- 🔴 20:13 Повітряна тривога в Харків.обл.
вот такую штуку надо вам:
Прикольная вещь! Спасибо! Как я понял это на безкамерку как страховочная вещь... типа пробил и можно доехать за счёт этой вставки

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Можна менше. Взагалі нормою для псевдоспортивних задротів вагофілів вважається 60мл на 26 колесо. Сурйозні бренди продають такими об'ємами.
Але зрозуміло ж, що чим більше - тим краще. В розумних межах звичайно. 120мл це як раз та межа, більше вже зайве.
а чито - поподробней? накачиваешь шину до максимального значения - обычно пишут на покрышке. если есть манометр на насосе - проверяешь им, если нет - то пальпацией (шина должна быть твердой). почему напольным - ручным такое давление не накачать. да, снижается амортизация и сцепление с грунтом, но увеличивается накат, снижается износ и риск прокола. много катаю по лесам и лугам харьковщины - эффект проверен. за сезон (3-5 тыс.) - пару проколов, и то - саморезами...А поподробней...??? После или перед чем качать на мксимум и какой эффект ожидать?
Ну по идее 170 мл. полюбому на 2 колеса 20 должно хватить.. ну и на 3-4 колеса 12 диаметра) А на морозе он как себя ведёт, не в курсе?
а чито - поподробней? накачиваешь шину до максимального значения - обычно пишут на покрышке. если есть манометр на насосе - проверяешь им, если нет - то пальпацией (шина должна быть твердой). почему напольным - ручным такое давление не накачать. да, снижается амортизация и сцепление с грунтом, но увеличивается накат, снижается износ и риск прокола. много катаю по лесам и лугам харьковщины - эффект проверен. за сезон (3-5 тыс.) - пару проколов, и то - саморезами...
Вистачить.
На морозі хз. До мінус 8 точно їздив. Я на отаких камерах їзджу, китайських.
:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я заливаю такой -⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
по 120 мл на 26" колеса
Как часто менять - хз? Наверное как начнутся проколы))
Прошлым летом залил, откатал лето/осень и оставил велик зимовать в гараже - весной колеса даже подкачивать не пришлось. Потом в начале лета купил другой велик, а первый начал разбирать. Когда разобрал одно из колес - камера начала спускать и пузыриться герметиком - оказалось что в покрышке на небольшой площади внутрь торчало 6-8 мелких шипов-колючек. Причем снаружи их даже не было видно - уже затерлись. Скорее всего они были там еще с предыдущего сезона.
Спасибо за совет. Только что, у самого выбор остановился на этом герметике и хотел спросить как он на велике себя ведёт. Теперь буду копить до весны именно на этот антипрокол. Ещё раз спасибо за консультацию.![]()
Чудо!Отакий бо він тупо дешевий. І насправді абсолютно чіткий.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не пам'ятаю як воно правильно зветься. Це гумова трубка, деякий профіль та пори дозволяють їй контрольовано деформуватись. Потрібна для їзди з малим тиском в колесах для уникнення пробоїв бо не дає сісти на обід та попереджає звалювання покрихи на бік на крутих поворотах.Я не поняла что это. Туго с аглицким
Що до гермету.
Точно! якорцы, оно!З герметом проколотись вірогідність в 100500 разів менша. Оті колючки аля акація, водяний горіх, якірці гермету пофіг, шматки корду тим паче, а це 99% причин проколів. Але насос краще мати бо переважна кількість проколів, що таки призвели до здування колеса, можуть бути вирішені витяганням того, чим прокололо, чи просто пом'яти гуму, воно в середину залізе чи якось зміститься. Але ж накачати треба потім.