Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🟠 22:23 Загроза застосування КАБ Загроза застосування керованих авіаційних бомб#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:23 Загроза застосування КАБ Загроза застосування керованих авіаційних бомб#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:23 Загроза застосування КАБ Загроза застосування керованих авіаційних бомб#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
И все твои соседи понабирали єлектричек, подключились к удллинителям с квартир, и хуяк-радио маяк, кончилось єлектричества, почему то!))) И проводка нахуй сгорела в доме.
я не контролирую соседей, но спросил и узнал что можно заклбчить длголор и поставить зарядную станцию на трансформаторе котрый во дворе.ю Правда хз сколько это будет стоить

фейк, какое сцепление?
Похоже, что не фейк...

1746455283451.png

У вас там, звісно, жесть якась, вибачаюсь.
Я б з такими вхідними даними також ніколи б на електричку не погодився.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так ты тоже не можешь сесть и ехать, сам говорил что надо маршрут посмотреть и запланировать остановки. Разве нет?

Именно.Электричка это как второй авто для города

А какой год?

У меня сеат на 2 л дизеле.
Норм авто, все узлы и агрегаты как на других вагах.

Багажник правда чуть меньше аналога от шкоды. Есть свои фишки по комплектации в сравнении с аналогами других марок вага (что-то есть, чего-то нет).
У меня аналог в виде шкоды😀

Так ты тоже не можешь сесть и ехать, сам говорил что надо маршрут посмотреть и запланировать остановки. Разве нет?
Взагалі ні. Я можу сісти в авто і одразу їхати навіть з розрядженою батарійкою. Машина сама все спланує. Де заряджатись та як довго.

Взагалі ні. Я можу сісти в авто і одразу їхати навіть з розрядженою батарійкою. Машина сама все спланує. Де заряджатись та як довго.
І навіть їхав 150+ де було можна бо не треба було економити заряд. Бо таке вже розположення тих макдональдсів протягом автобану. Або цей, або до настпуного вже не хватить заряду, як ти його не заряджай.
а это что тогда?

А це була забаганка мати обов'язково макдональдс поруч із зарядкою.
Нажаль, не всі зарядки розташовані поруч з макдональдсом.
Деякі розташовані поруч з kfc. Чи поруч з бургеркінгом. Чи з сабвеєм. Чи з місцевими мережами. Чи взагалі на паливних заправних станціях, де з їстивного - сендвічі чи ще якісь круасани. Ніколи не вивчав асортимент на азс.

Якщо подібних забаганок немає, то можна довіритись автівці в плануванні маршруту. І можна опинитись на зарядці в чистому полі обабіч автобану. Або з сервісу буде поруч автомат з піццею. Не жартую, і таке бачив на відео.

Якщо ти вирішив якось зі мною дискутувати і щось мені доводити, то спочатку подивись хоч пару відео на німецькомовному юутубі про електроподорожі взагалі чи про айді.7 як таку.
Посилання на відео з прив'язкою по часу.

Останнє редагування:
А це була забаганка мати обов'язково макдональдс поруч із зарядкою.
Нажаль, не всі зарядки розташовані поруч з макдональдсом.
Деякі розташовані поруч з kfc. Чи поруч з бургеркінгом. Чи з сабвеєм. Чи з місцевими мережами. Чи взагалі на паливних заправних станціях, де з їстивного - сендвічі чи ще якісь круасани. Ніколи не вивчав асортимент на азс.

Якщо подібних забаганок немає, то можна довіритись автівці в плануванні маршруту. І можна опинитись на зарядці в чистому полі обабіч автобану. Або з сервісу буде поруч автомат з піццею. Не жартую, і таке бачив на відео.

Якщо ти вирішив якось зі мною дискутувати і щось мені доводити, то спочатку подивись хоч пару відео на німецькомовному юутубі про електроподорожі взагалі чи про айді.7 як таку.
Посилання на відео з прив'язкою по часу.

Та зачем мне оно надо, я просто говорю что твое "можно не планировать маршрут и расположение зарядок" не правда. Ты планируешь и заранее. Потому что остановится на полчаса - просто потеря времени и ты хочешь это время потратить не впустую. Тем более два раза за 600км

Просто можна взяти і поїхати, але заряджатися слід на першій же попутній станції. Так само роблять в дальняках на деяких мотоциклах з дуже маленьким баком.

Та зачем мне оно надо, я просто говорю
Та ти по життю просто щось бездоказове кажеш. Але воно тобі не потрібно при цьому.
Це називається балабольством.

Я тобі пояснив, що забаганкою був саме макдональдс.

Якщо довіритись машині і її плану, то ось так буде:

Можна самому не планувати маршрут? Легко.
Чи кращий маршрут буде, якщо самому не планувати під свої забаганки - навряд чи.
Але все що я сказав - все ще правда. І твоє оте "не правда" - балабольство.

Та ти по життю просто щось бездоказове кажеш. Але воно тобі не потрібно при цьому.
Це називається балабольством.

Я тобі пояснив, що забаганкою був саме макдональдс.

Якщо довіритись машині і її плану, то ось так буде:

Можна самому не планувати маршрут? Легко.
Чи кращий маршрут буде, якщо самому не планувати під свої забаганки - навряд чи.
Але все що я сказав - все ще правда. І твоє оте "не правда" - балабольство.
А знаешь почему он был тот самый макдональдс, потому что была необходимость в остановке, не желание, а необходимость. Планировка есть, планировка из-за вынужденной остановки. А все остальное как ты говоришь "балабольство".

Я зрозумів, ти без зупинок подорожуєш!
І дітям та дружині таке також ок і вони задоволені!

Щас бы подорожувать😐

Есть такая фирма. Явир называется на Морозова 13. Они делают, но им нужны чертежи. Я - не мебельщик что бы чертеж им сделать да и мне нужно решение "под ключ" и я готов за это заплатить. В упор не понимаю добрых людей, которые отказываются на ровном месте заработать. :курю:
Глянь приватні

Я зрозумів, ти без зупинок подорожуєш!
І дітям та дружині таке також ок і вони задоволені!
Не, у меня остановки по требованию, без заранее отмеченного до какого макдональдса(зарядки) терпеть детям. И маршрут меняется в зависимости от пробок.

Не, у меня остановки по требованию, без заранее отмеченного до какого макдональдса(зарядки) терпеть детям. И маршрут меняется в зависимости от пробок.
В мене доросла дитина, може просидіти 2-3 години без необхідності миттєво на горшок.
Про пробки повеселив, звісно. Таке - тільки в тебе. Більше ні в кого немає!

Назад
Зверху Знизу