Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оба претендента сдают анализы

• Автор теми Автор теми гельмгольц
  • Дата створення Дата створення
а много со знаком плюс петька зробыв? я не то, чтобы топлю за него. просто аргуметов вот топить за петю вообще не вижу. все аргументы - гадание на кофейной гуще. кто-то уже бакс по 90 видит, кто-то развал Украины. я так далеко не заглядываю. и тоже хотелось бы предвыборную программу внятную от зе услышать. лично для меня.

Почалося:рл:
А відповісти що розумі забракло? Мені мантри не цікаві, не хватає аргументів, помовч.

мне это напоминает - вор у вора дубинку украл. если петя не олигарх - то кто?

:рл:

Почалося:рл:
А відповісти що розумі забракло? Мені мантри не цікаві, не хватає аргументів, помовч.

:рл:

так судить уже по делам зе будем после избрания. в великих хф политических аналитиков я не верю. какие еще аргументы? с чем можно не согласиться? я считаю петю закравшимся олигархом, жлобом и *****болом.который превратил Украину в конвеер по личному обогащению. не аргумент? вам хоть в глаза нассыт петька - будет божья росса. порохобот диагноз. тяжелый диагноз.

Посты порохоботов не интересуют.
Народ проголосовал за "слугу". 30.25% не могут ошибаться. Все ж видели сериал.
Пожалуйста, опишите здесь основные моменты, которые будут воплощены в жизнь. Вы ж за это проголосовали. Так чего все стесняются. Опишите хотя бы 5 моментов из того кино, которые вам понравились. В этом же ничего стыдного нет.
Макаревич сказал, что 80% жителей земли ******.
Мы должны радоваться, что не все пришли на выборы.
Кина не будет и велосипеда тоже.

так судить уже по делам зе будем после избрания. в великих хф политических аналитиков я не верю. какие еще аргументы? с чем можно не согласиться? я считаю петю закравшимся олигархом, жлобом и *****болом.который превратил Украину в конвеер по личному обогащению. не аргумент? вам хоть в глаза нассыт петька - будет божья росса. порохобот диагноз. тяжелый диагноз.

Я запитував про Зеленського, яким боком до того Порошенко?
Мене цікавить ваша думка стосовно того що зробив Зеленськи такого що потрібно голосувати саме за Зеленського.

Я запитував про Зеленського, яким боком до того Порошенко?
Мене цікавить ваша думка стосовно того що зробив Зеленськи такого що потрібно голосувати саме за Зеленського.

вы реально слепые? как можно судить по тому, что он сделал, если его еще не избрали?

вы реально слепые? как можно судить по тому, что он сделал, если его еще не избрали?

:рл: Їбаний ****ець, відповіді я дочекаюсь?

Нагадаю запитання:
Цікаво а що такого корисного для держави зробив Зеленський, що ви так себе геть на кізяк переводите. Хто ніхуя не робить той ні за що не відповідає. У відповіді намагайтесь відповідати по суті запитання.
Аргументуйте, чому потрібно голосувати За Зеленського??

Та як Ви так можете!! Петро Олексійович в політиці з 1998 року! Він пройшов два майдани, також працював в уряді Януковича! Він покищо ЄДИНИЙ з президентів хто виграв вибори в один тур! В нього великий досвід як політика, а також чудова команда, так як за 21 рік він вже навчився розбиратись в людях і згуртував кругом себе цвіт української нації!

Та як Ви так можете!! Петро Олексійович в політиці з 1998 року! Він пройшов два майдани, також працював в уряді Януковича! Він покищо ЄДИНИЙ з президентів хто виграв вибори в один тур! В нього великий досвід як політика, а також чудова команда, так як за 21 рік він вже навчився розбиратись в людях і згуртував кругом себе цвіт української нації!

Отсыпь :D

перепрошую за зустрічне питання - але що зробив Петро Олесійович до 2014р такого що було тоді потрібно голосувати саме за нього?

Прекратите ***ню разную нести, откройте Форбс за 2014 и за 2018.
Петька хоть что-то для страны сделал.
А вам ваЗЕлиновым страдальцам даже не обещают НИЧЕГО.

500 грн. зразу, треба тіки підписати бумаженцію нідочогонезобовязуючу, і 500 грн. коли покажеш фото бюлетня з галочкою напроти нужного прізвища.... 1000 грн. в першому турі як з куста))) а тут ще другий тур намічається... а там може й третій буде

Петька хоть что-то для страны сделал.
ага... парк відремонтував, лавочки в метро поставив...хоч краде, але й для людей робе!!!

Так ось останній тиждень УЖЕ розкрив його потенціал.:D

А ще два тижні до другого туру, я не знаю як він думає протриматися.

Например по каждому влпросу внешней политики референдум.
якщо ви там в Греції забули граматику, то я вам напомню - до ВНЄШНЬОЙ політики ні крим ні донбас не має ніякого відношення. Крим та Донбас це ВНУТРІШНЯ політика.

. и тоже хотелось бы предвыборную программу внятную от зе услышать. лично для меня.

Вам не кажется, что это именно та причина почему Зеленского называют клоуном? Ну если нет дел чтобы обсуждать, то обсуждают лицо. Мне лично не прикольно голосовать за человека который не в состоянии объяснить что он будет делать. И как бы президент совсем не последний человек, да и попередник отличился. Не знаю, я не готов играть в рулетку

Назад
Зверху Знизу