Прочитавши це повідомленнія, потім лист 2 керівників Мусульман в Росіії до президента Росії Д.А.Медведєва, накладаючи і порівнюючи ці два повідомлення ніби зовсім різних по темі значенню і призначенню своєму давнє почуття духу тревоги охопило мене з новою слою. Перше повідомлення перед вами ви можете його читати, друге в декільках пунктах перечислю, при цьму зауважу, що напсано воно в прикритій ультимативній формі.
1) Зараз мусульмани складають 17-20 % населення Росії .
2) В 2050 р. мусульман вже буде більше 50 % населення в Росії.
3) Зв"язку з цим предбачають введення посади віце -президента держави Росії з мусульман.
4) Зв"язку з цим мати 20% в керівництві державою, керівників відомств, предприєств і чіновничества.
5) Визнати Магометанство державною релігією на рівні з Правосллавною.
6) Практично припинити мирну ексіпанцію Росії з боку Китаю Китайцями.
Це спрва Росіян! Але мене вразило те, чому раніше я практично не придавав особого значення. Бо налягав на те, що це тільки комуно-більшовицька "марксиситсько-леніська" ідолологіія з якою б ми Християни в найближньому часі легко впораємся. Але в листі 2 керівників мусульманства Росиї до президента Росії Д.А.Медведєва, я прочитав цю цитату: " Очевидно, что национал-патриотическая ересь есть ничто иное, как поклонение «коллективной сущности», племенной солипсизм, неоязычество, которое в корне противоречит Исламу, повелениям Всевышнего Аллаха, запрещающим подобное:" І на короткому тільки фрагменті цього обширного листа я нарахував 8 (вісім) подібних висловлювань. І тільке тепер зрозумів де моя була фатальна помилка. Звертаюсь особисто до руськомовних з надією і вірою в об"єднання навколо Християнської Київської Русі!!!