Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ти ж не в Штатах, що тобі до них?
Так там раніше ж лугаловод казав, як в Штатах класно. Ціни нижчі, ЗП вище.
То ж я його трохи підтролюю. А йому, певно, начхати бо він задоволений тим, що пішки чи на велосипеді ніде й не погуляти, окрім нацпарків.

Ти ж не в Штатах, що тобі до них? Але якщо подумати зі сторони дитини, то дитинство в США (та в ОАЕ) це ***ня. Все доступно тільки з автомобілем, поки не виростеш то маєш як овоч сидіти з батьками і нікуди навіть піти не можеш. У нас в страшні-небезпечні-буремні 90ті і то веселіше дитинство було.
Зато в штатах с 16 можно ездить на машине

А ти в який локації мешкаєш та де катати плануєш? Я якось випадково купив електроскутер, так за місяць наїздив майже 1300км по місту. Після чого зрозумів що мототема мене зачепила 😀
Поначалу кататься собираюсь в основном по второстепенным дорогах в *****х неподалеку, тк по основным дорогам и трассам плотный траффик почти в любое время суток, да и просто стремновато:D До "города" мне минут 40, да и бываю я там пару раз в год от силы. Пока склоняюсь к мысли взять какого-нибудь бушного крузера, типа Хонды Ребел за пару тыщ, а там видно будет.

А в відосах щось не так? Чи я щось не так сказав і ти своїм відосом, типу, мої аргументи перебив? То ні.
В Америке тысячи локаций, где будет отличаться практически все то что ты предлагаешь к обсуждению-зарплаты, налоги, инфраструктура, климат, законы, стоимость и образ жизни в целом. И это не значит, что везде будет точно также как показывают выбранные тобой каналы. Нравиться общак и жизнь без машины-живи в мегаполисе в центре, наздоровье. Не нравится-полно других вариантов на любой вкус и цвет.
Например, там где я сейчас живу можно только по нашему коммьюнити целый день пешком ходить и все не обойти, и в школу тоже можно попасть пешком или на велосипеде не пересекая никаких крупных дорог. Практически "нацпарк" по твоим определениям :)

Останнє редагування:
Поначалу кататься собираюсь в основном по второстепенным дорогах в *****х неподалеку, тк по основным дорогам и трассам плотный траффик почти в любое время суток, да и просто стремновато:D До "города" мне минут 40, да и бываю я там пару раз в год от силы. Пока склоняюсь к мысли взять какого-нибудь бушного крузера, типа Хонды Ребел за пару тыщ, а там видно будет.
Я б порадив взяти щось з автоматом як перший мот.

В Америке тысячи локаций, где будет отличаться практически все то что ты предлагаешь к обсуждению-зарплаты, налоги, инфраструктура, климат, законы, образ жизни в целом. И это не значит, что везде будет точно также как показывают выбранные тобой каналы. Нравиться общак и жизнь без машины-живи в мегаполисе в центре, наздоровье. Не нравится-полно других вариантов на любой вкус и цвет.
Например, там где я сейчас живу можно только по нашему коммьюнити целый день пешком ходить и все не обойти, и в школу тоже можно попасть пешком или на велосипеде не пересекая никаких крупных дорог. Практически "нацпарк" по твоим определениям :)
В Німеччині я жив в селі на 10к мешканців, не уявляю як там можна без авто жити в принципі.

П.С. Мотик без абс взагалі не раджу розглядати, навіть як запасний варіант.

Так там раніше ж лугаловод казав, як в Штатах класно. Ціни нижчі, ЗП вище.
То ж я його трохи підтролюю. А йому, певно, начхати бо він задоволений тим, що пішки чи на велосипеді ніде й не погуляти, окрім нацпарків.
Ну если посмотреть на то что я реально сказал, то что я сказал не так?
Ты же сам постишь видео которые подтверждают, хоть и косвенно, мои слова.
Об остальном я в целом промолчу, пойду сяду на велосипед и поеду вдоль речки километров 15 туда и 15 назад :)

Ти ж не в Штатах, що тобі до них? Але якщо подумати зі сторони дитини, то дитинство в США (та в ОАЕ) це ***ня. Все доступно тільки з автомобілем, поки не виростеш то маєш як овоч сидіти з батьками і нікуди навіть піти не можеш. У нас в страшні-небезпечні-буремні 90ті і то веселіше дитинство було.
Надо же как то компенсировать всепоглащающая пустоту появившуюся после эмиграции и доказать себе и всем остальным что выбор был единс военным правильным.
Но только это не работает. Надо открыться новому миру и впустить свет в темноту пустоты.
Езда на велосипедах по природе, хайки и медитации очень помогают.

Зробив техобслуговування велосипеду малої. Замінив мастило в Alfine 11, відрегулював натяжку реміню, бо перетянутий був якось.

Полюбляю, доречі, такі добірки.
Знайти щось подібне про розвинені країни ЄС - неможливо, бо такого просто не існує.

Полюбляю, доречі, такі добірки.
Знайти щось подібне про розвинені країни ЄС - неможливо, бо такого просто не існує.

Пане, після того, як до нас повезли найдешевші автівки з усієї Європи, то ви б і не таке побачили. І діючий TUV був, і MOT і все, що захочеш - це не гарантія.
Не всі автовласники в Європі - це лікарі-німці або інженери-швейцарці.

