Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обговорюємо рахунки та платежі за газ (Харківміськгаз)

• Автор теми Автор теми SSK5230
  • Дата створення Дата створення
У меня мерефянские газмережи. В июле пришло уведомление, реквизиты и сумма к оплате.
Прийти подписать новый договор, или сделать оплату по новым реквизитам - автоматом договор считается подписан.
Или - продолжать пользоваться газом, в квартире - договор автоматом подписан. Все это написано на новой бумажке. Или отдать контролеру при снятии показаний счётчика - у нас в посёлке иногда приходят
Кто в начале года авансом оплатил транспортировку газа на год - бодаются, чтобы остаток предоплаты передали новой конторе.
Им идут на встречу, но надо кучу бумаг, главное - с телефона распечатать на бумаге квитанцию с Приват24. Хотя по бухгалтерии приход денег видят.

Останнє редагування:
Я передала показания через Нафтогаз и пусть они там между собой разбираются.

Кстати, вчера обнаружила в личном кабинете Нафтогаза интересную кнопку - верхнюю слева, названия не помню, где более подробно расписана история потребления и платежей.
Потому что кнопка Потребление застряла на последнем показании счетчика перед переводом нас на Нафтогаз из Газсбыта.

Хоть что то проясняется

З"явились реквізити нової контори для Харкова :

З 1 серпня 2023 року доставку газу до осель харків'ян здійснює новоутворена Харківська міська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

З 1 серпня плата послугу за розподіл газу здійснюється набанківські реквізити нового оператора мереж:

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»
код ЄДРПОУ 45141068
п/р UA233518230000026032300188318 в АТ «Ощадбанк»
(для побутових споживачів)

p.s. В Приват24 ці реквізити поки ще відсутні. ( на 2 серпня ц.р.)

Хоть что то проясняется

Текстом, для поиска :

Провадження господарської діяльності з розподілу/доставки природного газу
з 1 серпня у Харкові здійснює новоутворена Харківська міська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Послугу від національного оператора отримуватимуть понад 515 тис. споживачів.

Розрахунки за доставку газу необхідно здійснювати
за новими реквізитами Харківської міської філії ТОВ «Газмережі»:
код ЄДРПОУ 45141068;
п/р UA233518230000026032300188318 в АТ «Ощадбанк» (для побутових споживачів);
п/р UA183518230000026031301188318 в АТ «Ощадбанк» (для споживачів, що не є побутовими).

У призначенні платежу слід вказати
прізвище, ім'я та по батькові платника,
особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння.
Особові рахунки клієнтів Харківської міської філії ТОВ «Газмережі»
залишаються незмінними, вони десятизначні та починаються на 131.

Заборгованість за розподіл газу, яка накопичилася до 1 серпня,
необхідно сплачувати за реквізитами АТ «Харківміськгаз»:
АТ «Оператор газорозподільних систем «Харківміськгаз»;
ЄДРПОУ 03359552;
номер рахунку для фізичних осіб (населення): п/р UA713518230000026038300012165 в АТ «Ощадбанк».
У призначенні платежу також слід обов'язково вказати ПІБ платника,
особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння.

Отримати додаткові консультації щодо надання послуг можна
у Центрах обслуговування клієнтів Харківської міської філії ТОВ «Газмережі» за адресами:
Гімназійна набережна, 18-а; пр. Архітектора Альошина, 5;
вул. Академіка Павлова, 120
або за тел.:
(066) 300-2-888;
(098) 300-2-888;
(093) 300-2-888;
(057) 76-651-04.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я в этом месяце не спешу платить. В прошлом поспешила и людей насмешила.

Живу в "яме"

Провадження господарської діяльності з розподілу/доставки природного газу
з 1 серпня у Харкові здійснює новоутворена Харківська міська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

За июль месяц надо платить еще старой конторе - "Харківміськгазу"

За июль месяц надо платить еще старой конторе - "Харківміськгазу"
Тут меня уверяли, что за транспортировку мы платим наперед.
На Приват24 на вчера за транспортировку были нули. Подожду до 12-го.
Все остальные данные есть.

Сегодня утром на сайте
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
при регистрации появилась в выборе Харкiвська мicька фiлiя. Зарегистрировался по старому лицевому счету, который начинается на 13.... Нормальный личный кабинет, данные по расходу тоже верные, есть возможность внести показания.
Но начисления начались с этого месяца, а я плачу на год вперед, так как расход очень маленький, в общем то, что оплачено за вторую половину этого года очевидно зависло в Харьковгазе, но из-за 81 грн. я кататься к ним не буду...

На Приват24 доставки газа нет.
Теоретично там можна сплатити за реквізитами, вказавши назву отримувача "Харківська міська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України",
його ЄДРПОУ 45141068 , його IBAN (тобто номер банківського рахунку) UA233518230000026032300188318 та написавши в полі "призначення платежу" щось типу "Сплата за розподіл газу за серпень 2023 особовий рахунок 131блблбла0000 Харків, вул. Якасьто, буд. 00, кв. 000"

Теоретично там можна сплатити за реквізитами, вказавши назву отримувача "Харківська міська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України",
його ЄДРПОУ 45141068 , його IBAN (тобто номер банківського рахунку) UA233518230000026032300188318 та написавши в полі "призначення платежу" щось типу "Сплата за розподіл газу за серпень 2023 особовий рахунок 131блблбла0000 Харків, вул. Якасьто, буд. 00, кв. 000"
Практично я ще маю час почекати. Може Приват схаменеться.

Появилась возможность регистрироваться на сайте ТОВ "Газорозподільні мережі України" клиентам "Харківміськгаза". Только вот если у вас переплата за доставку газа, то она не появляется в новой конторе. Нужно шуровать к ним с документами, они возвращают переплату на счет клиента. В теории. С августа месяца вы должны мережам и должны заплатить по-новой. Передали базу данных клиентов без учета платежей. :ганьба:

в монобанке добавил компанию в коммуналку по IBAN (определилась), вчера оплатил, сегодня деньги на счету в л\к газмереж.

Я плачу через портмоне.Туда пока счет не подтянулся и добавить не могу.Нету газмереж,тобто розподілу газу.Споживання є,а розподілу нема
Нашел поиском "ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ " в Портмоне, начислено за июлe через них и август. Платеж прошел

Назад
Зверху Знизу