Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обговорюємо рахунки та платежі за газ (Харківміськгаз)

• Автор теми Автор теми SSK5230
  • Дата створення Дата створення
Вчера передал показания счётчиков без проблем

Вчера передал показания счётчиков без проблем
Вчера я электрический без проблем передала.
А газовый пусть теперь у Нафтогаза спрашивают. Воны нэ балувани и приняли сразу без выкобенивания.

в телеграм показания газа отправил без заминок

Появились мои показания в Газмережах.
Думала повторно вводить, а они уже там.
Судя по всему, им Нафтогаз передал.

На сайті Харківської міської філії «Газмережі» після оновлення
з’явилася нова функція, за допомогою якої
можна передати показання кількох лічильників газу з одного особистого кабінету.

Воно то добре, але часіше виникає необхідність передати покаання за себе і ап родичів. А це різні особові рахунки.
Мені воно не тре, але іншим тре.

Що робить якщо газмережі ігнорують показники лічильника, нараховують 6 кубометрів щомісяця і погрожують судовим переслідуванням за несплату?
А чому так сталося?Ви показники регулярно передавали?Без перерви?

передав у січні і лютому на обох сайтах, і обидва показники були проігноровані
а дозвонитися до них неможливо
Просто,якщо довго не передавали(два-три місяці і більше),то вони нараховують по середньому.І виходить,що Ви передаєте показники нижчі,ніж у них.І із-за цього вони прийняти не можуть.У нас це вирішувалось тим,що треба визивати живого контролера,щоб він зафіксував справжні показники.І все вирішувалось

А Ви спробуйте передати показники через чат ботів в вайбері або телеграмі.Якщо користуєтесь ними.Може вийде
А чого не через сайт Газмереж? Я електрику і газ передаю на сайтах. Поки працює ноут. Як здохне, по телефону почну через сайти.

вся проблєма їм додзвонитися.
Зачем звонить? На сайте gas.ua есть форма для передачи показаний: вводите номер особистого рахунку, три первые буквы фамилии, показания и отсылаете. Получаете ответ: дякуємо, прийнято.
Не обязательно делать Личный кабинет.
С чат-ботами и СМС-ками можно замучаться.

Зачем звонить? На сайте gas.ua есть форма для передачи показаний: вводите номер особистого рахунку, три первые буквы фамилии, показания и отсылаете. Получаете ответ: дякуємо, прийнято.
Не обязательно делать Личный кабинет.
С чат-ботами и СМС-ками можно замучаться.
Дивіться GASUA у Viber:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...до речі,у вайбері бот нормально працює,постійно користуюся

Я почала передавати через Харківські газмережі. Раніш передавала через Нафтогаз.
З цими вайберами навіть не розумію, як діяти. Чи фото лічильників робити щомісяця?

передав у січні і лютому на обох сайтах, і обидва показники були проігноровані
а дозвонитися до них неможливо. gas.ua футболять в міське грму, а їх телефони невідомі
А, это бывает. Или их хитрости или могут трындеть, что система не работала. Тогда создать ЛК и перепроверять, есть ли показания.

Назад
Зверху Знизу