Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нужен ли второй государственный язык? (открытая голосовалка)

• Автор теми Автор теми mikele
  • Дата створення Дата створення

Нужен русский язык как второй государственный?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1432
  • Опитування закрито .
Майдан - свобода, а не обманутое стадо?

Що ви хотіли цим сказати? Не розумію побудови речення.

Вечно себе врагов придумывать, от кого то обороняться, оно вам надо? И так уже жизнь засасывает в болото, а вы всё одно Мы - патриоты. Блин, ну смешно уже, ей богу. Давайте жить дружно.:)
Это с этим красноярским субъектом?:eek:
Да ментально мы азиаты и гордимся этим ))
Все мои друзья не знают ничего об Украине и просят сказать ченить на украинской мове чтоб поржать всем вместе. Всем моим друзьям плевать на Европу и Украину.
то что харьковчане мало чем интересуются я в курсе, селянство глубоки поселилось в умах харьковчан.
:D

Для вас слово "майдан" як лайка. Майдан то є прояв волі до свободи, що є ментальним бажанням українця на відміну від росіян, на жаль.

"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі"
Герберштейн про політичну культуру Росії

Однозначно "майдан"-это лайка,как и МММ в 90-х,как напёрстки.Йущ и его свора начали создавать "*****-свiдомих",одели их в шаровары и вышиванки.*****ами легче управлять,но надо всё время подливать им какой-нибудь идеологической муры,чтобы охмурять.Это бандеры,мова,голодоморы и прочая хрень.:іржач:

открываем форум и какие же темы мы видим? :

Как понять, превратилась я в ***** или нет?
Боюсь превратиться в *****.
Почему в советское время в Харькове небыло бомжей
Считаете ли Вы, что молодые люди должны уступать место?
Что такое духовность?

это ответ видимо по европейским ценностям...

І тут до українців тягнеця довга рука допомоги з Коасноярську. Вона не ліва і не права. Просто рука допомоги.
Жоден українець навіть би не вигадав простягати обійма братерські до сибіряків, але росіяни з сибіру вже давно все порішали і вирішили - нам іх обійм дуже не вистачає. Не вистачає шо просто!
Давайте но браття з Сибіру! Заходьте до хати! Наші жінки зараз вам мінета робити будуть! Ото де є братерство! Охуєнно!

ПС. Дивує позиція модераторів. вони тут ****и взагалі чи частково ? я в шоці. такої наруги я давно не бачив.

І тут до українців тягнеця довга рука допомоги з Коасноярську. Вона не ліва і не права. Просто рука допомоги.
Жоден українець навіть би не вигадав простягати обійма братерські до сибіряків, але росіяни з сибіру вже давно все порішали і вирішили - нам іх обійм дуже не вистачає. Не вистачає шо просто!
Давайте но браття з Сибіру! Заходьте до хати! Наші жінки зараз вам мінета робити будуть! Ото де є братерство! Охуєнно!

ПС. Дивує позиція модераторів. вони тут ****и взагалі чи частково ? я в шоці. такої наруги я давно не бачив.

Залез бы ты в своё гуцульское болото или схрон-ТАК будет лучше для тебя.И нам в Харькове -спокойней!:D

Залез бы ты в своё гуцульское болото или схрон-ТАК будет лучше для тебя.И нам в Харькове -спокойней!:D

Харків - це Україна!
З.І. Квиток до Бєлгорода вартує 5 гривень. До Гоптівки - 40 км.

якщо ти такий певний - давай телефоном поспілкуємося. а ще краще зустрінемося.
я зараз у Харкові.
Напиши мені у лічку. Я тобі хоч зараз скажу де я мешкаю. Готовий з тобою зустрітися.
Давайно , шановний. Покажи який ти гєрой.

Чекаю відповіді у лічку.

Так шо ты припёрся из гуцульщины и меня поучаешь? А Харьков-русскоязычный город и останется им при любой власти!:yahoo::D

Я навіть можу закластися, що моє коріння в Харкові на декілька десятиліть, якщо не століть більше за ваше. Я майже переконаний, що ви дитя мігрантів із Росії, бо корінні харків"яни ніколи такої маячні, як ви, не несли б.

якщо ти такий певний - давай телефоном поспілкуємося. а ще краще зустрінемося.
я зараз у Харкові.
Напиши мені у лічку. Я тобі хоч зараз скажу де я мешкаю. Готовий з тобою зустрітися.
Давайно , шановний. Покажи який ти гєрой.

Чекаю відповіді у лічку.

О чём мне с тобой говорить?И так видно,шо приехал из ЗУ на мента учиться в Харьков.:D

Строчат, блин, не читая и не вникая толком!

Харьковчанин, ты не какой не харьковчанин! Ну моыт быть только оттуда, хде 15-я, однозначно.

А вы ведетесь.:D

До речі, 15 вже не 15, а 3. Це вам для роздумів, харків"янин я чи не харків"янин.

О чём мне с тобой говорить?И так видно,шо приехал из ЗУ на мента учиться в Харьков.:D

я тобі ще раз кажу -
я місцевий, вродженець Харкова.Не приїжджав я з ніякої ЗУ.
Я тобі ще раз кажу - давай мені свій телефон у лічку і я готовий з тобою зустрітися хоч зараз у любому місці Харкова.
Якщо ти мені не відповіси - я так і скажу усьому форуму. Що ти не відповів.

Давай. Пиши мені у лічку де ми зустрічаємося. Сьогодні. І номер телефону. Я готовий приїздити у любий район Харкова. Давай.

Назад
Зверху Знизу