Re: Обновки
Я, звісно, можу помилятися, але саме з твоїх дописів кількарічної давнини отой мій висновок.
Але шукати ті твої дописи не буду, тож будемо вважати, що то я помилився.
твої давнорічні хибні висновки грунтувалися на тим, що я міцно від самого початку критикував Порошенка, а значить автоматично ставав прихильником овочебази.
Але в мене не має політичних кумирів, кожен, кто не робить справжні реформи, а забезпечує спокій та існування кримінально-олігархічної системи, для мене є її співучастником.На сьогоднішній день, нажаль, всі президенти та їх політичні сили потрапили під ці висновки.
Я регулярно відвідував Польщу з січня 1990 року та наочно добре бачив, що і як там відбувалося, яки кроки робили її уряди та Сейм, щоб стати членом ЄС та НАТО. Нажаль, перший Майдан добре показав, що в Україні ніхто нічого втілювати не збирався, тому що справжні реформи та верховенство права й закону становило загрозу для шаленого збагачення та безкарності майже всім представникам як бандитьскої влади, так і помарачевій команді. Й саме тому, ніхто не був покараний, та Янукович зі своєю бандою спокійно повернувся у владу.
Коли в 2014 році Майдан очолили всі ці, хто злив його вперше, мені добре відпочатку стало зрозуміло, що справа - труба. І я знову не помилився, тому що окрім якихось дуже сумнівних за наслідками справ проти п'яти біглеців, з жодного поплічника не впав жоден волосик, системі знову зберегли спокій, існування та подальшу цементацію.
Призрачні надії в мене були на Зеленського, але й вони швидко розчинилися в повітрі. А це говорить про те, що свою безпеку та інтереси система забезпечувала набагато надійніше, чим державні. Та саме завдяки такій "політиці", та дякуючи всім, кто без винятку обкрадав Україну на протязі Незалежності під різними прапорами та мантрами, наша країна стала такою слабкою та вразливою. І тільки сліпий не побачить, що в шикарних маєтках під Київом добре видно, куди поділася обороноздатність та ким розікралася не тільки армія, та як гарно сусідствують між собою практично всі політичні "вороги". В жодній країні ЄС, більшість з яких в рази меньше за площею та ресурсами, ніж Україна, не має подібних поселень можновладців в околицях столиць, натомість є зброя та гроші, тому що крадіїв бюджету та порушників закону, незалежно від посади, там майже завжди жорстоко карають.
Сподіваюсь, я надав вичерпну відповідь с приводу своїх політичних поглядів.