Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну по поводу школьников, у нас не лучше как это не печально. И это уже второй пост с ребенком 3 года на фб седня я встречаю
Вы себе не изменяете. Даже сейчас не упускаете возможность, чтобы подчеркнуть, что у нас не лучше
Я был бы безумно рад, если б у нас воевали исключительно профессиональные солдаты с большим опытом и годами тренировок, но на деле это не так, у меня есть несколько знакомых военных, которые рассказывают как оно на самом деле. Непрофессионализма хватает. Писать не буду. Людей жалко.
Я был бы безумно рад, если б у нас воевали исключительно профессиональные солдаты с большим опытом и годами тренировок, но на деле это не так, у меня есть несколько знакомых военных, которые рассказывают как оно на самом деле. Непрофессионализма хватает. Писать не буду. Людей жалко.
Думаєш, махровий ****ст?
Скоріше витягнули із-за парти і на війну.
Це з одного боку.
А з іншого, він взяв зброю з метою припинити існування України. Взяти посильну участь в тому. А міг би зробити хорошу справу - вальнути *****ське командування, до якого міг дотягнутися. То й *** з ним(?)
Ну по поводу школьников, у нас не лучше как это не печально. И это уже второй пост с ребенком 3 года на фб седня я встречаю
чтоб признать свои действия, приведшие к ****, надо иметь определённый уровень развития. Тут ни развития, ни ума так шо мають те, шо мають. Тут другое интересно, как им инстинкт самосохранения отключили, низведя ниже животных? 2. Яку таку відповідну роботу? Серед мене ніхто не проводив ніяких робот. Не можна навчити "родину любить".Важко зрозуміти цих людей: ставлення до них собаче, гинуть пачками і росіяни їх постійно дурять на гроші. І головне - за які ідеї вони кладуть свої голови?
А провели б серед них відповідну роботу, то половина з них перейшла б до нас.