Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🟠 14:40 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 14:40 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Обновки

хотя можно было взять туже оплату частями и не позориться :ги:

Ну от.
Якби я не хотів поворушити вулик, гадаєш мені не було би простіше просто не лишати тут цю закладку? :D Просто нічого не казати про покупку Нокіан і все.

Взагалі я гадав що здетонує майстердна в той же день.
Але якось не допетрав одразу мабуть. :D

• 🟠 14:40 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Якби я не хотів поворушити вулик, гадаєш мені не було би простіше просто не лишати тут цю закладку? Просто нічого не казати про покупку Нокіан і все.
ага ага, купил колеса для вброса, да :ги:

Доречі, у кого Київстар, як вам спиться? :D

в случае киевстара особо нет альтернатив, а в случае резины 100500 альтернативы, и не надо рассказывать что нордман хорошая резина

Только разница в том, что ты напрямую проспонсировал кацапов (только какой-то процент остался в нашем бюджете в счёт импортных пошлин и немного маржи продавану), а я с альфы лично получил около 10к кэшбека за полтора года. А если учесть, сколько ушло на зп сотрудникам, аренду отделений, то там на дивиденды люксембуржским кацапам остались копейки.

И, заметь, я никого этим не попрекал, в отличие от тебя)

Так что зашквар 100%.

Так я купив жеж Нокіан а не російську гуму.
Там теж пішло Фінам оте те саме що ти написав :)
І я теж отримав кешбек економію в 8000 грн за одноразову покупку.

Зашквар, визнаю.

в случае киевстара особо нет альтернатив, а в случае резины 100500 альтернативы, и не надо рассказывать что нордман хорошая резина

Дійсно, на 80% дорожча - гарна альтернатива :D
Вас, багатіїв, мені не зрозуміти.
Для мене кожна тища має вагу.

Дійсно, на 80% дорожча - гарна альтернатива :D
Вас, багатіїв, мені не зрозуміти.
Для мене кожна тища має вагу.

зачем тогдамашину покупал? на такси по кругу дешевле ездить, не говоря уже о ОТ :ги:

ага ага, купил колеса для вброса, да :ги:

купив бо цю модель хотів.
А запостив - так. Я ж прекрсно знаю що улюблене питання про Нокіан - де зроблено.
І я знав як одразу ж посипляться "я в тєбє разочарован" "вот оні поцрєоти" і тп.
ХФ не те місце де важливо що про тебе думають, тут обсерають все.
Он твого Рога теж Сергімі обісрав тупо взагалі на рівному місці.
Тому тут все буде обісрано і за все тобі скажуть "ти гівно".

Так і живем.

зачем тогдамашину покупал? на такси по кругу дешевле ездить, не говоря уже о ОТ :ги:

не зрозуміло

Таксі то не зручно.
Таксі то дорого.
Таксі то небезпечно.

Це як мінімум.

Ну і головне - я кайфую від машин.
Є моменти де можу дозволити собі крайнощі, є де змушений економити.
Є принцип Паретто.
Це ж логічно.

бля, да откуда там 80%, шо ты несешь?

Я ж тобі сказав, там не пару сотєн, а дві тисячі на колесі різниця. На комплекті перплата в 80%. По тестам ці шини йдуть ніс в ніс.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- 2499

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- 4349

Таку гуму я ставив на три машини і всі вони довели що гума класна для каші та снігу.
Жодного разу не було потреби в вашому повному приводі на цих колесах.

Добре, підловив, 74%.
Це шо, непомітна різниця?

скока там грузиков при балансировке ушло? :D

Скоро датчики тиску заберу, соберу і подивлюсь як там на балансуванні.
Але три комплекта до цього - без проблем.

шо-то подозрительно низкая цена
прямо дешевле китайцев
Nordman - це старі моделі Nokian які виносять на виробництво за межі оригінального заводу.
Так що цей RS2 це якась Hakkapeliitta середини 10х років.

Але три комплекта до цього - без проблем.

То есть ты три комплекта нордмана уже отъездил? Они что, каждый 100 км по миллиметру стираются? :D
и второй вопрос - нахуй на одной и той же модели столько лет ездить, а как же что-то новое попробовать?

То есть ты три комплекта нордмана уже отъездил? Они что, каждый 100 км по миллиметру стираются? :D
и второй вопрос - нахуй на одной и той же модели столько лет ездить, а как же что-то новое попробовать?

Один в батька, він на ній від'їздив напевно менше тисячі за весь час.
Один був проданий з Маздою.
Один на хот хетчі зараз стоїть. Там теж напевно десь штука пробігу :D

Нове спробував на спорткупе. GY UltragripIce 2. Із різниці - вона значно тихіша.

По снігу я в будь яких єбєнях на Нордмані виїзджав. А коли була Мазда, то я працював майстром на будівництвах по всьому передмісті Харкова. І заносило в всілякі єбєня типу Лізогубовки і тп

Мені вона подобається.
Вона дешева і дуже гарно веде себе взимку.
Її недолік це шум, але він не критичний.

Нове спробувати - якщо за це треба заплатити на 80% - 150% - 200% більше лише за для тесту нового - для мене це дорого.

На цій машині будуть невеликі пробіги по чищеним дорогам (у нас немає потреби як у містян боротись за можливість виїхати з двора). А на випадок "якщо щось" - то вона дуже добре вилазить по снігу.
Я колись від батька виїзджав з села після ночі сильного снігопаду по не чищеному снігу кілометрів з 10. Все добре.

Тут той випадок коли немає сенсу переплачувати.

Собі на наступну тачку буду брати точно не Нордман ) Там будуть і вимоги інакші і потреби.

Назад
Зверху Знизу