Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🟡 11:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 11:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
А щодо волонтерства для армії - їх суспільство змогло домогтися вступу до НАТО, і їм тепер достатньо тільки справно платити податки, щоб мати військову безпеку.
Во-первых Германия в последние 20 лет недоплачивала на НАТО, за что Рыжий Клоун(тм) их постоянно журил. А потом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
что на всю Германию аж целых
и
. И боеприпасов на пару дней войны.
А во-вторых ты их спроси они сами-то воевать готовы? Или думают что американцы их защитят?

• 🟡 11:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Не можу нічого сказати про молодь, бо елементарно не стикався в побуті з 35- і менше річними німцями, тільки імігрантами. І всі вони їбашать будь здоровий.
А ты у старшего поколения спроси.

Давай не будемо навіть порівнювати поведінку на дорогах, добре? :іржач: Бо я за 5 місяців накатав і по великих містах, і по сільській місцевості, і по автобанах більше 9000 км, і відвертих їбланів (котрим сигналив) було приблизно стільки ж, як за одну поїздку з 602-го на ХГ і назад в будній день. Найстрашніше, що було - на коловому перехресті якась індуска і не збиралася гальмувати і пропускати, коли я вже був на колі, але на тій швидкості було б дуже складно потрапити в ДТП.
Я тут на дорогах просто відпочиваю.
У нас это тоже можно организовать. Дело в неотвратимости наказания, но то что они тут все святые и среди нет нарушителей брехня.

В принципі, те ж саме, що було в 14-15 к переселенцям з Донбасу. Так може не в "ахуєвших дамбасянах" справа, коли як до другого сорту відносяться до україномовних, що приїжджають на західну з Києва?
Заздрю, що ти не знаєш, як по-новому називається воєнкомат, одразу видно, що на блок-посту не виписували повістку всупереч закону, роблячи підлог документів :D
Не знаю, лично у меня конфликтов в Харькове с представителями Донбасса не было, я им не говорил на их претензию, когда мой охуевший сын бегает и всем детям мешает играть, вы тут в гостях так что замолчите. На каждом магазине приветственные доброжелательные надписи. Всего этого не было. И вообще мне все равно откуда человек, только важно мудак ли он или нормальный.

В тому-то й суть, що незалежна Україна наповнена такими жлобами трохи менше, ніж повністю, і вони мають критичну частку в суспільстві.
Ну конечно все кроме вашей семьи жлобы, почему то не удивлен. Помнится тут ты наших всех не обсирал, хуево это пахнет. Валерой пахнет, с каждым словом все сильнее.

Ситі німці в середньому волонтерять і допомагають значно більше, ніж середній українець. Нам по приїзду допомогла з тваринами сусідка, що працює в великому притулку для тварин, так ми ледве пробилися 1 раз поволонтерити там і какашки позбирати - там буквально черга з волонтерів.
І хіба ти не помітив обсягів волонтерської допомоги українцям?
Заметил, в нашем городе это 10 бабушек волонтеров на пенсии. Митинг в поддержку Украины они организовывают(из местных, человек 20 приходит, и наших человек 20 из 200), в Тафеле работают и в Секонд-хенде. А представь война приходит в их дом, им жрать нечего, а они последние копейки отдают чтобы коптер купить для войск.

А щодо волонтерства для армії - їх суспільство змогло домогтися вступу до НАТО, і їм тепер достатньо тільки справно платити податки, щоб мати військову безпеку.
На відміну від України, яка з 1991 до 2014 займалася повною хуйнею і цим нарекла себе на те, що маємо зараз. Це як починати робити замовлення, коли замовник вже прийшов до тебе забирати готове.
Общество немецкое не при чем. Украина заняла четкий курс на Европу и неукоснительно шла к этому, только замечательная Европа кормила завтраками, как и НАТО. Не их ли Меркель в 2008 году с кем то еще заблокировала пдч для Украины в НАТО? Была бы сейчас или в 2014 году война и аннексия? Очень сомневаюсь, вот если бы лично янык просрал бы это пдч, то да, можно было бы сказать что ничем не занимались, а так факты налицо.

В повсякденні, якщо це не твої знайомі, фільтрувати нікого апріорі не потрібно, а в Україні ти все одно стикаєшся з хамством на кожному кроці.
Хіба треба кожного, кого зустрінеш в магазині або на вулиці, одразу нахуй посилати?)
Про road rage це взагалі смішно порівнювати, бо ми обидва наче мали досвід водіння в Харкові. :D
Ну конечно, живу возле школы вождения, так вот мудаки инструкторы задолбали ставить тачки перекрывая мой выезд из гаража. Один раз говорил, второй раз говорил, грозился вызвать полицию похую, все равно ставят. Что я сделал не так?

