Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Нет лучше расскажи как ты родился не в той стране, как тебя в Германии все понимают с полуслова, насколько здесь глубокие люди, не то что жлобы в Украине. Ну жена имеет право, ок, а ты причем?
Якщо ти мені виплатиш пристойний гонорар, я особисто для тебе напишу книгу, де детально все опишу :yahoo:
Просто так, та ще й десь на форумі у мене просто немає часу і бажання розписувати.

До речі, вопрос не по темі: ви з дітьми та жінкою не вдома російською спілкуєтесь?
Бо постійно, коли чую узькую рєчь на вулиці, підсвідомо вмикається негативне відношення до цих людей, бо по дефолту думаєш, що це русня.

Так чо ж ти в німеччину поїхав, а не в свій тайожний союз де тачки дешевші, і дороги рівніші і люди з твоєю ментальністю і мовою?
А не затримаєшся ти у німців бо не від тебе залежить. У тебе просто вибора нема. Пінком під сраку і назад піднімати своє "хуже не будет". І в цьому твоя відмінність від "порохоботів". Бо ті порохоботи очевидно мали вибір де жити, працювали для цього і врешті плюнули і виїхали на пмж бо не хочуть жити з такими як ти ;)

Якщо ти мені виплатиш пристойний гонорар, я особисто для тебе напишу книгу, де детально все опишу :yahoo:
Просто так, та ще й десь на форумі у мене просто немає часу і бажання розписувати.

До речі, вопрос не по темі: ви з дітьми та жінкою не вдома російською спілкуєтесь?
Бо постійно, коли чую узькую рєчь на вулиці, підсвідомо вмикається негативне відношення до цих людей, бо по дефолту думаєш, що це русня.
Д-дыбил, тебе надо на немецкий уже переходить на улице и стать толерантнее, они здесь не "русня", а граждане Германии. А вот ты переходом на украинский язык и желанием остаться в Германии вызываешь только фейспалм. Более взаимоисключающего понятия как ватная Германия, украинский язык и остаться на пмж сложно представить.

Д-дыбил, тебе надо на немецкий уже переходить на улице и стать толерантнее, они здесь не "русня", а граждане Германии. А вот ты переходом на украинский язык и желанием остаться в Германии вызываешь только фейспалм. Более взаимоисключающего понятия как ватная Германия, украинский язык и остаться на пмж сложно представить.
Вони не граджанє Німеччини, а ментальна русня і вата, яка продовжує просувати узьку мову і після десятків років знаходження тут. Багато хто з них навіть німецьку не знає.
Але що поробиш, немає країн без мінусів. Добре хоч у нас русні мало, а в моєму селі взагалі немає :оплески:
Де можемо, в побуті трохи ауф Джойс шпрехаємо, після 3 місяців вивчення мови складно було б розраховувати на більше.
І це прикольно, як одразу стрілки переводиш, я іншого і не очікував :)

Так чо ж ти в німеччину поїхав, а не в свій тайожний союз де тачки дешевші, і дороги рівніші і люди з твоєю ментальністю і мовою?
А не затримаєшся ти у німців бо не від тебе залежить. У тебе просто вибора нема. Пінком під сраку і назад піднімати своє "хуже не будет". І в цьому твоя відмінність від "порохоботів". Бо ті порохоботи очевидно мали вибір де жити, працювали для цього і врешті плюнули і виїхали на пмж бо не хочуть жити з такими як ти ;)
Слово троллинг тебе не ведомо, ок. У тебя есть опровержения тому что я про рашку написал? Тачки там дороже чем в Украине? Про ментальность ты пиздабол, ну да ладно. Дороги хуже чем в Украине?

Та вот хер там, у меня будут все основания для этого, мне тут делать нечего, поэтому я интегрируюсь по полной программе.

А уезжают порохоботы потому что как я уже писал с одной извилиной. Не готовы привести свои жизненные принципы в одну линию и двигаться по ней. Отсюда сегодня "Украина понад усе", а завтра при первой возможности валят.

Вони не граджанє Німеччини, а ментальна русня і вата, яка продовжує просувати узьку мову і після десятків років знаходження тут. Багато хто з них навіть німецьку не знає.
Але що поробиш, немає країн без мінусів. Добре хоч у нас русні мало, а в моєму селі взагалі немає :оплески:
Де можемо, в побуті трохи ауф Джойс шпрехаємо, після 3 місяців вивчення мови складно було б розраховувати на більше.
І це прикольно, як одразу стрілки переводиш, я іншого і не очікував :)
Самое смешное, но они таки граждане Германии и с точки зрения государства не имеет значения знают они немецкий или нет, ватные они или нет. И тебе привыкать к этому придется.

И да, мы говорим и дома и на улице на русском.

Самое смешное, но они таки граждане Германии и с точки зрения государства не имеет значения знают они немецкий или нет, ватные они или нет. И тебе привыкать к этому придется.

И да, мы говорим и дома и на улице на русском.
На громадянство треба хоча б Б1 мати.

