Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки. БГ - Part 2 - Part 3 - Part 4

🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Треба думку фахівця: в чому полягаэ різниця між дорогими цукерками ваговими та дешевими? Я розумію що якість шоколаду але чи можна розгорнуту відповідь?
Чи з якоі приблизно ціни можна купувати цукерки з нормального шоколаду?
В дорогих глазурь шоколадна, в дешевих - кондитерська (пальмова олія). Якщо цукерка з вмістом шоколаду коштує менше 80 грн/кг,то вірогідність купити гівно 99,99% :) З українських виробників можна їсти тільки Рошен та АВК :) Чому так дорого? Какао купують у Африці та Америці, вишні у Франції, горіхи у Туреччині, журавлину у Норвегіїї. Своє тільки цукор і молоко ( і то лиш декілька років)
Рошен бери, самый збс шоколад.
Проводили дегустацію брюту:брали Рошен та Frei. 7 із 10 визнали смачнішим шоколад, який виявився Рошеном :)

Ну смотри. В обычной шоколадке +- 55% какао тертого. Что, по сути, есть душой шоколада.
у молочному 32% какао, а у білому майже немає взагалі какао, але ж там є ще така річ як какао-масло, яку у дешевому шоколаді замінюють на пальму )))

Мне ща нравится курага в шоколаде из Атб их ВТМ Своя линия
Ну так вони ж не самі роблять, а замовлюють прайвет лейбл, в конкретному випадку виробляє харківський "Сладкий мир", який вже всьо ...

• 🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
F350- кондитерские изделия
я продавав спочатку запчастини, потім хімію, потім бухло, зараз цукерки. Взагалі без різниці чим торгувати, головне зрозуміти кому і що потрібно :)

а кто в курсе, если прописка не харьковской области, где и как в Харькове оформить загранпаспорт и что за документы нужны?
я робив на Правди, 5

В дорогих глазурь шоколадна, в дешевих - кондитерська (пальмова олія). Якщо цукерка з вмістом шоколаду коштує менше 80 грн/кг,то вірогідність купити гівно 99,99% :) З українських виробників можна їсти тільки Рошен та АВК :) Чому так дорого? Какао купують у Африці та Америці, вишні у Франції, горіхи у Туреччині, журавлину у Норвегіїї. Своє тільки цукор і молоко ( і то лиш декілька років)

Проводили дегустацію брюту:брали Рошен та Frei. 7 із 10 визнали смачнішим шоколад, який виявився Рошеном :)

у молочному 32% какао, а у білому майже немає взагалі какао, але ж там є ще така річ як какао-масло, яку у дешевому шоколаді замінюють на пальму )))

Ну так вони ж не самі роблять, а замовлюють прайвет лейбл, в конкретному випадку виробляє харківський "Сладкий мир", який вже всьо ...
Тобто курага з АТБ - це фейк чи істи можна?
Рошен мені до смаку, а харківська цукерня маэ право на життя чи теж пальмова олія?
Вишні з Франціі...а як же садок вишневий коло хати чи украінські вишні не такі?

Тобто курага з АТБ - це фейк чи істи можна?
Їсти можна, я тільки не знаю відкіля вони шоколад беруть
Рошен мені до смаку, а харківська цукерня маэ право на життя чи теж пальмова олія?
Як ти думаєш, чи можна на обладнанні 60-х років з гівна зробити якісний продукт? Чи ціна в 60-70 грн на полиці "шоколадної" цукерки не насторожує?:)

Вишні з Франціі...а як же садок вишневий коло хати чи украінські вишні не такі?
Ти бачив хоч один вишневий садок у селі, який міг би покрити потреби хоча б маленького цеху? До речі, що вишні, що горіхи відбираються чітко по калібру :)

может и чёс...но на экране показывали блеать :дивитись:
с официального сайта
Не, не чес. Пока любители немецких FSIаев с турбиной поливают говном японских инженеров, те молча делают максимально мощные и максимально экономичные надежные атмосферные моторы. Голова, хули.:клас:
П.С. Мазда 6 новая-красавица, что редкость по дизайну японцев.:клас:

Їсти можна, я тільки не знаю відкіля вони шоколад беруть

Як ти думаєш, чи можна на обладнанні 60-х років з гівна зробити якісний продукт? Чи ціна в 60-70 грн на полиці "шоколадної" цукерки не насторожує?:)

Ти бачив хоч один вишневий садок у селі, який міг би покрити потреби хоча б маленького цеху? До речі, що вишні, що горіхи відбираються чітко по калібру :)

Не розумію. Горіхи це ще так сяк але вишні :рл:
Тоді ціна на вироби Рошен э справедливою.
Вишні заморожені бачу у супермаркетах та наврядчи вони закордонні.
А калібровати гадаю міг би постачальник якщо мав би замовлення.

Япошки, как всегда, ебанутые, но это видео че-то улыбнуло.

Горіхи це ще так сяк але вишні

А ти куштував хоч раз вишню в шоколаді? ;) Там виробництво - шедевр кондитерського мистецтва. Під них спеціальну лінію замовляли у Швейцарії + кріогенну камеру у Німеччині :)

А калібровати гадаю міг би постачальник якщо мав би замовлення
так постачальник і калібрує :) А технологи на фабриці вибірково перевіряють

Тоді ціна на вироби Рошен э справедливою.
зараз, на жаль, пішла тенденція на випуск нових позицій з дешевою ціною, бо не розуміє народ наш, що за якість треба платити

Ну я ж детям тоже конфеты покупаю посему интересуюсь что стоит брать а что категорически нельзчя.
Спроси меня о кирпиче или о кровле- я тебе расскажу что лучше что хуже, но в конфетах не силен потому спросил совета .
Какой профлист взять для обшивки балкона?

Назад
Зверху Знизу