Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оба претендента сдают анализы

• Автор теми Автор теми гельмгольц
  • Дата створення Дата створення
пост #468 даної теми (він після 467 але перед 469). Будь-ласка, розтлумачте мені про що там написано. Чи вам ото аби побалакати))

То чому саме він, що такого він зробив, що я повинен буду сприймати ваш вибір як адекватний?
Скажіть будь-ласка, а мотивація 15 587 громадян проголосувавших за Петрова Володимира, чи 8 596 громадян котрі хотіли бачити президентом Журавльова Василя, Вас випадково не цікавить?

я вообще не увидел от порохоботов каких-то внятных аргументов. кроме как отсосет у путина, и не надо играть в русскую рулетку. хотя аргументов почему не голосовать за петю я уже сотню привел. но так. кого я вообще переубеждаю. тут одни фахивци собрались.
Так какие аргументы вы ждете, если сами не знаете что Зеленский думает или собирается делать? Что обсуждать то?

пост #468 даної теми (він після 467 але перед 469). Будь-ласка, розтлумачте мені про що там написано. Чи вам ото аби побалакати))

Я конкретно запитав про внутрішню політику відносно окупованих територій, чому саме так, а що у вас за діалог з кимось я не вдавався у подробиці.

Скажіть будь-ласка, а мотивація 15 587 громадян проголосувавших за Петрова Володимира, чи 8 596 громадян котрі хотіли бачити президентом Журавльова Василя, Вас випадково не цікавить?

За кого з цих громадян ви проголосували, та чому? Так зрозуміло?

Так какие аргументы вы ждете, если сами не знаете что Зеленский думает или собирается делать? Что обсуждать то?

дак я и говорю. подождем - увидим. поэтому так рьяно обсырать пока еще кандидата, а даже не президента, который ни минуты еще не был на занимаемой должности не имеет смысла. я этим не занимаюсь.

За кого з цих громадян ви проголосували, та чому?
ст. 63 Констітуції України дозволяє мені не відповідати на Ваше питання, але я Вам відповім. Особисто я голосував за соратника діючого Президента - Насірова Романа Михайловича. Тому що у Петра Олексійовича апріорі не може бути поганих апостолів, тьфути.. соратників!

дак я и говорю. подождем - увидим. поэтому так рьяно обсырать пока еще кандидата, а даже не президента, который ни минуты еще не был на занимаемой должности не имеет смысла. я этим не занимаюсь.

Шедеврально, невже нормально під час війни, ставити експерименти над країною?:рл:

ст. 63 Констітуції України дозволяє мені не відповідати на Ваше питання, але я Вам відповім. Особисто я голосував за соратника діючого Президента - Насірова Романа Михайловича. Тому що у Петра Олексійовича апріорі не може бути поганих апостолів, тьфути.. соратників!

Вільний, можеш не продовжувати...

Шедеврально, невже нормально під час війни, ставити експерименти над країною?:рл:

у нас же войны нет. у нас ато. забыл? петька военное положение тоже забыл, когда и из-за чего ввел? ну ***. чистейшая случайность. эксперементы над страной ставят уже 28 лет. а последние пять особенно.

То ти розповідай тим хто потерпів від агресії, тих за кого ти свій пердак тут на шматки рвеш. Тільки *****и заперечують факт агресії Рф проти нас.

так примите на законодательном уровне ***ть. а не по кухням обсуждать. это я должен делать? *****у понятно по сути с кем воюем. но тогда нехуй прикрываться формулировкой ато. и оправдывать тех, кто делает на войне отличные бабки. ******* уже своими двойными стандартами.

так примите на законодательном уровне ***ть. а не по кухням обсуждать. это я должен делать? *****у понятно по сути с кем воюем. но тогда нехуй прикрываться формулировкой ато. и оправдывать тех, кто делает на войне отличные бабки. ******* уже своими двойными стандартами.

Я не знаю хто тебе заїбав, мені то не цікаво. Але грати словами коли тема стосується загиблих на цій війні то підло.

Я уже окончательно запутался в марафоне ****ежа последних дней от Зели. Кто из этих двух уважаемых дохтуров брал пробы у Не!бздливого?

Я не знаю хто тебе заїбав, мені то не цікаво. Але грати словами коли тема стосується загиблих на цій війні то підло.

так не ко мне вопросы. подло зарабатывать на войне. я на ней не зарабатываю. может ты зарабатываешь?

Назад
Зверху Знизу