Тачки там дороже чем в Украине?
З часів повномасштабки рази в півтора дорожче, якось дивно це не знати.
А уезжают порохоботы потому что как я уже писал с одной извилиной. Не готовы привести свои жизненные принципы в одну линию и двигаться по ней.
Ага, саме тому, а не тому що більшість населення складають такі собі рінатоподібні, які просто не можуть уявити в своїй картині всесвіту, як можна жити і платити податки та не давати хабарів. :іржач:
На громадянство треба хоча б Б1 мати.
Ще ж не прийняли цей закон, В2 наче ж зараз.

Ще ж не прийняли цей закон, В2 наче ж зараз.
За старими, нині діючими правилами, треба 8 років та Б1. Або пройдений інтеграційний курс і тоді 7 років. З Б2 та краще громадянство дають після 6 років.
Ну як дають. Можна відправляти документи. А дадуть колись пізніше. Все перевантажене зараз.

Мне это не интересно, но по неофициальным тестам после первых курсов(не интеграционным) у меня а2.
Мені це не цікаво. Я лише сказав, що громадяни не можуть не знати. Треба щонайменше Б1 мати.

З часів повномасштабки рази в півтора дорожче, якось дивно це не знати.
Ага ты сначала найди какого бородатого года те скриншоты.

Ага, саме тому, а не тому що більшість населення складають такі собі рінатоподібні, які просто не можуть уявити в своїй картині всесвіту, як можна жити і платити податки та не давати хабарів. :іржач:
Я уверен что в такой коррумпированной стране это невозможно за жизнь ни разу не давать взятки или не решать вопрос.

Для казахов уверен эта тема не работает, они получают гражданство по родству.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Також мінімум Б1.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Також мінімум Б1.
И как ты можешь объяснить что они массово не знают немецкого, а общаются только со своими на русском.

Я от вже тут майже 6.5 років і все ще дивуюсь майже повній відсутності реакції на подібне...

И как ты можешь объяснить что они массово не знают немецкого, а общаются только со своими на русском.
То певно члени їх родин.
Їм А1 достатньо.
Але ж це не про набуття громадянства стаття, а про програму пізніх переселенців.

Останнє редагування:
Ага ты сначала найди какого бородатого года те скриншоты.
Бля, відкрий будь-який бренд і порівняй ціни :D
Зараз моя (в минулому) Мазда навіть після падіння у них курсу і тій же ціні в фублях у них на третину дорожче в доларах.
Я уверен что в такой коррумпированной стране это невозможно за жизнь ни разу не давать взятки или не решать вопрос.
Про що я і кажу :)

Звичайно звичайно, як би Зеля втік, то Сивочолий Гетьман разом з Турчиновим очолили б супротив, як... віддали би Донбас з Харківською областю, в них вже є досвід 2014 року з Кримом...
це пізда... я думав у нас мастердна лише один такий..
Добре, розкажу, в мене зараз багато молодих зелебобіків, і я на них навіть не злюсь..

1. ні сивочолий, ні турчинов нічого не змогли б тоді зробити з армією підарів, що в десятки раз переважала нашу. можно було б угробити тих що були.. але це точно ва-банк. скоріш за все ми б програли.

2. при сивочолому хуйло б взагалі очканув би нападати у відкриту, гібридна війна продовжувалася би далі. невідомо де і коли рашка би підствавила нас у гібридній війні, чи може ми б самі скомпроментували себе перед західними країнами.. вибрали чергового януковича скоріш за все..

3. хуйло і справді надіявся на те шо зеля звалить і українці здадуться. але всетаки у нас не рашка, і у нас нема тієї чіткої вертикалі влади як у підарів. у нас у кожному курені по 7 гетьманів.. це наша сила і наша слабкість в одночас. зараз це навпаки грає проти нас.. наприклад зелена влада зараз хоче прибрати залужного і поставити сирського.. та і взагалі, осміліли, повернулись, уже будують плани на те, як вони американські кошти на відбудову країни ділити будуть..
Ти якщо не шариш в політиці, питай, я розкажу доступно;)

Я уже слышу то что Зеленский и Ермак агенты Кремля 4 года, и что они вот вот сдадут Украину, но почему то не сдают...

це пізда... я думав у нас мастердна лише один такий..
Добре, розкажу, в мене зараз багато молодих зелебобіків, і я на них навіть не злюсь..

1. ні сивочолий, ні турчинов нічого не змогли б тоді зробити з армією підарів, що в десятки раз переважала нашу. можно було б угробити тих що були.. але це точно ва-банк. скоріш за все ми б програли.

2. при сивочолому хуйло б взагалі очканув би нападати у відкриту, гібридна війна продовжувалася би далі. невідомо де і коли рашка би підствавила нас у гібридній війні, чи може ми б самі скомпроментували себе перед західними країнами.. вибрали чергового януковича скоріш за все..

3. хуйло і справді надіявся на те шо зеля звалить і українці здадуться. але всетаки у нас не рашка, і у нас нема тієї чіткої вертикалі влади як у підарів. у нас у кожному курені по 7 гетьманів.. це наша сила і наша слабкість в одночас. зараз це навпаки грає проти нас.. наприклад зелена влада зараз хоче прибрати залужного і поставити сирського.. та і взагалі, осміліли, повернулись, уже будують плани на те, як вони американські кошти на відбудову країни ділити будуть..
Ти якщо не шариш в політиці, питай, я розкажу доступно;)
Я тебя буду называть Шариковым. "Взять все и поделить"©

Назад
Зверху Знизу