Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Re: Обновки

:рл:
ти хоча б прочитав уважніше мої дописи, може тоді б гарніше зрозумів моє ставлення до овочевої істоти, яка в житті не викликала в мене жодних симпатій.

Я, звісно, можу помилятися, але саме з твоїх дописів кількарічної давнини отой мій висновок.
Але шукати ті твої дописи не буду, тож будемо вважати, що то я помилився.

• 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район

Самое смешное в мереньях «я тут прожил 5 лет, как ты можешь судить за 5 месяцев» и в позиции «вы там все в говне, а у нас тут вашего говна нет» состоит в том, что живущий пять лет себя причисляет к НИМ - к тем кто делал демократию, мощнейшую экономику, инфраструктуру, орднунг. При этом с высоты своего местонахождения не улавливает или не хочет улавливать тенденций - где чего менялось в положительную сторону, ведь с высоты для него это «копошение» там «У ВАС внизу» - становится мелким. А со стороны это выглядит, если вдуматься, так:
… и когда такой человек, ежели он вчёный, поднимется умом своим за тучи и там умом своим становится ещё выше Лаврской колокольни, и когда он студова глянет вниз, на людей, так они ему покажутся такие махонькие-махонькие, всё равно как мыши… пардон, как крисы… Потому что это же Человек! А тот, который он, это он, он тоже человек, невчёный, но… зачем же?! Это ж ведь очень и очень! Да! Да! Но нет!
А оппонентов, конечно, такая позиция задевает и злит, хотя она на самом деле комична.
Оттого и эти срачи с условными «Валерами».
Но если вдуматься, позиция «я и Европа/Германия, мы вам покажем как надо» выглядит комично. Как в другом фильме

Валєра, а схуя ж ти вирішив, шо в тебе якісь додаткові тут повноваження розповідати комусь, хто тут що може, і шо не може
навчися спочатку сам не поводитися по- мудацьки.

Ти ж не сховався як сцикун за ігнором, нє?
;)

Мабуть на правах мешканця майже корінного країни, яка прихистила від війни певну кількість українців :збентежений:

Я, звісно, можу помилятися, але саме з твоїх дописів кількарічної давнини отой мій висновок.
Але шукати ті твої дописи не буду, тож будемо вважати, що то я помилився.

твої давнорічні хибні висновки грунтувалися на тим, що я міцно від самого початку критикував Порошенка, а значить автоматично ставав прихильником овочебази.
Але в мене не має політичних кумирів, кожен, кто не робить справжні реформи, а забезпечує спокій та існування кримінально-олігархічної системи, для мене є її співучастником.На сьогоднішній день, нажаль, всі президенти та їх політичні сили потрапили під ці висновки.
Я регулярно відвідував Польщу з січня 1990 року та наочно добре бачив, що і як там відбувалося, яки кроки робили її уряди та Сейм, щоб стати членом ЄС та НАТО. Нажаль, перший Майдан добре показав, що в Україні ніхто нічого втілювати не збирався, тому що справжні реформи та верховенство права й закону становило загрозу для шаленого збагачення та безкарності майже всім представникам як бандитьскої влади, так і помарачевій команді. Й саме тому, ніхто не був покараний, та Янукович зі своєю бандою спокійно повернувся у владу.
Коли в 2014 році Майдан очолили всі ці, хто злив його вперше, мені добре відпочатку стало зрозуміло, що справа - труба. І я знову не помилився, тому що окрім якихось дуже сумнівних за наслідками справ проти п'яти біглеців, з жодного поплічника не впав жоден волосик, системі знову зберегли спокій, існування та подальшу цементацію.
Призрачні надії в мене були на Зеленського, але й вони швидко розчинилися в повітрі. А це говорить про те, що свою безпеку та інтереси система забезпечувала набагато надійніше, чим державні. Та саме завдяки такій "політиці", та дякуючи всім, кто без винятку обкрадав Україну на протязі Незалежності під різними прапорами та мантрами, наша країна стала такою слабкою та вразливою. І тільки сліпий не побачить, що в шикарних маєтках під Київом добре видно, куди поділася обороноздатність та ким розікралася не тільки армія, та як гарно сусідствують між собою практично всі політичні "вороги". В жодній країні ЄС, більшість з яких в рази меньше за площею та ресурсами, ніж Україна, не має подібних поселень можновладців в околицях столиць, натомість є зброя та гроші, тому що крадіїв бюджету та порушників закону, незалежно від посади, там майже завжди жорстоко карають.
Сподіваюсь, я надав вичерпну відповідь с приводу своїх політичних поглядів.

