Во-первых Германия в последние 20 лет недоплачивала на НАТО, за что Рыжий Клоун(тм) их постоянно журил. А потом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
что на всю Германию аж целых
и
. И боеприпасов на пару дней войны.
А во-вторых ты их спроси они сами-то воевать готовы? Или думают что американцы их защитят?
Така пара десятків танків, що більше сотні просто так Україні задонатили?
І, тим не менш, не дивлячись на те, як погано Німеччина дотримується умов (
, плюс
), не змінює для її населення того, що в разі навали русні вона буде захищена.
У нас это тоже можно организовать. Дело в неотвратимости наказания, но то что они тут все святые и среди нет нарушителей брехня.
Дивись: я тобі навів простий факт, що тут кончених єбланів на дорогах буквально в десятки разів менше. Ти приписуєш мені слова "святі і немає порушників". Це тільки твоя оцінка, не моя.
І чому ж досі не організували, якщо це так просто?
Не знаю, лично у меня конфликтов в Харькове с представителями Донбасса не было, я им не говорил на их претензию, когда мой охуевший сын бегает и всем детям мешает играть, вы тут в гостях так что замолчите. На каждом магазине приветственные доброжелательные надписи. Всего этого не было. И вообще мне все равно откуда человек, только важно мудак ли он или нормальный.
Те, що у тебе не було, не значить, що не було зовсім. До "дамбасян" ставилися упереджено практично всюди, а тепер виявилось, що таки не в дамбасянах справа
Ну конечно все кроме вашей семьи жлобы, почему то не удивлен. Помнится тут ты наших всех не обсирал, хуево это пахнет. Валерой пахнет, с каждым словом все сильнее.
Знову таки, приписуєш фантазії за мої слова. Я так і писав, що конкретно в моїй групі десь 5 адекватних людей з 18, які в першу чергу адекватно ведуть себе, не ліниві, з якими можна поспілкуватися на непрості теми, які мають громадянську позицію. На жаль, маю мало надії, що в Україні лишилися тільки вершки суспільства, і вони зроблять кардинально нову Україну після війни.
Знаєш, бо коли ти живеш в своїй бульбашці високого доходу, то, окрім бидла на дорогах, практично не стикаєшся з рагулями та жлобами в повсякденні, і починає здаватися, ніби українці - справді класний народ, якому просто постійно не везе: то президента не того обрали (привіт, Кравчук), то керуюча верхівка пересралася між собою (привіт, УНР), то "мивнєпалітікі" (привіт, битва за Київ 1918-го року).
А коли ти, знову таки, стикаєшся зі зрізом суспільства, його панятіямі, то починаєш тверезіти щодо причин, наслідків та перспектив. І розумієш, що у тебе немає зайвого життя перевіряти "а чи подорослішає нарешті українське суспільство", та ризикувати життям моїх майбутніх дітей.
Якби ще мій прапрадід виїхав кудись в Канаду, то його нащадки, серед яких були художники, музиканти, інженери, вчителі, мали б трохи краще і щасливіше життя і спадок для своїх нащадків.
Заметил, в нашем городе это 10 бабушек волонтеров на пенсии. Митинг в поддержку Украины они организовывают(из местных, человек 20 приходит, и наших человек 20 из 200), в Тафеле работают и в Секонд-хенде. А представь война приходит в их дом, им жрать нечего, а они последние копейки отдают чтобы коптер купить для войск.
Як українці підтримували Сирію, коли у них почався піздарєз? Хтось виходив на мітинги проти Асада? Сирія до України приблизно тим же боком, як і Україна до Німеччини. А ФРН надала більше 7 мільярдів різної допомоги, навіть не враховуючи допомогу від приватних осіб, а дуже велику кількість людей розселили до приватних будинків/квартир безкоштовно (як і нас на початку).
Історії про коптер на останні копійки, звісно, є, і це лише підтверджує тезу про героїзм певного прошарку суспільства, але питання ще й в тому, чому бабусі повинні донатити останні гроші, коли половина працездатного населення працює в чорну і не платить податки на ту ж армію?
Общество немецкое не при чем. Украина заняла четкий курс на Европу и неукоснительно шла к этому, только замечательная Европа кормила завтраками, как и НАТО. Не их ли Меркель в 2008 году с кем то еще заблокировала пдч для Украины в НАТО? Была бы сейчас или в 2014 году война и аннексия? Очень сомневаюсь, вот если бы лично янык просрал бы это пдч, то да, можно было бы сказать что ничем не занимались, а так факты налицо.
Це в 2010-му європейський шлях, коли Яника обрала? Чи таки в 2014-му, коли вже
русняпівень в дупу клюнув? Чи може в 2019-му, коли обрала чувака, який пропагував ідеї "ми усталі ат вайни", "нада проста пєрєстать стрєлять", "дагаварімся посєрєдінє"?
Ну конечно, живу возле школы вождения, так вот мудаки инструкторы задолбали ставить тачки перекрывая мой выезд из гаража. Один раз говорил, второй раз говорил, грозился вызвать полицию похую, все равно ставят. Что я сделал не так?
Так і викликав би поліцію, в чому проблема? Вони наче англійською шпрехають.