Да? Я другую историю учил. Киевская Русь не равно Украина.
СССР. Для меня Украина, как гос-во, существует с 24 августа 1991 года.
До 24 августа не было гос-ва Украина.
Я родился на территории УССР, а это республика в составе СССР, а не отдельное государство. А вот, что мне делать, это не вы будете решать.
От дідька лисого. Обіцяв не влазити в дебати з українофобами. Вибач, Полтаво. Неукство непереможне останній раз повчу.
Да? Я другую историю учил. Киевская Русь не равно Украина.
Шановний, ніколи не існувало держави під назвою Київська Русь. Існувала держава під назвою Русь. Все інше – шовіністичні вигадки імперців-*******тів, яким вкрай було необхідно довести історичну приналежність Москви до Русі. Не вірите? Знайдіть хоча б один літопис, в якому згадується назва Київська Русь. Гугль в допомогу. А Русь – це і є територія сучасної України. Чи історичні атласи брешуть? Навіть радянські?
СССР. Для меня Украина, как гос-во, существует с 24 августа 1991 года.
До 24 августа не было гос-ва Украина.
А що було до 24 серпня? Пустеля? Вакуум? А Україна з Місяця впала?
До 24 серпня існувала Українська РСР. Це офіційна назва. Неофіційно й тоді називали просто – Україна.
Ви весь час правильно та повністю називаєте назви держав? Наприклад: не Чехія – а Чеська республіка, не росія – а Російська Федерація? Адже Росії теж не існувало до 1991 року виходячи з вашої логіки.
Я родился на территории УССР, а это республика в составе СССР, а не отдельное государство.
УРСР навіть за конституцією СРСР – незалежна держава. Ви не згодні з конституцією СРСР? Що означає назва СРСР? Фактично союз незалежних держав (республік). Щось на зразок СНД, чи ЄС.
Тому ваші психологічні забобони – це психіатрія. Зверніться до фахівця.
А вот, что мне делать, это не вы будете решать.
А хто буде вирішувати? У вас психічний розлад. З лікарем, я так розумію, не консультуєтеся. На біса мені психічно неврівноважені сусіди?
Все. Я обіцяв Полтаві не дражнити совко…рів. Тому більше не відповідатиму.
А неукам – сядьте за підручники, хоча б за ті, на які лютите посилатися.