Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ну шо там в псевдо ДНР и ЛНР?

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
Не ведитесь на пропаганду укропов!
У меня друг в ДНР, сам пару дней назад оттуда приехал. Постоянные пробки из феррари, понастроили себе домов, всю инфраструктуру отстроили и улучшили, а главное нет хунты которая запрещает говорить на русском языке! Вам то по новостям это не показывают, да?
Лучшие ученые умы ЛНР совместно с крымскими специалистами уже в следующем году собираются провести терраформирование Марса и завести первые колонии людей. А проект финансируется за счет сверх-прибыли крымских курортов.

Вот вам и так ненавистный вами русский мир! Сразу с колен все встали и зажили!

А вы неудачники и дальше дрочите на Украину!
art-gorod-megapolis-buduschee-3386.webp

Ну и нахрен этот вброс? Особенно со штаб квартирой Хунты на фотке?

ДНР попросила БРИКС ввести санкции против политиков и компаний Украины, замешанных в войне в Донбассе
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а кто такие ДНР , не задавалась вопросом прежде чем ссылки кидать?

А мені подобається білий налив
100 років його не бачив, з дитинства
В колхозному саді тирили :)
Разом з червоним

В Макеевке каждый день - праздник

CKINDTqW8AAYWwD.jpg

Завтра брат приезжает из лнр, будет много новостей

1436874492_w620h420.jpg

А это Приднестровье
220px-Transnistria.jpg

Дорогі луганчани!

Моя друга каденція на посаді керівника області завершена. Я не збирався їхати з Луганщини, навпаки — повертався в Сєвєродонецьк після короткої відпустки, щоб продовжити розпочаті раніше справи: будівництво газопроводу в Трьохізбенку, підготовку до 1 вересня відремонтованих після обстрілів шкіл, відновлення об’єктів соціальної сфери, інфраструктури й багато чого іншого… Тепер із жалем усвідомлюю, що завершити ці роботи доведеться не мені.
Пригадую своє призначення на Луганщину у вересні минулого року, перші поїздки у фронтові села, відчай людей, що жили під постійними обстрілами. Часом бувало дуже складно — так, що емоції зашкалювали і організм не витримував навантажень. Але ми не опускали рук і разом пережили дуже важку зиму — вистояли, незважаючи на ворожі “Гради” й танки.
Представники влади завжди мають бути в гущі подій — там, де найважче. І це дає результат. На моїх очах мінялася психологія людей, котрі відчули, що їх не кинули напризволяще у важку годину. Гарячі суперечки, аж до хрипоти голосу, змінювалися взаєморозумінням і повагою.
Я ніколи не забуду Трьохізбенку, Новотошківку, Катеринівку, Станицю Луганську, Чорнухине, Жолобок... Евакуацію дітей із Троїцького під час боїв на Дебальцівському плацдармі і з Кримського під час жахливих обстрілів 31-го блокпосту. Завжди пам’ятатиму простих селян, котрі пережили справжнє пекло, але залишилися самими собою, навіть стали кращими. І дівчинку років 10-ти, котра, йдучи вранці в школу на проспекті Гвардійському в Сєвєродонецьку, завжди віталася зі мною: “Слава Україні!”
Мені доводилося працювати в різних куточках України, тому скажу, що мене вразило в луганчанах найбільше. Це відкритість, щирість і прямолінійність. Завдяки цим рисам навіть у найскладніших ситуаціях, у найважчі часи мені працювалося легко і приємно. Луганщина назавжди стала часткою мого життя.
Я пишаюся тим, що був разом із вами весь цей непростий час, і де б не працював у майбутньому, вважатиму за честь допомогти вам усім, чим тільки зможу. Щиро бажаю вам оптимізму, впевненості в завтрашньому дні і мирного неба над головою. Хай береже вас Бог!
Ваш Геннадій *******

Самое интересное на последних секундах - 5 *****ютистов, ну и где они? Добивали ****?
*****ютисты там же, где и бандерофашисты с рептилоидами - в больном воображении ******ов. Но помародерить все равно не забыли, ****и.

Назад
Зверху Знизу