Могу еще один пример подобный из поведения украинцев в Германии. В интеграционный класс вместе с моими дочками ходит мальчик и вот он через слово матюкается, точнее разговаривает матом. Мои дети от него впервые ругательства услышали, мы с женой стараемся фильтровать использования мата в жизни. Я написал в группе, что мол если не прекратит пойду к директору поднимать вопрос, немка учитель слов не знает, понять не понимает. Так вот сестра этой мамаши сказала мне дословно: "У него отец СБУшник, если будете обижать его ребенка придет к моим родителям(назвала ФИО) и спросит чего это они тут сидят." Т.е. даже в Германии подобные пидарасы живут по понятиям. Но это частный случай - у мусоров и сбушников своя шиза связанная с понятиями, это не лечится.

Ветка "обновки" вещает из иммиграции все больше и больше... Интересно послушать мнение об Украине от выехавших.

Во-первых Германия в последние 20 лет недоплачивала на НАТО, за что Рыжий Клоун(тм) их постоянно журил. А потом
что на всю Германию аж целых
и
. И боеприпасов на пару дней войны.
А во-вторых ты их спроси они сами-то воевать готовы? Или думают что американцы их защитят?
Така пара десятків танків, що більше сотні просто так Україні задонатили?
І, тим не менш, не дивлячись на те, як погано Німеччина дотримується умов (
, плюс
), не змінює для її населення того, що в разі навали русні вона буде захищена.
У нас это тоже можно организовать. Дело в неотвратимости наказания, но то что они тут все святые и среди нет нарушителей брехня.
Дивись: я тобі навів простий факт, що тут кончених єбланів на дорогах буквально в десятки разів менше. Ти приписуєш мені слова "святі і немає порушників". Це тільки твоя оцінка, не моя.
І чому ж досі не організували, якщо це так просто?
Не знаю, лично у меня конфликтов в Харькове с представителями Донбасса не было, я им не говорил на их претензию, когда мой охуевший сын бегает и всем детям мешает играть, вы тут в гостях так что замолчите. На каждом магазине приветственные доброжелательные надписи. Всего этого не было. И вообще мне все равно откуда человек, только важно мудак ли он или нормальный.
Те, що у тебе не було, не значить, що не було зовсім. До "дамбасян" ставилися упереджено практично всюди, а тепер виявилось, що таки не в дамбасянах справа :eek:
Ну конечно все кроме вашей семьи жлобы, почему то не удивлен. Помнится тут ты наших всех не обсирал, хуево это пахнет. Валерой пахнет, с каждым словом все сильнее.
Знову таки, приписуєш фантазії за мої слова. Я так і писав, що конкретно в моїй групі десь 5 адекватних людей з 18, які в першу чергу адекватно ведуть себе, не ліниві, з якими можна поспілкуватися на непрості теми, які мають громадянську позицію. На жаль, маю мало надії, що в Україні лишилися тільки вершки суспільства, і вони зроблять кардинально нову Україну після війни.
Знаєш, бо коли ти живеш в своїй бульбашці високого доходу, то, окрім бидла на дорогах, практично не стикаєшся з рагулями та жлобами в повсякденні, і починає здаватися, ніби українці - справді класний народ, якому просто постійно не везе: то президента не того обрали (привіт, Кравчук), то керуюча верхівка пересралася між собою (привіт, УНР), то "мивнєпалітікі" (привіт, битва за Київ 1918-го року).
А коли ти, знову таки, стикаєшся зі зрізом суспільства, його панятіямі, то починаєш тверезіти щодо причин, наслідків та перспектив. І розумієш, що у тебе немає зайвого життя перевіряти "а чи подорослішає нарешті українське суспільство", та ризикувати життям моїх майбутніх дітей.
Якби ще мій прапрадід виїхав кудись в Канаду, то його нащадки, серед яких були художники, музиканти, інженери, вчителі, мали б трохи краще і щасливіше життя і спадок для своїх нащадків.
Заметил, в нашем городе это 10 бабушек волонтеров на пенсии. Митинг в поддержку Украины они организовывают(из местных, человек 20 приходит, и наших человек 20 из 200), в Тафеле работают и в Секонд-хенде. А представь война приходит в их дом, им жрать нечего, а они последние копейки отдают чтобы коптер купить для войск.
Як українці підтримували Сирію, коли у них почався піздарєз? Хтось виходив на мітинги проти Асада? Сирія до України приблизно тим же боком, як і Україна до Німеччини. А ФРН надала більше 7 мільярдів різної допомоги, навіть не враховуючи допомогу від приватних осіб, а дуже велику кількість людей розселили до приватних будинків/квартир безкоштовно (як і нас на початку).
Історії про коптер на останні копійки, звісно, є, і це лише підтверджує тезу про героїзм певного прошарку суспільства, але питання ще й в тому, чому бабусі повинні донатити останні гроші, коли половина працездатного населення працює в чорну і не платить податки на ту ж армію?
Общество немецкое не при чем. Украина заняла четкий курс на Европу и неукоснительно шла к этому, только замечательная Европа кормила завтраками, как и НАТО. Не их ли Меркель в 2008 году с кем то еще заблокировала пдч для Украины в НАТО? Была бы сейчас или в 2014 году война и аннексия? Очень сомневаюсь, вот если бы лично янык просрал бы это пдч, то да, можно было бы сказать что ничем не занимались, а так факты налицо.
Це в 2010-му європейський шлях, коли Яника обрала? Чи таки в 2014-му, коли вже русняпівень в дупу клюнув? Чи може в 2019-му, коли обрала чувака, який пропагував ідеї "ми усталі ат вайни", "нада проста пєрєстать стрєлять", "дагаварімся посєрєдінє"?
Ну конечно, живу возле школы вождения, так вот мудаки инструкторы задолбали ставить тачки перекрывая мой выезд из гаража. Один раз говорил, второй раз говорил, грозился вызвать полицию похую, все равно ставят. Что я сделал не так?
Так і викликав би поліцію, в чому проблема? Вони наче англійською шпрехають.

