Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🔴 18:35 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 18:35 Повітряна тривога в Харків.обл.
а як же citroen C4X ? Від презентації їх було продано в європі аж цілих 239 штук:D
хоча в Туреччині за два роки майже 4800 екземплярів
Це точно седан? Наче недопаркетник якийсь, про що й літера Х в назві натякає.

Може просто Сітроен ніхто не хоче? Мене ось на Пежо аж на цілий тиждень вистачило, більше не хочеться :D

IMG_3180.jpeg

Може просто Сітроен ніхто не хоче? Мене ось на Пежо аж на цілий тиждень вистачило, більше не хочеться :D

IMG_3180.jpeg
По Харькову серый ездит.Я увидел,охуел

А якщо повний контекст в голові тримати, а не окремі повідомлення коментувати? Я казав, що окрім американців + азіатів + преміуму ніхто седани не виробляє бо їх не купують і деякі виробники через те перестали їх випускати.
А в ЄС їх взагалі майже не продають. Навіть азіати. Про американців і взагалі говорити не має сенсу. Ну хіба що ти правильно пригадав про теслу модел 3. Я про неї забув.
В Німеччині немає ані тойот-седанів, ані хонд. Лишень мазду 6 можу пригадати, певно.
Пассат був та й зник.
Бо покупець так вирішив своїм гаманцем.
Как то ты, впрочем как обычно, перееручиваешь и ман пулируешь фактами.
Ну во первых немцы все ещё делают седаны, та же диета.
Во вторых в твой список "кроме" попало большинство производителей :)
Что правда, так это то что в "старом ЕС" седаны действительно продаются не очень, но правда непонятно это от "хорошей жизни", когда люди жертвуют комфортом (хотя я честно сам седаны и вообще все пузотерки не понимаю) в угоду практичность или это новый тренер где ЕС впереди планеты всей.
Кстати, а как в Германии с купе?

це "позашляховий" дуже комфортний в їзді седан.
Може просто Сітроен ніхто не хоче?
Сітроен сама по собі специфічна марка, але проблема, імхо, в неправильній ціновій політиці stellantis, та проблемами з двигуном,
на який "поставила ставку" компанія - 1.2 puretech, і взагалі гама двигунів - таке. Ще стелантіс почав уніфікацію під електрички, але пізніше ніж усі
я б собі взяв С5Х, гарне авто але ціни космічні

Как то ты, впрочем как обычно, перееручиваешь и ман пулируешь фактами.
Ну во первых немцы все ещё делают седаны, та же диета.
Во вторых в твой список "кроме" попало большинство производителей :)
Что правда, так это то что в "старом ЕС" седаны действительно продаются не очень, но правда непонятно это от "хорошей жизни", когда люди жертвуют комфортом (хотя я честно сам седаны и вообще все пузотерки не понимаю) в угоду практичность или это новый тренер где ЕС впереди планеты всей.
Кстати, а как в Германии с купе?
Як зазвичай маніпулюю фактами? По-перше, не маніпулюю, а лише озвучую. По-друге, тим більше це не "як зазвичай", бо я ніколи їми не маніпулюю. Факт він і є факт.
Дієта продається тільки в Китаї і Штатах. Я ж одразу сказав, що ми тут, нібито, європейці. В ЄС її немає.
Я не казав про більшість виробників, я казав, що седани нікому не потрібні, тому майже ніхто вже їх не виробляє і не продає в ЄС.
Добре, модел 3 згадали, мазду 6, сітроєн, несподівано! В деяких країнах є корола та камрі. Є преміум.
А де всі інші?
Немає. Бо седани не потрібні, їх не купують.
Зникли майже всі седани. Була фабія-седан. Той ще урод, але був. Немає більше. Був поло-седан. Не купують більше, немає. Був пассат. Все, зняли з виробництва. Немає.
Так саме з будь-якою моделлю. Фокус. Дієта. Мондео. Омега і їй подібні. Все, немає.
Тому хоч звинувачуйте мене в нісенітницях, хоч ні - факт залишається фактом. А факт в тому, що покупці обирають гаманцем не на користь седанів.

В Німеччині все ок з купе - є в продажу. Навіть американські. І час від часу навіть трапляються на дорогах.

а это похоже на ступеньку в футуристическом стиле :рл:
Це так званий airbump. Точніше саме це - дизайнерський елемент, який лишився від ейрбампів.
Гуглити "citroen c3 airbump".
Але спершу він з'явився на Кактусі.

Выхлоп у него сзади, а это похоже на ступеньку в футуристическом стиле :рл:
Вихлоп у всіх якийсь є. Але саме такого виду багато хто з виробників ліпить фейк обідки на задньому бампері. А ще фейкові повітряводи.

Сітроен краще обіграв тему. Передні «повітрозабірники» тримають протитуманки. На задньому бампері отвори - для задніх протитуманок. Справжні вихлопні труби також на місці.

Трохи не втримались і вліпили ще щось збоку :D

це "позашляховий" дуже комфортний в їзді седан.
Саме тому я б його зарахував до аргументів за «седанів нема» ніж «седани є». Пригадались фото ліфтованих Волг для тайги в СРСР.

та проблемами з двигуном,
на який "поставила ставку" компанія - 1.2 puretech,
1.2 виглядає трохи як знущання.

Була фабія-седан.
Octavia та Superb є.
Хотів спробувати октаху - не було.
Суперб був - прокатився, не сподобався. 1.4 турбо, я щось очікував більше кубиків.

Це так званий airbump. Точніше саме це - дизайнерський елемент, який лишився від ейрбампів.
У Кактуса ці накладки по боках добротні. Подобається ідея.

1.2 виглядає трохи як знущання.
1,2 на 130 к.с. з 8 ступеневим айсіном їде до 100 за 9 секунд. але знущання починається, коли після 30 тисяч ремінь розслоюється на куски, які змішуються з маслом, бо ремінь газорозподілу знаходиться всередині двигуна і працює в масляному середовищі. Нащастя, або ні, переглянули двигун та замінили пас на цепок, ще додали мяку гибридну установку, стало 136 коней
також у них, в стелантісі, є двигун 1.5 блю дизель, теж на 130 коняк, слабий але витрати палива гарні

Це не седани.
Тільки перший суперб був седаном в класичному розумінні.
Другий мав кришку-трансформер та міг бути формально седаном.
Третій та четвертий лише ліфтбеки, як і октавія.

Останнє редагування:
блядь, он не спрашивал, что это такое, а утверждал, что это - говно. Иди погугли что такое "говно" и что значит "утвержать" и в чем разница между "утвержать" и "спрашивать".

блядь, он не спрашивал, что это такое, а утверждал, что это - говно. Иди погугли что такое "говно" и что значит "утвержать" и в чем разница между "утвержать" и "спрашивать".
Чого ти завжди такий агресивний?

Назад
Зверху Знизу