Так то і петро був здебільшого спостерігачем та обрався виключно завдяки своєму популізму, проти чого зараз активно топлять його прихильники, забуваючи що він такий саме популіст.
Це уривок, коли на Інститутській майданівці збирались давити беркут трактором, пороху так і не вдалось їх вмовити зупинитись, це зробив Сашко Положинський. Присутній він там був, як і Яценюк, Тягнибок, Турчинов, Парубій. Ходили туди як на роботу, звісно не "на передовій".
А тепер подумай: мільйонер був там, де от-от мало розпочатись кровопролиття, в той час як більшість з вас сиділо вдома на дивані та кричало: "майдануті". Популізмом тут і не пахне, сракашвілі ваш навіть на своїх мітингах не з'являвся практично.
Я чудово пам'ятаю, з якою ненавистю та заздрістю говорила ваша йуля на майдані. В цій промові нічого окрім політичної маячні та вищеописаних емоцій не було. Воно шкодувало що такий шанс попіаритись було впущено, влада вислизнула з рук.
Що цікаво, тепер на ютубі не можу знайти повну версію цього театру абсурду, все порізане, одразу чітко видно цей вирізаний шматок.
І ніхто за нього не "топить", особисто я "топлю" за Україну і тільки за неї. А Порошенко, - це тимчасове, і кращої кандидатури я зараз дійсно не бачу.
І взагалі пишіть по темі, за*бали зомбі з мантрою про Порошенко. Та ж сама вата з мантрою про біндерафцеф.
Що не пост то: пєця, парахаботи, вальцман. Не помічаєте наскільки ви йобнуті? Чим від вати відрізняєтесь?