, плюс
Вообще не показатель, мысли твои высосаны из пальцы.

Дивись: я тобі навів простий факт, що тут кончених єбланів на дорогах буквально в десятки разів менше. Ти приписуєш мені слова "святі і немає порушників". Це тільки твоя оцінка, не моя.
І чому ж досі не організували, якщо це так просто?
Просто? Посчитай сколько лет Германия строила свою политическую модель после 45 года и сколько у нее было доброжелателей желающих ее захватить? Сколько в нее бабок штаты вливали? И сколько Украина с постоянным давлением сумасшедшего соседа.

Те, що у тебе не було, не значить, що не було зовсім. До "дамбасян" ставилися упереджено практично всюди, а тепер виявилось, що таки не в дамбасянах справа :eek:
Ты хочешь мне рассказать о том, что я не видел проживая в Харькове? Не надо, я не верю что за 7-8 лет не проявилось бы бытовое неприятие на фоне прошлого места жительства. На западе Украины это языковой признак.

Знову таки, приписуєш фантазії за мої слова. Я так і писав, що конкретно в моїй групі десь 5 адекватних людей з 18, які в першу чергу адекватно ведуть себе, не ліниві, з якими можна поспілкуватися на непрості теми, які мають громадянську позицію. На жаль, маю мало надії, що в Україні лишилися тільки вершки суспільства, і вони зроблять кардинально нову Україну після війни.
Знаєш, бо коли ти живеш в своїй бульбашці високого доходу, то, окрім бидла на дорогах, практично не стикаєшся з рагулями та жлобами в повсякденні, і починає здаватися, ніби українці - справді класний народ, якому просто постійно не везе: то президента не того обрали (привіт, Кравчук), то керуюча верхівка пересралася між собою (привіт, УНР), то "мивнєпалітікі" (привіт, битва за Київ 1918-го року).
А коли ти, знову таки, стикаєшся зі зрізом суспільства, його панятіямі, то починаєш тверезіти щодо причин, наслідків та перспектив. І розумієш, що у тебе немає зайвого життя перевіряти "а чи подорослішає нарешті українське суспільство", та ризикувати життям моїх майбутніх дітей.
Достаточно посмотреть небольшой отрезок истории Украины после революции в российской империи и можно составить впечатление что за украинское общество, насколько оно разное и какие силы его давят со всех сторон.

Якби ще мій прапрадід виїхав кудись в Канаду, то його нащадки, серед яких були художники, музиканти, інженери, вчителі, мали б трохи краще і щасливіше життя і спадок для своїх нащадків.
Та вали куда хочешь, как будто тебя или Валеру кто-то держит. Главное потом не бей себя в грудь что я мол Украинец как это делают вторые третьи поколения живущих в США/Канаде/Британии и так далее. Но и немцем ты не будешь, максимум приспособленцем. О детях он думает, ты думаешь о своей жопе, чтобы усадить ее получше.

