- 🟡 01:21 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
нужна помощь протокол
Чугуївський міський суд
Пл. Леніна, 1
Позивач:
63503, м. Чугуїв, вул. Харківська,
буд. 104, кв.28
тел.0501431867
Відповідач: посадова особа - Інспектор
ІДПС ДПС ДАЇ прапорщик міліції
Управління ДАІ в Харківській області
Батальон ДПС з обслуговування м. Чугуєва
63503, м. Чугуїв, вул. Гвардійська, 25
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови АХ 236301 від 13.04.2010р.
по справі про адміністративне правопорушення
(в порядку адміністративного судочинства)
13 квітня 2010 року о 12 годині рухався по вулиці Харківській у напрямку вулиці Р.Люксембург, на службовому автомобілі марки ЗІЛ. Держ. номер 86-65 ХАХ., п/прицеп гос.номер 68-75 ХЮ На перехресті вулиць Харківської та Р.Люксембург на дозволяючий (зелений) сигнал світлофора виконавав поворот ліворуч,с учётом загруженност автомобіля и плохой дороги скорость движения была не болем 3-5км/ч .выехав на середину перехрестка п . 1.10 ПДД: «перекресток - место
пересечения, примыкания или разветвления дорог на одном уровне, границей которого являются воображаемые
линии между началом закруглений краев проезжей части каждой из дорог».
Загорелся жёлтый сигнал светофора, соглвсно п.16.8. ПДД (Водитель, который выехал на перекресток проезжих частей в соответствии с сигналом светофора, который разрешает движение, должен выехать в намеченном направлении независимо от сигналов светофора на выезде). Після виконання маневру був зупинений інспектором ДПС. Зі слів співробітника ДПС я нібито проїхав перехрестя на забороняючий сигнал. Без жодних доказів регламентованих статтею 251 КУпАП та у супереч розпорядженню Міністерства внутрішніх справ України № 466, а саме п. 1.6, який прямо вказує виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо), відносно мене був складений протокол та винесена постанова АХ236301 від 13 квітня 2010 року з обвинуваченням мене у порушенні вимог п.8.7.3. ч.2.ст.122 КУпАП.
На підставі викладеного, а також керуючись ст.ст.287.288 КпАП України
ПРОШУ:
Зазначену постанову АХ 236301 від 13.04.2010 року у справі про адміністративне правопорушення визнати недійсною та скасувати стягнення у вигляди штрафу у розмири 425 гривен, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
Також прошу повідомити мене про час та місце розгляду справи усіма вказаними у цьому позові засобами зв"язку, одночасно прошу запросити до суду Суфранова Олександра Івановича.
Звільнити від сплати судового збору відповідно до ст.288 КпАП України.
Додатки:
1.Копія позовної заяви на 2 аркушах
2.Копії протоколу та постанови про адміністративне правопорушення на 2 аркушах.
3. Копія водійських прав.
4.Копія тех. талону транспортного засобу
«__» ______________ 2010 р. _______________
Ходатайство
об истребовании из соответствующих служб планов данного перекрестка с указанием
ширины проезжих частей, тротуаров и т.п. И еще - о вызове в заседание инспектора, составившего
протокол. Такое право вам дает КоАП
Подскажите правильно составлен протокол жду предложений, что-то можетнадо добавить.
Чугуївський міський суд
Пл. Леніна, 1
Позивач:
63503, м. Чугуїв, вул. Харківська,
буд. 104, кв.28
тел.0501431867
Відповідач: посадова особа - Інспектор
ІДПС ДПС ДАЇ прапорщик міліції
Управління ДАІ в Харківській області
Батальон ДПС з обслуговування м. Чугуєва
63503, м. Чугуїв, вул. Гвардійська, 25
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови АХ 236301 від 13.04.2010р.
по справі про адміністративне правопорушення
(в порядку адміністративного судочинства)
13 квітня 2010 року о 12 годині рухався по вулиці Харківській у напрямку вулиці Р.Люксембург, на службовому автомобілі марки ЗІЛ. Держ. номер 86-65 ХАХ., п/прицеп гос.номер 68-75 ХЮ На перехресті вулиць Харківської та Р.Люксембург на дозволяючий (зелений) сигнал світлофора виконавав поворот ліворуч,с учётом загруженност автомобіля и плохой дороги скорость движения была не болем 3-5км/ч .выехав на середину перехрестка п . 1.10 ПДД: «перекресток - место
пересечения, примыкания или разветвления дорог на одном уровне, границей которого являются воображаемые
линии между началом закруглений краев проезжей части каждой из дорог».
Загорелся жёлтый сигнал светофора, соглвсно п.16.8. ПДД (Водитель, который выехал на перекресток проезжих частей в соответствии с сигналом светофора, который разрешает движение, должен выехать в намеченном направлении независимо от сигналов светофора на выезде). Після виконання маневру був зупинений інспектором ДПС. Зі слів співробітника ДПС я нібито проїхав перехрестя на забороняючий сигнал. Без жодних доказів регламентованих статтею 251 КУпАП та у супереч розпорядженню Міністерства внутрішніх справ України № 466, а саме п. 1.6, який прямо вказує виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо), відносно мене був складений протокол та винесена постанова АХ236301 від 13 квітня 2010 року з обвинуваченням мене у порушенні вимог п.8.7.3. ч.2.ст.122 КУпАП.
На підставі викладеного, а також керуючись ст.ст.287.288 КпАП України
ПРОШУ:
Зазначену постанову АХ 236301 від 13.04.2010 року у справі про адміністративне правопорушення визнати недійсною та скасувати стягнення у вигляди штрафу у розмири 425 гривен, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
Також прошу повідомити мене про час та місце розгляду справи усіма вказаними у цьому позові засобами зв"язку, одночасно прошу запросити до суду Суфранова Олександра Івановича.
Звільнити від сплати судового збору відповідно до ст.288 КпАП України.
Додатки:
1.Копія позовної заяви на 2 аркушах
2.Копії протоколу та постанови про адміністративне правопорушення на 2 аркушах.
3. Копія водійських прав.
4.Копія тех. талону транспортного засобу
«__» ______________ 2010 р. _______________
Ходатайство
об истребовании из соответствующих служб планов данного перекрестка с указанием
ширины проезжих частей, тротуаров и т.п. И еще - о вызове в заседание инспектора, составившего
протокол. Такое право вам дает КоАП
Подскажите правильно составлен протокол жду предложений, что-то можетнадо добавить.