Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нумо допоможемо закрити трансляцію гівно-ресурсів

• Автор теми Автор теми centos
  • Дата створення Дата створення
Ну почему же. Мне понадобилось всего с полчаса чтобы своей престарелой соседке обьяснить что Рабинович только говорящая голова всё критикующая. А сам за свою жизнь собачьей будки не построил. И когда людям спокойно на пальцах обьясняешь, у них пелена с глаз падает. Люди то нормальные.

Well-99

Из: Russian Federation

Це ти наросії про Рабіновіча лікбез проводиш? :браво:

в росии нет ни одного проросийского опозиционного телеканала.
как вы относитесь к существовании в Украине оппозиционных проукраинских телеканалов?
не проросийских а проукраинских но оппозиционных к действующей власти?
если возможно, ответьте конкретно без виляний.
спасибо.

Дуже позитивно відношусь до проукраїнської опозиції.
Дуже сподіваюсь що вона колись з'явиться в Україні.
Сьогодні її немає. Нажаль.

Ось вам класичний приклад роботи по системі 60\40 за Геббельсом:

Стране нужен Президент, тем более во время войны. На сегодняшний день Порошенко самый способный из возможных кандидатур. Пусть вор, пусть безяйцевый в некоторых вопросах. Но остальные еще хуже.
Предложите того кто справится лучше чем он, и Порошенко будет изгнан с позором. Никто за него не держится, и никто его не обожнюет.

От так кремляді працюють. Ніби то вони за нас, проте одразу ж просовують необхідну тезу паровозом за проходною.

Яка мерзота.

я так понял, вы полагаете, што те кто против порошенка, это те кто против Украины?
На сьогодні - саме так. І ніяк інакше.
Сьогодні у 2018 році опозиція до Порошенка - це прихвостні ***ла що діють в інтересах знищення України.

ну типа, кто против путина, тот против росиии, верно?)
Мені глибоко ******и як там у ****** до опозиції ***ла ставляться. Їм всім горіти в пеклі.

На сьогодні - саме так. І ніяк інакше.
Сьогодні у 2018 році опозиція до Порошенка - це прихвостні ***ла що діють в інтересах знищення України.

Мені глибоко ******и як там у ****** до опозиції ***ла ставляться. Їм всім горіти в пеклі.

Приятно читать мнения авторитетного политолога.

"На сьогодні - саме так. І ніяк інакше.
Сьогодні у 2018 році опозиція до Порошенка - це прихвостні ***ла що діють в інтересах знищення України " (с)

Ми вас одобряем. Ми так и думали. Я полагяю, их следует расстрэлят. Ви идйотэ верным путьом. Как я завещал.

sen-Donald-Trumps-Very-Soviet-Fixation-on-Applause.webp

Тут еще можно фото Гитлера вставить или Геббельса, знаете такое с демотиватором "Как это мило" и слезу утирает...

я так понял шо эту ****ину нада гнать и как можно дальше, но с судом.
Нужно в Украине устанавливать порядки Южной Кореи. Где уже несколько президентов сидит. Отработал свой срок, и в тюрму. По любому есть за что.
Но сначала пусть отработает свою зарплату.

А може нарешті *****стан займеться своїм(и) президентам(и)?
А ми самі якось? Без підказок молодшого недобратика?

Тема взагалі про закриття (про)*****ських тв-каналів в Україні. Не про Порошенко! Не про зміну влади! Ти диви як активізувались *****и та зрадойоби (і знов на одному боці), не замилюйте топік!

А може нарешті *****стан займеться своїм(и) президентам(и)?
А ми самі якось? Без підказок молодшого недобратика?
Вот именно. А то *****ье маскируясь под украинцев пытается раздмухать в Украине очередное противостояние на голом месте. И поссорить Украину с союзниками. То за кремлевские деньги угорцев щемили, то поляков. То гранаты в полицейских бросали. И пишут типо по украински, и с украинского прокси пишут. А *****ское ****о от них за версту все равно несет.

По теме. В Украине нет ни одного вменяемого украинца, который против закрытия *****ских каналов. Но *****ских. Закрытие украинских каналов которые используются агентами *****ов для распространения кремлевской пропаганды, сегодня невозможно в принципе. Никто на Западе не признает легитимными выборы, если агентам Кремля Йульке, Медведчуку, Рабиновичу, Добкину и т.п. не будет обеспечена свобода слова. Если их зарегистрируют в качестве кандидатов в президенты и в Раду. А их 100% зарегистрируют.

*****, а не багато ти на себе почав брати?
Ти диви, як воно захищає цю ****оту! Що, палає **** навіть від уяви про закриття ваших каналів? Вимушений розкриватися раніше строку? До виборів тягнув, а тут таке!

В Украине нет ни одного вменяемого украинца, который против закрытия *****ских каналов
Передай своїм у мавзолей, що нас таких тьма! Свобода слова і ворожа пропаганда - це не одне й те саме. І Захід вже на відміну від 13-14-хх років усе бачить в іншому світі, не тре нас залякувати.

Тема взагалі про закриття (про)*****ських тв-каналів в Україні. Не про Порошенко! Не про зміну влади! Ти диви як активізувались *****и та зрадойоби (і знов на одному боці), не замилюйте топік!