Як українці підтримували Сирію, коли у них почався піздарєз? Хтось виходив на мітинги проти Асада? Сирія до України приблизно тим же боком, як і Україна до Німеччини. А ФРН надала більше 7 мільярдів різної допомоги, навіть не враховуючи допомогу від приватних осіб, а дуже велику кількість людей розселили до приватних будинків/квартир безкоштовно (як і нас на початку).
В Сирии черт ногу сломит кто там за что, 3 группировки, 4 страны участвуют - чисто полигон для опытов. У нас все четко, агрессор известен, Украина страдает от одного из гарантов после отказа от ЯО. Агрессор продолжает политику нападения на Украину после Крыма 2014 и организации террористических образовании на Донбассе.

Історії про коптер на останні копійки, звісно, є, і це лише підтверджує тезу про героїзм певного прошарку суспільства, але питання ще й в тому, чому бабусі повинні донатити останні гроші, коли половина працездатного населення працює в чорну і не платить податки на ту ж армію?
Ну хорошо половина работает в черную, а ты? Что никогда взяток не давал, от налогов не уклонялся? Следовал букве закона?

Це в 2010-му європейський шлях, коли Яника обрала? Чи таки в 2014-му, коли вже русняпівень в дупу клюнув?
Блядь, ну так почитай статью Украина ЕС на вики и поймешь, что какие бы не были правители(янык в конце 2013 в итоге тормознул немного, но ему указали его место, хотя в начале все было как и у остальных по части движения в Европу) - всегда шли на запад и просили принять нас в свою семью.

Чи може в 2019-му, коли обрала чувака, який пропагував ідеї "ми усталі ат вайни", "нада проста пєрєстать стрєлять", "дагаварімся посєрєдінє"?
Ну так правильно, он и хотел договориться, встреча в Париже как раз для этого и была, но Хуйло показал все. И вообще он на месте, в отличии от тебя, не тебе его критиковать.

Так і викликав би поліцію, в чому проблема? Вони наче англійською шпрехають.
Хочу по хорошему решить вопрос, как понаехавший в любезно пригласившую меня Германию.

Але погодься, наші випадки - це виключення, а не правило, і з володінням німецькою 95% людей будуть і отримувати більше, і мати краще життя, ніж в Україні.
У мене аж 3-є знайомих виїхали в ЄС. Перші хуєсосять Німеччину по-повній та чекають коли війна скінчиться. Другі мають намір залишитись, але не так щоб дуже раділи цьому факту, тому що це вимушено. 3-й спочатку радив життю в ЄС, знайшов хорошу по міркам ЄС роботу, попрацював півроку, звільнився та зараз працює онлайн на попередній роботі. Також залишатися не планує.

Так, є категорії людей що дійсно будуть мати рівень життя краще. Але це ніяк не 95%. Як на мене це десь 30%.

Навіть щодо криміналу
, не кажучи вже про перманентну небезпеку від русні.
Не думав що Франція та Швеція так поруч з нами. З руснєю складніше, але подивимось чим усе закінчиться.

В повсякденні, якщо це не твої знайомі, фільтрувати нікого апріорі не потрібно, а в Україні ти все одно стикаєшся з хамством на кожному кроці.
Хіба треба кожного, кого зустрінеш в магазині або на вулиці, одразу нахуй посилати?)
Деяких місцевих нахуй треба було послати 100%.

Але я більше про те, коли ти бачиш що перед тобою мудак і не треба з ним мати справ. Зазвичай це одразу помітно і по манері розмови і по хамству. Там же усі спочатку ввічливі, а те що він мудак ти розумієш лише в процесі.

Про road rage це взагалі смішно порівнювати, бо ми обидва наче мали досвід водіння в Харкові. :D
Чому у мене немає проблем з хамством вдома? Та й з road rage норм. Можу всього декілька випадків згадати. Можливо питання у стилі водіння?

