Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нумо допоможемо закрити трансляцію гівно-ресурсів

• Автор теми Автор теми centos
  • Дата створення Дата створення
[/URL]

Посилання на саму петицію:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не вижу в списке Интера, ТРК Украина и Прямий. Хотя стоп, эти парни уже с шоколадным :)

Дуже добра ідея.
Підписати варто.

Приходе теща на сабантуй,випили трохи.І..почалось-я б цих грьобаніх бандерівців розстрілювала і.т.д в такому ж дусі. причому з читого листа.Я-а що таке? Вони нас російськомовних записали в другий сорт,ми не люди.іт.д.
япитаю звідки ви це взяли???
Теща-так по телевізору на політшоу все розказали,от скоро буде-сам подивись.
питаю який канал? віявляється ньюс ван. ****ець приїхали... старі технології включмили по новій.

Да, оставить только прямой и 5й для хруев всяких. Прикрути, ******. Не согласен, то ты ********, гы гы

Приходе теща на сабантуй,випили трохи.І..почалось-я б цих грьобаніх бандерівців розстрілювала і.т.д в такому ж дусі. причому з читого листа.Я-а що таке? Вони нас російськомовних записали в другий сорт,ми не люди.іт.д.
япитаю звідки ви це взяли???
Теща-так по телевізору на політшоу все розказали,от скоро буде-сам подивись.
питаю який канал? віявляється ньюс ван. ****ець приїхали... старі технології включмили по новій.
А нельзя ли узнать, какая это была передача, когда и кто это сказал? Хочу посмотреть вражине в глаза..

Вкладення

• 1450214625127498279.webp
    1450214625127498279.webp
    38.5 КБ · Перегляди: 176
А где петиция шоб х..ть плохих журналистов, не понимаю. Мустафа первый подпишет

А нельзя ли узнать, какая это была передача, когда и кто это сказал? Хочу посмотреть вражине в глаза..

То наверно, когда к ним в студию Ницой и Мирошниченко из "Свободы" приходили. А еще Фарион по видеосвязи была:іржач: Так что там и говорить особо ничего не надо было)

Собрались зрадойобы, цензор всем читать

Да, оставить только прямой и 5й для хруев всяких. Прикрути, ******. Не согласен, то ты ********, гы гы

А где петиция шоб х..ть плохих журналистов, не понимаю. Мустафа первый подпишет

Собрались зрадойобы, цензор всем читать

cj3ccc.gif
cj3ccc.gif

cj3ccc.gif
cj3ccc.gif

Вкладення

• cj3ccc.gif
    cj3ccc.gif
    7.1 MБ · Перегляди: 44
  • cj3ccc.gif
    cj3ccc.gif
    7.1 MБ · Перегляди: 36

самому цікаво.я їй теж начав казати що це брехня,що не може бути. зрозумів що це було нове політичне шоу і там щось про дітей в таборі було,мені ліньки шукати.як знайдеш-кинь сюди.
бухали ми 15 вересня от же шоу повинно було бути перед цим.

Почему интер не упомянули?

Давайте ***** запретим все телеканалы кроме прямого.

Ба як підгоріло одразу у прибічників руського міра :браво:

Значить таки правильно все - ці канали для вати мають особливе значення!
Треба рубати *****!

Назад
Зверху Знизу