Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нужен ли второй государственный язык? (открытая голосовалка)

• Автор теми Автор теми mikele
  • Дата створення Дата створення

Нужен русский язык как второй государственный?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1432
  • Опитування закрито .
В світі живе багато різних народів і відповідно існує багато різних мов. Одні мови, більш поширені інші мови менш поширені. Безспірно, що окрім своєї рідної мови, треба вчити такі мови як англійська та китайська. Російська мова не є тою мовою, яка зараз завойовує світ, російська мова губить свої позиції. По перше пострадянські республіки, які стали незалежними державами на своїх теренах вводять національну мову, по друге республіки РФ вводять також свою мову, в третіх за Уралом аж до Сахаліну успішно поширюється китайська мова. Російська мова стає не перспективною. Зрозуміло, що англійську та китайську не потрібно вводити в Україні як другу державну мову, але вчити ці мови дітям потрібно. Забивати ж дітям голову другою російською мовою в Україні нема ніякої потреби. Чиновники також нехай вивчать англійську мову щоб могли легко спілкуватися в світі та розв’язувати в світі питання для України.
Mestny, в контексте твоего поста, хотелось бы спросить - а какова перспективность украинской мовы, так сказать в мировом масштабе?:)

В світі живе багато різних народів і відповідно існує багато різних мов. Одні мови, більш поширені інші мови менш поширені. Безспірно, що окрім своєї рідної мови, треба вчити такі мови як англійська та китайська. Російська мова не є тою мовою, яка зараз завойовує світ, російська мова губить свої позиції. По перше пострадянські республіки, які стали незалежними державами на своїх теренах вводять національну мову, по друге республіки РФ вводять також свою мову, в третіх за Уралом аж до Сахаліну успішно поширюється китайська мова. Російська мова стає не перспективною. Зрозуміло, що англійську та китайську не потрібно вводити в Україні як другу державну мову, але вчити ці мови дітям потрібно. Забивати ж дітям голову другою російською мовою в Україні нема ніякої потреби. Чиновники також нехай вивчать англійську мову щоб могли легко спілкуватися в світі та розв’язувати в світі питання для України.
Например покупать газ у Соединенных Штатов Америки:yahoo:

Це нехай росія дружить зі США, їй потрібно. Від Уралу до Курил відбувається повзуча окупація РФ китайцями. Тільки кордони Росії як кордони НАТО в змозі захистити Росію від поступового заселення РФ китайцями.
А нам тогда английский на что?

Слоган "чемодан-вокзал-Англия" как-то не мелодично звучит.

Все же получше чем Пекинское направление!:D

Дійсно ніякої перспективи в російській мові. Руські жіночки там за Уралом прагнуть вийти за китайців, китайці і не п’ють, і працьовиті. Руські жіночки самі вчать китайську мову і дітей своїх вчать китайської.

Mestny, да пусть там за Уралом хоть тамильский язык учат, нам какое дело до этого?!:незнаю:

Дійсно ніякої перспективи в російській мові. Руські жіночки там за Уралом прагнуть вийти за китайців, китайці і не п’ють, і працьовиті. Руські жіночки самі вчать китайську мову і дітей своїх вчать китайської.

А мы чего медлим?? чего своих детей китайскому не учим???

Істинко, пора снять розовые очки и перестать твердить мовахалва, халва, велкам в реальность, а реальность такова, что русский язык - самый распространенный язык общения в Украине!:)

Якщо дивитись реально, то скажіть яку реально свідомість мені і моєму Українському народу принесла Руська мова? Збільшився мій і мого народу менталітет, гумансть, добропорядність, людянісь, взаємопідтримка і взаємостосунки між людьми, аналогічно і в культурі, освіті і т.д. і т.п.? Ні. Бо ми багато віків не маємо своєї незалежної держави! Ми і зараз не можем скористатись в повному обсязі своєю незалежностю. Тому і досі знаходимось на задвірках західного цивілізованого світу. А ваша особиста діяльність на форумі діє не на користь людям.

Якщо дивитись реально, то скажіть яку реально свідомість мені і моєму Українському народу принесла Руська мова? Збільшився мій і мого народу менталітет, гумансть, добропорядність, людянісь, взаємопідтримка і взаємостосунки між людьми, аналогічно і в культурі, освіті і т.д. і т.п.? Ні. Бо ми багато віків не маємо своєї незалежної держави! Ми і зараз не можем скористатись в повному обсязі своєю незалежностю. Тому і досі знаходимось на задвірках західного цивілізованого світу. А ваша особиста діяльність на форумі діє не на користь людям.

Расскажите подробней, как у вас увеличивается менталитет и что вы при этом испытываете.

Так это моя вина, что мы находимся на задворках цивилизованного мира?!!!:eek:

Це до Януковича, дасть команду будете вчити.
Вы тоже выучите, никуда не денетесь.
Раз противен Русский то учите язык желтокожих. Или вы всерьез уверовали что с Украинским языком вас прорыв в экономике ожидает?

Mestny, быстренько объясни пану Істинко - почему, дословно: Ми і зараз не можем скористатись в повному обсязі своєю незалежностю!:D

Ми і зараз не можем скористатись в повному обсязі своєю незалежностю. Тому і досі знаходимось на задвірках західного цивілізованого світу.
Я очень хочу понять что же так ограничивает вашу независимость. Что вам так сильно мешает? Что есть полный обьем независимости в вашем понимании?
Также мне крайне интересно понять как вы себе представляете стремительный взлет в глазах цивилизованной европы?

Я не президент України, щоб давати команду вчити в Україні китайську мову як того ти запропонував.
Не надо выдавать свои глупости за мои слова. Это твой пост был про экспансию Китая и непьющих работяг китайцев.
А раз ты не президент, чего ты нам тут рассказываешь, на каком языке говорить? Тем более Китай зачем пиаришь?

Я очень хочу понять что же так ограничивает вашу независимость. Что вам так сильно мешает? Что есть полный обьем независимости в вашем понимании?
Также мне крайне интересно понять как вы себе представляете стремительный взлет в глазах цивилизованной европы?

Синдром плохого танцора!:D

Назад
Зверху Знизу