Вообще не показатель, мысли твои высосаны из пальцы.
Пфф, так це можна в будь-якій ситуації відповісти будь-кому, і такий одразу оп, і переміг в дискусії :D
Просто? Посчитай сколько лет Германия строила свою политическую модель после 45 года и сколько у нее было доброжелателей желающих ее захватить? Сколько в нее бабок штаты вливали? И сколько Украина с постоянным давлением сумасшедшего соседа.
Тобто, щоб не було ахуєвших на дорогах, треба обов'язково 45 років будувати політичну модель, щоб амери вливали бабки і щоб не було русні під боком? Країни Балтії: так, так, пішли ми нахєр.
Ты хочешь мне рассказать о том, что я не видел проживая в Харькове? Не надо, я не верю что за 7-8 лет не проявилось бы бытовое неприятие на фоне прошлого места жительства. На западе Украины это языковой признак.
Я стикався з негативом, навіть говорячи і пишучи в чатах українською.
Достаточно посмотреть небольшой отрезок истории Украины после революции в российской империи и можно составить впечатление что за украинское общество, насколько оно разное и какие силы его давят со всех сторон.
Покажи мені націю, на яку не "давили сили з усіх сторін". :іржач: Особливо Польща, наприклад, з її розділами.
Та вали куда хочешь, как будто тебя или Валеру кто-то держит. Главное потом не бей себя в грудь что я мол Украинец как это делают вторые третьи поколения живущих в США/Канаде/Британии и так далее. Но и немцем ты не будешь, максимум приспособленцем. О детях он думает, ты думаешь о своей жопе, чтобы усадить ее получше.
Мені насрати з високої колокольні, ким там мене вважає замаскована z-німчура, що складається з русні, або всякі Рінати)
І мені здавалося, що влаштувати свою жопу якнайкраще - це мета життя будь-якої людини, і ти сам прямо зараз робиш це ж саме :незнаю:
В Сирии черт ногу сломит кто там за что, 3 группировки, 4 страны участвуют - чисто полигон для опытов. У нас все четко, агрессор известен, Украина страдает от одного из гарантов после отказа от ЯО. Агрессор продолжает политику нападения на Украину после Крыма 2014 и организации террористических образовании на Донбассе.
Ну так, значить сирійців не шкода і взагалі похуй. Але українці - це святе!
Ну хорошо половина работает в черную, а ты? Что никогда взяток не давал, от налогов не уклонялся? Следовал букве закона?
Розумію, що тобі це просто не вкладається в голові, але можна жити в Україні, не даючи хабарів та проплачуючи податки. Бо дуже ж зручно пояснювати своє порушення закону "так всі пацани порушували, і я порушив".
Блядь, ну так почитай статью Украина ЕС на вики и поймешь, что какие бы не были правители(янык в конце 2013 в итоге тормознул немного, но ему указали его место, хотя в начале все было как и у остальных по части движения в Европу) - всегда шли на запад и просили принять нас в свою семью.
Тільки реформ за 1991-2014 зробили в десяток разів менше, ніж Польща за 1989-1990, коли звільнилася з-під радянського гнету. Та навіть значно менше, ніж ненависна рашка!
Ну так правильно, он и хотел договориться, встреча в Париже как раз для этого и была, но Хуйло показал все. И вообще он на месте, в отличии от тебя, не тебе его критиковать.
Ну звісно, Зеленського ніхто не може критикувати окрім нього самого :іржач:
Хочу по хорошему решить вопрос, как понаехавший в любезно пригласившую меня Германию.
Можна ще записку написати з останнім попередженням. І чому викликати поліцію - це не по хорошому? Їх же до тюрми не посадять через це, скоріш за все просто без штрафу скажуть не робити так більше.
Те, що ти понаїх - не звільнює тебе від законів, як і не звільнює інших від їх виконання по відношенню до тебе.

Останнє редагування:
Я написал в группе, что мол если не прекратит пойду к директору поднимать вопрос, немка учитель слов не знает, понять не понимает. Так вот сестра этой мамаши сказала мне дословно: "У него отец СБУшник, если будете обижать его ребенка придет к моим родителям(назвала ФИО) и спросит чего это они тут сидят." Т.е. даже в Германии подобные пидарасы живут по понятиям. Но это частный случай - у мусоров и сбушников своя шиза связанная с понятиями, это не лечится.
Накатай заяву на неї в німецьку мусарню. Це прямі погрози.

Ось тільки аборигени якщо що - одразу на тебе накатають жалобу, тому не треба рефлексії. На мене катали якщо що :D

У мене аж 3-є знайомих виїхали в ЄС. Перші хуєсосять Німеччину по-повній та чекають коли війна скінчиться. Другі мають намір залишитись, але не так щоб дуже раділи цьому факту, тому що це вимушено. 3-й спочатку радив життю в ЄС, знайшов хорошу по міркам ЄС роботу, попрацював півроку, звільнився та зараз працює онлайн на попередній роботі. Також залишатися не планує.