Меня, например, ****оканалы мало интересуют, их можно не смотреть, а вот коррупция, дерибан, беззаконие и безнаказанность гнид, которые 27 лет ездят по ушам, разворовали экономику и уничтожили обороноспособность, беспокоит намного больше.Очень удобно всё списывать на внешнего врага, погружая и дальше страну на экономическое дно и оставляя её более, чем уязвимой в будущем.

Меня, например, ****оканалы мало интересуют, их можно не смотреть, а вот коррупция, дерибан, беззаконие и безнаказанность гнид, которые 27 лет ездят по ушам, разворовали экономику и уничтожили обороноспособность, беспокоит намного больше.

А чому ти відокремлюєш це? Скільки років *****и сцяли в уши, ставили своїх до нашої влади, проплачували (чит. створювали стійкий коррупційний механізм) свої ідеї? Коли ж народ вже почне аналізувати?!:рл:

До речі,
их можно не смотреть
Ти, може, й не будеш дивитись, а інші будуть і дивитись, і вірити тому лайну, а потім голосувати за *****ських кандидатів, що згодом створюватимуть нам закони.

А чому ти відокремлюєш це? Скільки років *****и сцяли в уши, ставили своїх до нашої влади, проплачували (чит. створювали стійкий коррупційний механізм) свої ідеї? Коли ж народ вже почне аналізувати?!:рл:

До речі,

Ти, може, й не будеш дивитись, а інші будуть і дивитись, і вірити тому лайну, а потім голосувати за *****ських кандидатів, що згодом створюватимуть нам закони.

Ну так действующие лица уже слили первый Майдан и привели к власти Януковича, теперь они точно также обдирают страну и людей всеми доступными способами.
Занимались бы реформами, а не словоблудием и строили бы правовое развитое государство, а не укрепляли криминально-олигархический феодализм, никакие кацпапские кандидаты не имели бы шансов в принципе.
А так очень удобная позиция продолжать нагло грабить, но списывать всё на внешнего врага.

Приятно читать мнения авторитетного политолога.

Ти *****, що ти забув на Українському форумі ховаючись під проксі?
Чому ти сциш показати своє справжнє обличча перед Українською спільнотою?
Всі *****и такі сцикуни як ти?

я так понял шо эту ****ину нада гнать и как можно дальше, но с судом.
оно приватизировало страну по типу как на росии ***ло приватизировало ****у.

Тобто ти бажаєш гнати з України тих людей, що:
- заручились світовою підтримкою
- підписали асоціацію з ЄС
- отримали Безвіз для України
- відновили армію що на сьогодні напевно входить до двадцятки\десятки найсильніших світу з повного нуля
- зупинили наступ окупанта та відвоювали більшість захоплених територій за місяць
- отримали санкцію усього світу проти країни що на нас напала
- реформувала поліцію, коли мусора яких всі боялись перетворились на патрульних копів з людським обличчам які стали для людей більше захисниками а ніж розводілами
- за часів яких відкрилося вже майже 200 нових заводів
- капітально ремонтуються дороги і будуються нові
- що провели ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЮ
- що вже на фінальному етапі знищення структури КГБ під виглядом РПЦ на території України
- ще безліч і безліч досягнень

Ось ти вважаєш що людей, завдяки котрим це все стало можливе треба знищити?

Я можу назвати лише одну націю, якій так розбудова України стала кісткою в горлі - це *****и.
То ти або *****, або їх посіпака - *****.
У любому випадку - ти сприяєш винищенню України.

А ты кто такой чтобы кого то интересовало твое мнение? Ни родины, ни флага, а гонору на целого геббельса.
путин кто?
Крым чей?

Я Українець що відстоює інтереси України в інформаційному просторі.
А ти ***** що веде проросійську пропаганду в Україні за принципом 60\40.
Не тобі, свинорусу - великососу, ставити мені питання.

По теме. В Украине нет ни одного вменяемого украинца, который против закрытия *****ских каналов. Но *****ских. Закрытие украинских каналов которые используются агентами *****ов для распространения кремлевской пропаганды, сегодня невозможно в принципе. Никто на Западе не признает легитимными выборы, если агентам Кремля Йульке, Медведчуку, Рабиновичу, Добкину и т.п. не будет обеспечена свобода слова. Если их зарегистрируют в качестве кандидатов в президенты и в Раду. А их 100% зарегистрируют.
*****ський пропагандон, те що ви так підгораєте від загрози прикриття ваших каналів пропаганди каже лише про те що ми все правильно робимо!
Тому палайте яскравіше :клас:

Вимушений розкриватися раніше строку? До виборів тягнув, а тут таке!
+100500

Велл дуже довго і дуже вдало під свого тут косив.
А зараз видно всі резерви кинули на захист рупорів кремля, навіть такі вдалі агенти як Велл змушені йти ввабанк :браво:

Як же я тішуся з всього цього. Я навіть не уявляв що питання цих каналів таке важливе для кремлядів :браво:

Ну то якщо КГБ-РПЦ послали під три чорти, то з каналами розберемось також :клас:

Назад
Зверху Знизу