би на автомат дивитись.
Ця дрочня з коробкою мене залюбила так, що зараз взагалі без коробки катаюсь. :D
Я останні 2 роки на автоматі. Щє думаю чи варто на механіку повертатися, не скажу що я за нею сумую)))

После автомата выбор дальше только автомат, а это сужает выбор при поиске авто. Например в Германии на механике в два три раза выбор был лучше в моем бюджете. Поэтому пока только механика, если вдруг жена захочет водить будем переходить на автомат или вторую тачку покупать на автомате.

Перевірив на mobile.de.
З автоматом об'яв більше, аніж з механікою. Загалом.
1753962192899.png

1753962204476.png

Але так, в бюджеті до 10к механіки значно більше.

Був на сервісі, основні роботи виконали наче й добре, потім в деталях розпишу. Сервіс не дешевий й рекомендований попереднім власником.

Але й нахуєвертили по дрібницях.

Коцнули фарбу на крилі при заміні радіатора.
Що вони мають зробити з цим щоб було правильно й добре виправлено?

Хуйово поклеїли шильдик на килимку. Там не вистачає заклепки, треба клепати а не клеїти. Ну а якщо вже клеїти, то не розмазуючи соплі по всьому килимку. Ще й не рівно поклеїли.

При заміні щіток двірників переплутали правий і лівий. Ну це вже щоб зовсім смішно було.

Вкладення

• IMG_1375.jpeg
    IMG_1375.jpeg
    624.9 КБ · Перегляди: 8
  • D26E1389-E593-4ECD-90A6-F4E7E1508407.jpeg
    D26E1389-E593-4ECD-90A6-F4E7E1508407.jpeg
    1 MБ · Перегляди: 10
  • IMG_1359.jpeg
    IMG_1359.jpeg
    307.4 КБ · Перегляди: 10
Стосовно сколу: як би вони там його не фарбували - під певним кутом буде помітно. Це якщо локально робити підкрас. На світлому металіку буде хоча б трохи, але помітно.
А ось на темних кольорах таке реально повністю, важче потім знайти коцку. Але тут не той випадок. Як по заводу - вже не буде.

Проте, якщо будуть робити якісний підкрас, з розмивкою бази та лаку - помітно буде тільки тому, хто в курсі , або при ретельному огляді. Загалом, локальні підкраси це гарний шматок хліба для детейлінгу, але потрібно бути "на досвіді". Там до хєра та більше нюансів існує, простіше цілу деталь якісно пофарбувати, ніж виводити переходи. Маленькі сколи тому дуже часто просто обробляють точково, щоб не іржавіло, але не намагаються виводити в ідеал - може вийти не так, як хотілось.

Стосовно сколу: як би вони там його не фарбували - під певним кутом буде помітно. Це якщо локально робити підкрас. На світлому металіку буде хоча б трохи, але помітно.
А ось на темних кольорах таке реально повністю, важче потім знайти коцку. Але тут не той випадок. Як по заводу - вже не буде.

Проте, якщо будуть робити якісний підкрас, з розмивкою бази та лаку - помітно буде тільки тому, хто в курсі , або при ретельному огляді. Загалом, локальні підкраси це гарний шматок хліба для детейлінгу, але потрібно бути "на досвіді". Там до хєра та більше нюансів існує, простіше цілу деталь якісно пофарбувати, ніж виводити переходи. Маленькі сколи тому дуже часто просто обробляють точково, щоб не іржавіло, але не намагаються виводити в ідеал - може вийти не так, як хотілось.
Дякую за пораду! Завтра я заїздитиму до тих чебурашок.

Я зубочисткою підфарбовував сколи. Спочатку грунт, потім фарба, лак та заполірувати.

Я зубочисткою підфарбовував сколи. Спочатку грунт, потім фарба, лак та заполірувати.
Прекрасный совет.
Если сделать аккуратно то это лучше чем перекрашивать деиаль

Для роботи зубочисткою можна не їхати в детейлінг, але навіть там є нюанс, якщо робити швидко - грунт і фарба дають усадку і як раз буде те саме, про що я казав вище. Але це швидко і дешево. Головне, буде перекритий доступ до голого металу.
Але, навіть в такому випадку:
- потрібно їхати до колоріста. Бо колір по коду буде геть інакшим.
- потрібні 2К матеріали. Хоча б лак 2К.
- потрібні наждачки декількох градацій, знежирювач і так далі...

Це я все проходив і не раз, по коли відпочиваю від роботи, розважаюся в майстерні, в тому числі з автівками. Тому , власне, хто накосячив, нехай і страждає , тим більше араби )

Назад
Зверху Знизу