Статус:
Offline
Реєстрація: 23.01.2007
Повідом.: 12981
Реєстрація: 23.01.2007
Повідом.: 12981
- 🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
- #3161
В дорогих глазурь шоколадна, в дешевих - кондитерська (пальмова олія). Якщо цукерка з вмістом шоколаду коштує менше 80 грн/кг,то вірогідність купити гівно 99,99%Треба думку фахівця: в чому полягаэ різниця між дорогими цукерками ваговими та дешевими? Я розумію що якість шоколаду але чи можна розгорнуту відповідь?
Чи з якоі приблизно ціни можна купувати цукерки з нормального шоколаду?


Проводили дегустацію брюту:брали Рошен та Frei. 7 із 10 визнали смачнішим шоколад, який виявився РошеномРошен бери, самый збс шоколад.

у молочному 32% какао, а у білому майже немає взагалі какао, але ж там є ще така річ як какао-масло, яку у дешевому шоколаді замінюють на пальму )))Ну смотри. В обычной шоколадке +- 55% какао тертого. Что, по сути, есть душой шоколада.
Ну так вони ж не самі роблять, а замовлюють прайвет лейбл, в конкретному випадку виробляє харківський "Сладкий мир", який вже всьо ...Мне ща нравится курага в шоколаде из Атб их ВТМ Своя линия