Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ну шо там в псевдо ДНР и ЛНР?

🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Це уривок, коли на Інститутській майданівці збирались давити беркут трактором, пороху так і не вдалось їх вмовити зупинитись
То ж бо й воно. Порох намагався відтягти час та домовитися з "батей".
в той час як більшість з вас сиділо вдома на дивані та кричало: "майдануті"
Так, ви сиділи та волали, як зараз волаєте щоб усілякі майдауни човна не хитали.
Популізмом тут і не пахне
Так, бо тут він ще хотів порішать з яником, а вже коли не зрослося почав займатися популізмом.
Бінго.
говорила ваша йуля на майдані
Та ні, то ваша йуля.
І ніхто за нього не "топить", особисто я "топлю" за Україну і тільки за неї. А Порошенко, - це тимчасове, і кращої кандидатури я зараз дійсно не бачу.
Якось дуже впевнено не топите.

• 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
женщины тоже прекрасны, но какая от них практическая польза если она не может сварить борщ или погладить рубашку?
Во-первых, далеко не все женщины прекрасны. Во-вторых, с чего ты взял, что от них тебе должна быть польза. Это люди, личности, а если тебе нужна прислуга - найми, никто не мешает.

Так, ви сиділи та волали, як зараз волаєте щоб усілякі майдауни човна не хитали.
Просто довбойоб, більше не буду церемонитись з такими.

Так, бо тут він ще хотів порішать з яником, а вже коли не зрослося почав займатися популізмом.
Всі хочуть "порішати", і ти перший погодишся якщо Донбас зіллють кацапам, а я ні.
І, доречі, я зовсім не зручний виборець чи громадянин для діючого преза, якщо він так задумає. Так само як і для овоча не був зручним.

Саме 1 грудня 2014р наочно довело шо ми не кацапські терпіли.:україна:

Ото правда. Нічого усіляким майдаунам проти петра щось казати. Ату їх.
Але за петра ми не топимо, дивись не переплутай.
Всі хочуть "порішати", і ти перший погодишся якщо Донбас зіллють кацапам, а я ні.
Ти перший погодишся на особливий статус та автономію для донбаса, а я ні.

Во-первых, далеко не все женщины прекрасны. Во-вторых, с чего ты взял, что от них тебе должна быть польза. Это люди, личности, а если тебе нужна прислуга - найми, никто не мешает.
:рл:

І, доречі, я зовсім не зручний виборець чи громадянин для діючого преза, якщо він так задумає.
Нащо ображати один одного.:незнаю:Так війну з кацапами не виграти якщо українці почнуть чубитись.

Ото правда. Нічого усіляким майдаунам проти петра щось казати. Ату їх.
Але за петра ми не топимо, дивись не переплутай.
який жалюгідний "злив"

Ти перший погодишься на особливий статус та автономію для донбаса, а я ні.
є такий дурний птах - папуга зветься

Набридло, дебіл підвладний пропаганді може зруйнувати державу.
Не надо никакой пропаганды. Стоит просто, например, пережить на предприятии налоговую проверку, чтобы понять: всё по-прежнему.
Всё осталось как было - в целом.

а нам це треба було доказати після Революції Гідності.
ну не знаю.В таких умовах важко шось там доводити:( Та після 4-х років вже й не хочеться особливо.
пс. якшо я правильно пам"ятаю, то Польщі, кли вона позбавилася совка, списали всі борги.

якщо з нашого боку в 2008 були б інші персоналії
на Юща натяк?
ну...він на той час хоча би намагався якось реформувати сбу, в криму тоді гадюшник той кацапський розворушили.Нажаль виявився слабкодухий.Але тим не менш у 2008 він відкрито підтримав Грузію.
До речі, десь читала шо з хуйлом він спілкувався виключно україською))хоча прекрасно говорив і російською.

Набридло, дебіл підвладний пропаганді може зруйнувати державу.
Він не Димон(с).
А свою думку треба доносити без образ українцю до українця.ворогів у нас і так забагато.

на Юща натяк?
ну...він на той час хоча би намагався якось реформувати сбу, в криму тоді гадюшник той кацапський розворушили.Нажаль виявився слабкодухий.Але тим не менш у 2008 він відкрито підтримав Грузію.
До речі, десь читала шо з хуйлом він спілкувався виключно україською))хоча прекрасно говорив і російською.
Головна помилка Юща в тому що він так високо дозволив злетіти Улії.
ну не знаю.В таких умовах важко шось там доводити Та після 4-х років вже й не хочеться особливо.
пс. якшо я правильно пам"ятаю, то Польщі, кли вона позбавилася совка, списали всі борги.
Інтереси Польші лобіював Ватикан.Нам набагато складніше.

Він не Димон(с).
А свою думку треба доносити без образ українцю до українця.ворогів у нас і так забагато.
А я свою думку якось інакше доводив? Аргументовано, розклав все по полицях, у відповідь: оніворують, парахабот, онііврєі... Таке ж бидло як і ватні, здатні лише посилати нахуй кацапів в відповідній темі. :рл:

Інтереси Польші лобіював Ватикан
так,зовсім забула.Понтифік, Каруль Войтила етнічний поляк.
Ну немає в нас своїх людей у ватикані (ну, або ми просто не знаємо таких).
Але, якщо петя проверне справу з помісною церквою, то я впевнена шо вибори він виграє.

Головна помилка Юща в тому що він так високо дозволив злетіти Улії
та там було забагато гієн і без неї.Янукович той же і його партя регіонів.Ющу довелося з ним домовлятись.А от януковича нам виростив отой рудий дніпропетровський тарган кучма.

у відповідь: оніворують, парахабот, онііврєі
Що не пост то: пєця, парахаботи, вальцман
Що характерно жодного з цих слів у нашій так би мовити бесіді я не вживав. Тож це питання варто адресувати вам :)
Не помічаєте наскільки ви йобнуті? Чим від вати відрізняєтесь?

та там було забагато гієн і без неї.Янукович той же і його партя регіонів.Ющу довелося з ним домовлятись.А от януковича нам виростив отой рудий дніпропетровський тарган кучма.
Кучма виростив і Юща.На заміну Чорновілу старшому.

Слава Богу нашелся человек , который объяснил "полезным идиотам" , что они из себя представляют! А то некоторые псевдопатриоты считают своим долгом поливать грязью всех , кто думает не так , как они. Тех , кто считает , что Порошенко находится на своем месте , во всяком случае на данный момент. И никакие патриотические лозунги и высказывания этих экземпляров, не скроют ватную сущность!
Прилетіла група підтримки не топлячих за порошенка. Господи, які ж ви жалюгідні...

Назад
Зверху Знизу