Пане, після того, як до нас повезли найдешевші автівки з усієї Європи, то ви б і не таке побачили. І діючий TUV був, і MOT і все, що захочеш - це не гарантія.
Докази де? Де подібні добірки? :)

Докази де? Де подібні добірки? :)
Приїжджай на будь-яку українську СТО або поспілкуйся з тими, хто ганяє машини для ЗСУ.
Подивися SRT, як вони до ладу приводять машини військовим щойно привезені. Або я тобі розкажу, які до нас попадають буси 4-5-річні з Європи, коли вони ледве дихають із забитими заводськими фільтрами, оливою не міняною по 30-40К км, бо там ніхто не заморочується доглядом за авто, знаючи, що через 3-5 років його спишуть/продадуть.
Я не кажу, що в США за машинами доглядають краще, але те, що з Європи усі машини - цукерки, - міф.

UPD: заїдь на дилерські майданчики турків або арабів у Німеччині, очі трохи відкриються :ги:

Останнє редагування:
Приїжджай на будь-яку українську СТО або поспілкуйся з тими, хто ганяє машини для ЗСУ.
Подивися SRT, як вони до ладу приводять машини військовим щойно привезені. Або я тобі розкажу, які до нас попадають буси 4-5-річні з Європи, коли вони ледве дихають із забитими заводськими фільтрами, оливою не міняною по 30-40К км, бо там ніхто не заморочується доглядом за авто, знаючи, що через 3-5 років його спишуть/продадуть.
Я не кажу, що в США за машинами доглядають краще, але те, що з Європи усі машини - цукерки, - міф.

UPD: заїдь на дилерські майданчики турків або арабів у Німеччині, очі трохи відкриються :ги:
Авто для ЗСУ - то низ ринку, дешевше немає куди. Не кажучи вже про те, що з них велика кількість з правим кермом. Таких в ЄС на дорогах немає. Вони всі чекають бути відправленими на війну.
Я не казав про машини-цукерки, ти сам собі щось вигадав і сам із цим діскутуєш.
Я кажу, що нема подібних добірок про розвинені країни ЄС. Бо таких машин тут немає. А ти мені про фільтра та мастило не міняне на 30к.
А от в Штатах таке є. Бо там таке їздить на дорогах. Ба більше, там таке може заїхати на СТО і виїхати звідти.
В Німеччині таке на СТО заїде і його вже звідти не випустять. Бо по-різному законодавчо влаштовано. Так саме як в Німеччині майже неможливо (окрім повного криміналу) зустріти на дорогах машину без старховки. Бо без страховки ти не зможеш поставили машину на облік. А машина без обліку не може навіть просто так стояти на вулиці. Тільки або в приватному закритому паркінгу, або в гаражі.
В Штатах - запросто.

Так саме як в Німеччині майже неможливо
Один офіційний дилер форд в Німеччині встановив на одну зі своїх автівок фаркоп, хоча тачка не мала омологації, і самостійно "робив" на цю тачку техогляд всі 5 років.
Я думав що таке неможливе в Німеччині, бо в Німеччині ж так не роблять, бо законодавство, бо штрафи, бо культура тощо. І то була мені підстава. Бо вже в Польщі довелось одразу ж після першого ТО вертати все до "заводського стану" бо сказали другий раз тачка його не пройде.

Один офіційний дилер форд в Німеччині встановив на одну зі своїх автівок фаркоп, хоча тачка не мала омологації, і самостійно "робив" на цю тачку техогляд всі 5 років.
Я думав що таке неможливе в Німеччині, бо в Німеччині ж так не роблять, бо законодавство, бо штрафи, бо культура тощо. І то була мені підстава. Бо вже в Польщі довелось одразу ж після першого ТО вертати все до "заводського стану" бо сказали другий раз тачка його не пройде.
Неомологований фаркоп, заміна мастила раз в 30ккм (не бачу в цьому, доречі, нічого такого, якщо у машини середня швидкість в 75км\г та вище, бо це равно 10ккм в Харкові).
Проти того, що в добірці.
Дивишся добірки з реєстраторів, десь кожен третій випадок - у винуватця немає страховки.
Дивишся добірки як оця вище з СТО і десь кожен третій випадок - "кастомер відмовився від ремонту і поїхав собі далі".
Це неможливо в Німеччині. Ок, можливо, є тут нечисті на руку сервіси. Але це виключення, поодинокі випадки.
Правило таке, що відсутність страховки та такий технічний стан можливий в Штатах і неможливий в Німеччині.

Неомологований фаркоп, заміна мастила раз в 30ккм (не бачу в цьому, доречі, нічого такого, якщо у машини середня швидкість в 75км\г та вище, бо це равно 10ккм в Харкові).
Проти того, що в добірці.
Дивишся добірки з реєстраторів, десь кожен третій випадок - у винуватця немає страховки.
Дивишся добірки як оця вище з СТО і десь кожен третій випадок - "кастомер відмовився від ремонту і поїхав собі далі".
Це неможливо в Німеччині. Ок, можливо, є тут нечисті на руку сервіси. Але це виключення, поодинокі випадки.
Правило таке, що відсутність страховки та такий технічний стан можливий в Штатах і неможливий в Німеччині.
не, там не фаркоп не омологований. там автівка має прочерки в техпаспорті щодо ваги яку вона може тягнути, тобто тачка не омологована на встановлення будь якого причепного пристрою. його навіть в конфігурації авто неможливо прописати (і дилеру це звісно теж не вдалось, тому відвалився асистент парковки :D)
щодо решти погоджуюсь. в цьому сенсі свобода неминуче приводить до отаких от відосиків бо у кожного є своє особисте розуміння обслуговування техніки.

Назад
Зверху Знизу