Так, є категорії людей що дійсно будуть мати рівень життя краще. Але це ніяк не 95%. Як на мене це десь 30%.
Мені просто цікаво, а що такого зробила їм Німеччина, виплачуючи по €800 на особу + безкоштовне житло, щоб її хуєсосити?
Не думав що Франція та Швеція так поруч з нами. З руснєю складніше, але подивимось чим усе закінчиться.
У них більший відсоток мігрантів, можливо, з цим пов'язано. В Німеччині мігранти скоюють злочини в 3 рази частіше (на 1000 населення), ніж етнічні німці.
Чому у мене немає проблем з хамством вдома? Та й з road rage норм. Можу всього декілька випадків згадати. Можливо питання у стилі водіння?
Ну хз, я такий же, як і раніше :незнаю:
Але сильну відмінність від Харкова в цьому плані я ще на Західній помітив.

Пфф, так це можна в будь-якій ситуації відповісти будь-кому, і такий одразу оп, і переміг в дискусії :D
Та нет никакой дискуссии, есть твои влажные фантазии, которые ты не подкрепляешь фактами. А я подкрепляю.

Тобто, щоб не було ахуєвших на дорогах, треба обов'язково 45 років будувати політичну модель, щоб амери вливали бабки і щоб не було русні під боком? Країни Балтії: так, так, пішли ми нахєр.
Ну а почему нет, Германия с монархии через 2 мировые войны превратилась в демократическую, у нее не было большого социалистического прошлого(ГДР выносим за скобки) считай вырванные годы из жизни государства.
Представь Германию после 45 года, в которую не вливают бабки и начинается война 70ом году с превосходящей по всем фронтам Францией - она была бы сейчас Польшей до вступления в ЕС.

Я стикався з негативом, навіть говорячи і пишучи в чатах українською.

Покажи мені націю, на яку не "давили сили з усіх сторін". :іржач: Особливо Польща, наприклад, з її розділами.
Германия после войны?

Мені насрати з високої колокольні, ким там мене вважає замаскована z-німчура, що складається з русні, або всякі Рінати)
І мені здавалося, що влаштувати свою жопу якнайкраще - це мета життя будь-якої людини, і ти сам прямо зараз робиш це ж саме :незнаю:
Нет я защищаю своих детей, как могу т.к. они(вместе с женой) отказались без меня ехать, а родной брат(ватный) моей жены который живет в Германии пятый год отказался их принять у себя в квартире, пидарас. Поэтому да, пришлось пройти через лагерь с цыганами, потом контейнерную общагу полгода и только потом нам повезло найти квартиру, в которой пришлось красить стены по 2-3 раза во всех комнатах. Могу вспомнить еще как мы на запад Украины ехали 5 суток. Сутки до Полтавы, потом сутки до Кременчуга, сутки до Умани, Хмельницкий и наконец нас поселили "родственники" в убитый холодный дом алкаша с печным отоплением и водой из горной речки, которую надо было носить ведрами из которого мы убежали в детский сад на временное пристанище, потом благодаря другу отца нам дали убитую квартиру, но уже с отоплением, горячей водой, печкой газовой, где мы прожили 4 месяца. И когда дети(мои дошкольницы 2 и 1 класс) начали типаться от сирен я понял что надо ехать. Мне кажется это нихуя не попытка устроить свою жопу получше? Без детей я бы остался дома, даже из Харькова бы не поехал никуда.

ЗЫ вы поймите я не жалуюсь, у кого-то не стало детей, семей, мужей, разбомбили жилье, тачку и прочее, я благодарен судьбе что жив и дети и жена моя жива, я очень благодарен всем тем кто нам помогали. Кто приютил на то время пока мы ехали, кто предоставлял бесплатное жилье, кормил, помогал, государству за выплаты ВПО, международным организациям за выплаты и Германии за прием. И благодарен тачке что в нужный момент не сломалась, а довезла туда куда надо, как в Германию так и на запад Украины.

Ну так, значить сирійців не шкода і взагалі похуй. Але українці - це святе!
Кто сказал что не жаль?

Розумію, що тобі це просто не вкладається в голові, але можна жити в Україні, не даючи хабарів та проплачуючи податки. Бо дуже ж зручно пояснювати своє порушення закону "так всі пацани порушували, і я порушив".
Дадада, единственный святой на территории Украины, святой пиздабол.

