Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Re: Обновки

:браво:
только уточняй что те кто голосовал за него в 2014году :D

я голосовал за Порошенко в 2014, притом не просто голосовал а всех своих родных и близких убедил.
Но оценка шановного Бублера слишком лестна для меня.
Ибо я меряю интеллект людей согласно поговорке:
Если ты такой умный- почему до сих пор такой бедный?

Я такого не казав. Ти схоже знову заплутався в контексті розмови.
Але ми працюємо над цим.

просто ты идиот, который в те критерии не попадает
виноват конечно же что ты идиот - Зеленский, тут без вопросов :D

Фоточка оттуда :D

П.С. а чего вы так к геям прицепились? Чи не пох кто как личную жизнь устраивает?
Главное, что бы человек не был пидарасом, а сексуальная ориентация тут не при чем.

Скажем так: личное предвзятое отношение.
В моем окружении такое мягко говоря не поощрялось.

Продавцом просроченных смесей:плачу:

ну продавцам просрочки лицом торговать надо, а то в друг кто приедет, а никого нету
я про айтишню, которая щас после карантином с восторгом ломится в охфисы повизгивая от удовольствия

просто ты идиот, который в те критерии не попадает
виноват конечно же что ты идиот - Зеленский, тут без вопросов :D

Яка обгрунтована позиція прихильника Зєлєнского часів 2019 року який зараз став "я за нєво нє галасавал я галасвал протів парашенкі".

Проте не дивно.
Я саме такими вас завжди і бачив.

я голосовал за Порошенко в 2014, притом не просто голосовал а всех своих родных и близких убедил.
Но оценка шановного Бублера слишком лестна для меня.
Ибо я меряю интеллект людей согласно поговорке:
Если ты такой умный- почему до сих пор такой бедный?

и я голосовал, а вот хруй топил за юлУ.
но тут вопрос не в этом, мед подорожал -Зеленский мудак, а батя хруя молодец что теперь продает в три дорого таким лохам :D

тут как про трусы и крестик, но там привыкли себя считать самыми умным, и вот тут уже твоя поговорка :D:D:D

ну продавцам просрочки лицом торговать надо, а то в друг кто приедет, а никого нету
я про айтишню, которая щас после карантином с восторгом ломится в охфисы повизгивая от удовольствия

Как по мне ты своим умом талантом и отчасти удачей выстроил идеальную модель работника умственного труда.
Снимаю шляпу. Респект!:yahoo:

Хотя как показала практика, имея под рукой менеджера и роуминг у меня и в турции нормально получалось продавать:D

Скажем так: личное предвзятое отношение.
В моем окружении такое мягко говоря не поощрялось.

Дивний факт, що одні з найбільших гомофобів - це зеки та прихльники АУЄ.
А дивне те, що в тюрмі вони займаються одностатевим сексом.

Як це в них в голові співіснує - не розумію.

и я голосовал, а вот хруй топил за юлУ.
но тут вопрос не в этом, мед подорожал -Зеленский мудак, а батя хруя молодец что теперь продает в три дорого таким лохам :D

тут как про трусы и крестик, но там привыкли себя считать самыми умным, и вот тут уже твоя поговорка :D:D:D

Вот-вот. Люто плюсую (с)
Мне вспомнился эпизод из Слуга народа о том как таксист, везя Зеленского, рассуждал как надо работать на месте мэра.

Дивний факт, що одні з найбільших гомофобів - це зеки та прихльники АУЄ.
А дивне те, що в тюрмі вони займаються одностатевим сексом.

Як це в них в голові співіснує - не розумію.

Трохи не так. Знаходячись за гратами та маючи сексуальну потребу вони ії задовільняють засобами, які для них доступні та прийнятні.
Сильні ображають слабкіших, і здійснюють статтевий акт коли довбять когось у дупу або у інші отвори, не вважать себе підарасами, бо вони їбуть а не їх. Треба бачити різницю.
Тому той, кого товкли у будь куди, якщо це не є природно, но може сподіватися на будь-яке людське відношення. Нажаль чи на щастя.:незнаю:

Ну если дома нет кондея, а в офисе есть, то это очень стимулирует ехать в офис :D

Дома нет кондея, хоть вівод под него, автомат и место при ремонте біло запланировано. Но пока 12 лет проживания так и не побудили его поставить.

та ну йоб вашу мать, ти захворів на піздабольство?

Та навіть якщо б й продавав, хіба це якийсь гріх?
Не знаю хто споживає мед банками. Як на мене 1 літра може вистачить майже на рік. Тому яка різниця скількі він коштує?

Трохи не так. Знаходячись за гратами та маючи сексуальну потребу вони ії задовільняють засобами, які для них доступні та прийнятні.
Сильні ображають слабкіших, і здійснюють статтевий акт коли довбять когось у дупу або у інші отвори, не вважать себе підарасами, бо вони їбуть а не їх. Треба бачити різницю.
Тому той, кого товкли у будь куди, якщо це не є природно, но може сподіватися на будь-яке людське відношення. Нажаль чи на щастя.:незнаю:

аааааааааааааааааааааа
tenor.gif

А тепер вмикай мозок, чи що там в тебе, і спробуй пов'язати спекуляцію та виробництво меду.

Для самих маленьких, як ти, я посню більш просто, схоже початковий пост тебе заплутав.
Є ринкова вартість продукту на сьогодні. І я вважаю її необгрунтованою.
З.І. Мій батько мед не продає.

подправил пост, ну молодец
нет понятия "необгрунтованою ціни", есть понятие спекулятивная, но т.к. ты далек от бизнеса что не не знаешь. Так вот любую цену можно назвать спекулятивной, ты в курсе наценки на дорогие вещи?
и чет никто не кричит как сумка прадо подорожала, есть рынок не хош не бери.

насчет продуктов, я уже писал дуракам вроде тебя что на продукты питания влияет урожай/неурожай, идиотам это сложно понять, но суть такова.
да в идеале их нужно контролировать, но помню Сережа да и ты тут крепко верещали когда "контроллеры" взялись за топливо на АЗС

вы сами себе противоречите и это ПОСТОЯННО!
О чем можно в таком случае спорить или говорить?

насчет продуктов, я уже писал дуракам вроде тебя что на продукты питания влияет урожай/неурожай, идиотам это сложно понять, но суть такова.
да в идеале их нужно контролировать, но помню Сережа да и ты тут крепко верещали когда "контроллеры" взялись за топливо на АЗС
а ти таки дуже проста людина :D

Натякну.
Не обов'язково контролювати.
Можна стимулювати ;)

подправил пост, ну молодец
та шож че таке.
в тебе до язика піздюлька прилипла?

чи окрім як збрехати ти більше ніяк викрутитись не можеш?

ну скажи ж що не дочитав...ніт треба пиздіти щоб мене виставити дурнем...шо за люди.
Виж таким чином показуєте що себе не поважаєте.
Так брехати - це ж відкрито показувати що твої слова нічого не варті :(

Назад
Зверху Знизу