Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нужен совет

🟡 08:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 08:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 08:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Можна менше. Взагалі нормою для псевдоспортивних задротів вагофілів вважається 60мл на 26 колесо. Сурйозні бренди продають такими об'ємами.
Але зрозуміло ж, що чим більше - тим краще. В розумних межах звичайно. 120мл це як раз та межа, більше вже зайве.

Ну по идее 170 мл. полюбому на 2 колеса 20 должно хватить.. ну и на 3-4 колеса 12 диаметра) А на морозе он как себя ведёт, не в курсе?

А поподробней...??? После или перед чем качать на мксимум и какой эффект ожидать?
а чито - поподробней? накачиваешь шину до максимального значения - обычно пишут на покрышке. если есть манометр на насосе - проверяешь им, если нет - то пальпацией (шина должна быть твердой). почему напольным - ручным такое давление не накачать. да, снижается амортизация и сцепление с грунтом, но увеличивается накат, снижается износ и риск прокола. много катаю по лесам и лугам харьковщины - эффект проверен. за сезон (3-5 тыс.) - пару проколов, и то - саморезами...

Ну по идее 170 мл. полюбому на 2 колеса 20 должно хватить.. ну и на 3-4 колеса 12 диаметра) А на морозе он как себя ведёт, не в курсе?

Вистачить.

На морозі хз. До мінус 8 точно їздив. Я на отаких камерах їзджу, китайських.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:

а чито - поподробней? накачиваешь шину до максимального значения - обычно пишут на покрышке. если есть манометр на насосе - проверяешь им, если нет - то пальпацией (шина должна быть твердой). почему напольным - ручным такое давление не накачать. да, снижается амортизация и сцепление с грунтом, но увеличивается накат, снижается износ и риск прокола. много катаю по лесам и лугам харьковщины - эффект проверен. за сезон (3-5 тыс.) - пару проколов, и то - саморезами...

Ну и так качаю по 2.5 атм. Накат мне важнее чем амортизация и сцепление с грунтом. Но проколы присутствуют.. и износ шин тоже.. особенно 12 диаметра... такое впечатление, что они под детский велосипед или детскую коляску расчитанны. А учесть что у нас на дорогах можно словить что угодно.. а в частном секторе народ высыпает на дороги, от битого стекла до строй мусора сметённого со двора, а там и гвозди и саморезы, то вот и возникает вопрос о какой-то страховке дополнительно.

Вистачить.

На морозі хз. До мінус 8 точно їздив. Я на отаких камерах їзджу, китайських.
:

Ок! Спасибо за советы!

Я заливаю такой -

по 120 мл на 26" колеса

Как часто менять - хз? Наверное как начнутся проколы))
Прошлым летом залил, откатал лето/осень и оставил велик зимовать в гараже - весной колеса даже подкачивать не пришлось. Потом в начале лета купил другой велик, а первый начал разбирать. Когда разобрал одно из колес - камера начала спускать и пузыриться герметиком - оказалось что в покрышке на небольшой площади внутрь торчало 6-8 мелких шипов-колючек. Причем снаружи их даже не было видно - уже затерлись. Скорее всего они были там еще с предыдущего сезона.

Я заливаю такой -

по 120 мл на 26" колеса

Как часто менять - хз? Наверное как начнутся проколы))
Прошлым летом залил, откатал лето/осень и оставил велик зимовать в гараже - весной колеса даже подкачивать не пришлось. Потом в начале лета купил другой велик, а первый начал разбирать. Когда разобрал одно из колес - камера начала спускать и пузыриться герметиком - оказалось что в покрышке на небольшой площади внутрь торчало 6-8 мелких шипов-колючек. Причем снаружи их даже не было видно - уже затерлись. Скорее всего они были там еще с предыдущего сезона.