Тільки реформ за 1991-2014 зробили в десяток разів менше, ніж Польща за 1989-1990, коли звільнилася з-під радянського гнету. Та навіть значно менше, ніж ненависна рашка!
Ты что сказать то хотел? Растолкуй мысль, а то отрывочные выкрики, а смысла итогого никакого. Украина шла в Европу или нет? Кто тормозил процесс?

Ну звісно, Зеленського ніхто не може критикувати окрім нього самого :іржач:
Ну точно не тот кто сейчас жопу греет в Германии на всем готовом.

Можна ще записку написати з останнім попередженням. І чому викликати поліцію - це не по хорошому? Їх же до тюрми не посадять через це, скоріш за все просто без штрафу скажуть не робити так більше.
Те, що ти понаїх - не звільнює тебе від законів, як і не звільнює інших по відношенню до тебе.
Не переживай, себя я в правовом государстве смогу защитить. В обиду не дам.

Накатай заяву на неї в німецьку мусарню. Це прямі погрози.
Та не, спасибо и так конфликтов с украинцами тут хватает, чтобы я еще заявы писал, и так на нас уже начали косо смотреть.

Ну а почему нет, Германия с монархии через 2 мировые войны превратилась в демократическую, у нее не было большого социалистического прошлого(ГДР выносим за скобки) считай вырванные годы из жизни государства.
Представь Германию после 45 года, в которую не вливают бабки и начинается война 70ом году с превосходящей по всем фронтам Францией - она была бы сейчас Польшей до вступления в ЕС.
Ще раз - я говорив про порядок на дорогах. Причому тут монархії та соціалістичний стрій? :кручусь:
Германия после войны?
А до ДСВ протягом 100+ років на Німеччину не було тиску?)
Немає такої країни та нації.
Нет я защищаю своих детей, как могу т.к. они(вместе с женой) отказались без меня ехать, а родной брат(ватный) моей жены который живет в Германии пятый год отказался их принять у себя в квартире, пидарас. Поэтому да, пришлось пройти через лагерь с цыганами, потом контейнерную общагу полгода и только потом нам повезло найти квартиру, в которой пришлось красить стены по 2-3 раза во всех комнатах. Могу вспомнить еще как мы на запад Украины ехали 5 суток.
Навіщо ти ніби виправдовуєш природній інстинкт захистити себе та свою сім'ю, тебе хіба гризе совість за це? Треба просто називати речі своїми іменами та не лицемірити.
Кто сказал что не жаль?
Бачу з твоїх повідомлень. Якщо у них заплутана схема війни, то можна їх не підтримувати, і їх тисячі жертв не такі важливі, як тисячі жертв українців.
Дадада, единственный святой на территории Украины, святой пиздабол.
Шкода, що ти вважаєш законослухняних людей на території України піздаболами, це багато говорить про тебе.
Можливо, якби в 90-х я вже б був повнолітінм, то не міг би так сказати про себе, але це з розряду "якби у бабки був хуй..."
Ты что сказать то хотел? Растолкуй мысль, а то отрывочные выкрики, а смысла итогого никакого. Украина шла в Европу или нет? Кто тормозил процесс?
Якщо ти не знаєш історію своєї ж країни 30-річної давнини, я не буду проводити тобі тут лікбєз, немає сенсу.
Ну точно не тот кто сейчас жопу греет в Германии на всем готовом.
Я голосував проти нього, платив податки при ньому і застав 3.5 роки його керування, маю право.

Ще раз - я говорив про порядок на дорогах. Причому тут монархії та соціалістичний стрій? :кручусь:
Потому что подобный порядок сам по себе не происходит, его строят десятилетиями

А до ДСВ протягом 100+ років на Німеччину не було тиску?)
Немає такої країни та нації.
Что такое ДСВ?

Навіщо ти ніби виправдовуєш природній інстинкт захистити себе та свою сім'ю, тебе хіба гризе совість за це? Треба просто називати речі своїми іменами та не лицемірити.
Это нормально когда мужчина среднего возраста испытывает угрызения совести за то что он не на фронте, когда его страна воет за свою свободу. А вот эти все рассказы кто как скрывается от военкомата это как раз ненормально.

Бачу з твоїх повідомлень. Якщо у них заплутана схема війни, то можна їх не підтримувати, і їх тисячі жертв не такі важливі, як тисячі жертв українців.
Как я должен был в Украине их поддерживать? И кого их? асада, оппозицию или иг? Или людей? У нас тут в общаге один из сирийцев-украинцев. Тоже уехал из Сирии, женился на украинке, теперь тут.