Ебать, опять Обновки в политику превратили... :рл: ну создайте уже тему и отвисайте там... :незнаю:

Поменял верхний патрубок. Стоит как самолёт 1330грн. пока меняли - сломался патрубок обратки :рл: :) там тоненькая трубка пластиковая, ходит обычно лет 8 10. У меня 13 продержалась. Пластик пересыхает и ломается потом даже от вибрации.
Новый оригинальный стоит 2500грн )))
Заказал аналог , гейтс 370грн с доставкой.
По лобовому пока думаю... дорого и хер его знает, может завтра опять прилетит...:(

Ууу.
І хто ж має більше прав - майже мешканець майже країни, чи мешканець воюючої країни?

Важко відповісти. Але починаючи із 24 лютого я надаю перевагу воїнам ЗСУ та тим хто їм допомагає.
На другому місці для мене ті, хто не залишив свою країну та свої міста.
А ось що стосовно до тих хто в злагоді та комфорті намагається давати поради що робити - ставлюся неоднозначно. Десь на передостанніх щаблинах.
Чому не на останніх?
Тому що є співгромадяни які дерибанять гуманітарку або здають помешкання переселенцям в Україні та поїхали отримувати гроші та інші смаколики у Європі.

обновился полетом с мотоцикла . знакомством с асфальтом в мото футболке и мото шортах. месяц болезненного лечения обеспечен. как на зло самый разгар проекта....

правая сторона в хлам. осваиваю левую руку..и левую ногу)))

Скорейшего выздоровления

Что-то я не увидел аргументов. Наверно со зрением у меня хреново. :D

Их никто не просил пока.
Зато я попросил тебя предоставить твои. Но у тебя их нет, правильно?

В поддержку моей позиции есть такие факты:
- порох - сооснователь партии рыгов
- многократно работал в правительствах овоща
- во время Ющенко устраивал склоки в коалиции, перетягивая на себя одеяло, из-за чего Зинченко подал в отставку с конкретными обвинениями шоколадного.

Ты или игнорируешь эти факты или забыл/не знал.

обновился полетом с мотоцикла . знакомством с асфальтом в мото футболке и мото шортах. месяц болезненного лечения обеспечен. как на зло самый разгар проекта....

Одужуй швидше!

- многократно работал в правительствах овоща
Во время которого тянул страну в европу, несмотря на пророссийскость януковича

- во время Ющенко устраивал склоки в коалиции, перетягивая на себя одеяло, из-за чего Зинченко подал в отставку с конкретными обвинениями шоколадного.

Ты или игнорируешь эти факты
Это не факт, а слова зинченко, ушедшего вместе с бродским. Бродский потом в рыгам продался - вот это факт. Коалицию развалили социалисты. Людям с памятью бабочки напомню:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да эт херово
Как это тебя угораздило?

Дурацкая ситуация...
Перед мной машина - проскакивала на зеленый перекресток,Я за ней оставалось секунд 5-6 еще. Мы успевали более чем . А потом он решил что не успевает и по тормозам....а я за ним . Результат очевиден. Один плюс я держал хорошую дистанцию. Как раз боком ее преодолел)

Выздоравливай!

всем спасибо)))
Завтра на работу машиной)...тем более газ пошел вниз....

Мне конечно понятно твое желание пообщаться , т.к с собеседниками у тебя не густо , но я не горю желанием вступать с тобой в долгую дискуссию.
Ну не любишь Пороха , не люби и дальше.:)

Лол, такой банальный слив. Я б постыдился на твоём месте. Фу!

Назад
Зверху Знизу