...
это реальность, а не пропаганда, тем более ты сам это говоришь...
я отакого ніде не казав, а кажу я те, що повторювати пораженську пропаганду ***ла=ставати на його точку зору: "Расія вєлікая страна, а Украіна - йейо калонія Маларосія!"
Мене муляє ота zaściankowość частини українців - он "запорізькі козаченьки" - хоча й були бандитами та часто зрадниками України - а крутили дульці султанові у Стамбулі, хоч й не мали підтримки Сша та ЕС

й навіть отой Стамбул грабували (як й Москву!)
откуда у тебя такая информация

агент ЦРУ?
ні - з infonapalm та відкритих інет-джерел
россия показала давно что вертела она все европейские суды, поэтому утверждения что она должна была и так освободить - не более , чем фантазии.
ти, як й на жаль, багато українців, не розумієш дії пропаганди: он диви який ****storm підняли зза отої троянської кобили ***ла: ах українська Jeanne d'Arc, ах тиран та кат ***ло,який утримує українську полонянку!, ах світова громадскість на боці України - при тому, що ****** аж ніяк тому не допомагав! А що робить БлаЗЕнь? Звільняє українських патріотів, телефонує ***лу та ПРОСИТЬ!!! вплинути на ситуацію!
Кожен день полонених у полоні ***ла давав нашій пропаганді змогу лящати та вередувати у світових ЗМI про те, що Московія є державою, що підтримує світовий тероризм (на кшталт ірану чи Кндр), що вона сере на усі міжнародні норми та є державою-ізгоєм! Що робить БлаЗЕнь? нагадати, чи "нуєва на"?
Что касается Цемаха - а кто мешал Нидерландам допросить его раньше? В руки СБУ он попал в конце июня, а они только проснулись, значит он им так был нужен
а ось про це нашій - стараннями Бариги та БлаЗЕня майже неіснуючій - пропаганді тре голосне питати NL та висловлювати підозру, що ***ло їх купує!
У меня такое ощущение что сбили наш самолет, а не голландский, т.к. крику и протестов больше у нас, нежели у них
- так мало б бути, бо й того й того було ДУЖЕ мало! Бо Україна, ане NL відбивається від віковічного ворогу, бо цим літаком ***ла можна було б п.здити на дипл. арені й досі, диви справу Lockerby!