Шкода, що ти вважаєш законослухняних людей на території України піздаболами, це багато говорить про тебе.
Можливо, якби в 90-х я вже б був повнолітінм, то не міг би так сказати про себе, але це з розряду "якби у бабки був хуй..."
Угу, я реально оцениваю ситуацию и не бывает такого в такой коррумпированной стране как Украина, чтобы человек за всю жизнь не нарушил законов налогообложения, дачи взятки, решения по дружбе и прочее.

Якщо ти не знаєш історію своєї ж країни 30-річної давнини, я не буду проводити тобі тут лікбєз, немає сенсу.
:) Вот и слив потихоньку начался.

Я голосував проти нього, платив податки при ньому і застав 3.5 роки його керування, маю право.
А теперь благодаря ему ты хочешь осесть в Германии.

Мені просто цікаво, а що такого зробила їм Німеччина, виплачуючи по €800 на особу + безкоштовне житло, щоб її хуєсосити?
Та в принципі як у всіх: дорого, усе навкруги не подобається, відстале, купа заборон, дратує і т.д. Хоча там не тільки про Німеччину, а про західний ЄС в цілому.

У них більший відсоток мігрантів, можливо, з цим пов'язано. В Німеччині мігранти скоюють злочини в 3 рази частіше (на 1000 населення), ніж етнічні німці.
От зараз ти ходиш по офігенно тонкій кризі 😀😀😀

Ну хз, я такий же, як і раніше :незнаю:
Але сильну відмінність від Харкова в цьому плані я ще на Західній помітив.
Я про стиль їзди у Ха. Якось завжди звик не тупити та їхати так щоб нікому не заважати.

Та в принципі як у всіх: дорого, усе навкруги не подобається, відстале, купа заборон, дратує і т.д. Хоча там не тільки про Німеччину, а про західний ЄС в цілому.
Не питав, чого вони досі сидять в ненависній гейропі, кляті євро отримують на картку та в магазинах витрачають?
Бо логікою чогось нагадує росіян, які вже громадяни Німеччини, але все кричать, як Європа гниє, а расєя-матушка квітне.
От зараз ти ходиш по офігенно тонкій кризі 😀😀😀
Я ж правду написав, а не свої висновки щодо неї :незнаю:
Мігранти мають значно нижчий рівень доходу, освіти - все логічно.
Я про стиль їзди у Ха. Якось завжди звик не тупити та їхати так щоб нікому не заважати.
І я про стиль їзди. Тут значно більше відчувається повага на дорозі і практично немає «абіженок», не кажучи про «вчителів».

Останнє редагування:
Это нормально когда мужчина среднего возраста испытывает угрызения совести за то что он не на фронте, когда его страна воет за свою свободу. А вот эти все рассказы кто как скрывается от военкомата это как раз ненормально.
Ти б не пішов на фронт і будучи в Україні, до чого ці самодокори?
В Україні знайшлося приблизно 700000 героїв, які не побоялися встати на захист своєї держави, ризикуючи життям.
5% чоловічого населення.
Усі решта - хитрожопі, ухилянти, ссикуни, пристосуванці, «розумніші за всіх», список можна продовжувати :)
Але чого не прийняти себе таким, який є?
Как я должен был в Украине их поддерживать? И кого их? асада, оппозицию или иг? Или людей?
Хіба я тобі пред’являв претензії? Це в цілому спостереження: українці клали хуй на сирійців, а до себе чекають за кордоном особливого відношення.
Угу, я реально оцениваю ситуацию и не бывает такого в такой коррумпированной стране как Украина, чтобы человек за всю жизнь не нарушил законов налогообложения, дачи взятки, решения по дружбе и прочее.
Окей, не буду руйнувати твою картинку Всесвіту, це зазвичай боляче)
:) Вот и слив потихоньку начался.
Та як хочеш, мені більше робити нічого, людям в Інтернеті очевидні історичні факти виписувати)
В школі треба було краще вчитися, тепер вже пізно.
А теперь благодаря ему ты хочешь осесть в Германии.
Хм, а я думав, не завдяки йому, а завдяки тим сотням тисяч героїв, що не побоялися віддати своє життя та пішли зупиняти свинособак.

Така пара десятків танків, що більше сотні просто так Україні задонатили?
, плюс
Но пока, спустя 14 месяцев войны, реально
…18. Такими темпами сотня если и набежит, то где-то к 2025 году (их ведь еще произвести надо). В этом же документе кстати ни строчки про то что в планах поставить больше танков.

Назад
Зверху Знизу