Спасибо за совет. Только что, у самого выбор остановился на этом герметике и хотел спросить как он на велике себя ведёт. Теперь буду копить до весны именно на этот антипрокол. Ещё раз спасибо за консультацию. :пиво:

Спасибо за совет. Только что, у самого выбор остановился на этом герметике и хотел спросить как он на велике себя ведёт. Теперь буду копить до весны именно на этот антипрокол. Ещё раз спасибо за консультацию. :пиво:

Незачто:)

Шикарная тема, спасибо.:клас:
Я до этого только ленты-вставки видела
Отакий бо він тупо дешевий. І насправді абсолютно чіткий.
Чудо!

вот такую штуку надо вам:

Я не поняла что это. Туго с аглицким:збентежений:

Я не поняла что это. Туго с аглицким
Не пам'ятаю як воно правильно зветься. Це гумова трубка, деякий профіль та пори дозволяють їй контрольовано деформуватись. Потрібна для їзди з малим тиском в колесах для уникнення пробоїв бо не дає сісти на обід та попереджає звалювання покрихи на бік на крутих поворотах.

Що до гермету.
Отой з посилання працює чітко, я на ньому їздив та раджу його.

Але останні два роки я юзаю камери цст вже з герметом. В мене були неодноразові проблеми, коли гермет закінчувався чи роз'їдав латки. Всі гермети роз'їдають латки та всі мають властивість закінчуватись з часом - тупо в дірки виливаються потихеньку. І після кількох попандосів з-за цього я вирішив просто після першого прокола, що потребує заклейки, міняти камери. І геморою менше бо не треба заливати той гермет, да й продаються вони на барику та в більшості сільських магазів. Є дорожчі слаймівські, але сенсу не бачу - ці чудово працюють, а герметик я б навіть злим назвав, а не просто добрим.
image;s=644x461

Надо мне подумать.
Я вообще годами колеса не прокалываю. Камеры все в латках на одном веле точно, этим августом я прилипала жестоко (раз 20) возле жд на водяной орех(или как это прелестное растение зовется).Но это зимний вел, я его юзала из-за того, что летний сперли. Герметик из-за латок нельзя, значит, сразу новые покупать цст. Почем они?

А вот в летнем веле новые камеры, туда проще налить гермета, учитывая, что там планетарка и у меня ни 1 ключа нет и бортировать я не умею)
Правильно мой мозг работает?))

З герметом проколотись вірогідність в 100500 разів менша. Оті колючки аля акація, водяний горіх, якірці гермету пофіг, шматки корду тим паче, а це 99% причин проколів. Але насос краще мати бо переважна кількість проколів, що таки призвели до здування колеса, можуть бути вирішені витяганням того, чим прокололо, чи просто пом'яти гуму, воно в середину залізе чи якось зміститься. Але ж накачати треба потім.

Гермет роз'їдає клей. В якийсь момент колесо здуває, розбираєш та зпід якоїсь латки дме, мацаєш її, а вона ніби по периметру приклеєна. Тобто гермет від центра, де дірка, роз'їдає клей, де швидче добирається до краю - там прориває. Новіші, ніж один рік, в мене латки так не відлітали, але я для себе вирішив, що мені простіше кілька камер на рік нових взяти, але не мати гемору. Тим паче, що в мене 90% пробігу цього року були походи, 80% з них за кордоном.
Цього року в мене мінус 3 камери. 1 мінус повністю - порізало її старим задубілим фліпером, сам винен, ніякий гермет там звичайно не допоможе. Ще дві по одному явному проколу, коли колесо зпустило, не клеїв їх, напевно ще якась дрібнота є, але хз абсолютно. Поставив на фр вел, на якому їзджу лише по місту.

З герметом проколотись вірогідність в 100500 разів менша. Оті колючки аля акація, водяний горіх, якірці гермету пофіг, шматки корду тим паче, а це 99% причин проколів. Але насос краще мати бо переважна кількість проколів, що таки призвели до здування колеса, можуть бути вирішені витяганням того, чим прокололо, чи просто пом'яти гуму, воно в середину залізе чи якось зміститься. Але ж накачати треба потім.
Точно! якорцы, оно!
У меня всегда дырочки маленькие, кстати, гермет как раз и спасет.

Назад
Зверху Знизу