Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ну шо там в псевдо ДНР и ЛНР?

🔴 09:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 09:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
Два слова:
медична реформа.

Тепер лікарю будуть платити за кожного пацієнта, це задум напевно саме для позбавлення від хабарів.

І ще раз: "солідарність" не єдина політична сила в парламенті. А судячи з фінансування, головні там ваші риги та йулі.

Сейчас 2018г.
Это, по ходу, всё, что ты можешь накопать с реформ... и она, к стати, ещё не произошла, и содержит столько эпик фейлов, что играет больше на руку рыгам, чем пете.
Напоминаю - все те немногие уволенные по переаттестации мусора, которые умудрились под неё попасть - в большинстве уже восстановлены по суду.
Аве... я даже не знаю кому. Это я про реванш. То есть, в противовес недоделанной 1й реформе - имеем вполне эффективные доделанные действия реваншистов.

Может просто детей надо доделывать? А-то потом недоделанные дети проводят недоделанные реформы... замкнутый круг бля.

реванш рыгов будет из-за того, что за четыре года старая коррупционная система осталась в неприкосновенности

Её никто и не думал трогать. Всё и всех устраивает. Завтра будет не Порох, а, например, Рабинович, то бабло будет рубиться всё равно по-стахановски.

Например, сыну нардепа Попова дали пять лет условно за вооруженное ограбление магазина.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Понятно, что и в этом виноватые зрадоёбы, но всё же...

Сейчас 2018г.
Это, по ходу, всё, что ты можешь накопать с реформ... и она, к стати, ещё не произошла, и содержит столько эпик фейлов, что играет больше на руку рыгам, чем пете.
Напоминаю - все те немногие уволенные по переаттестации мусора, которые умудрились под неё попасть - в большинстве уже восстановлены по суду.
Аве... я даже не знаю кому. Это я про реванш. То есть, в противовес недоделанной 1й реформе - имеем вполне эффективные доделанные действия реваншистов.

Может просто детей надо доделывать? А-то потом недоделанные дети проводят недоделанные реформы... замкнутый круг бля.

Давай без порожніх лозунгів: "зрада, яквсепогано, владупролетаріям". Конкретні рецепти позбавлення від корупції (гнилі) на місцях.
Ще й за один день, як ти хочеш.
...

Мені здається, ви просто не зіштовхувались з "системою" особисто і не йшли проти неї. "За один день" так не буває.
І так, певна частина "соратників" спаскудиться на півдорозі, може й більшість.

Речь о 4х годах, а не "за один день".
Тут уже есть один, предлагающий подождать независимую политическую силу 50 лет.
Я повторюсь - у меня нет лишних 50 лет.
или вы, обезьяны, собрались жить вечно? Огорчу - хуй там плавал. Мы живём здесь и сейчас. 50 лет ждать ни кто не будет. 4 года достаточный срок.

Ти розумієш що написав це в темі про ОРДЛО?
4 роки війни, так.
Війна є і це теж факт, а не якесь там виправдання чи відмазка.
Розумiю.
И шо?
Как этот факт мешает пете делать реформы?
Этот факт ни как не относится к тому о чем я пишу.
Я занимаюсь производством. Его НЕ затронула война. Скорее даже - она играет на руку внутреннему производителю - можно бортонуть дохуя российской продукции и делать самим.
Единственный, кто усложняет процесс - наш собственный кабмин.
А не ни какое не ОРДЛО.

Я занимаюсь производством. Его НЕ затронула война.
:рл:
В масштабі чого? В масштабі країни ще й як зачепила.

Единственный, кто усложняет процесс - наш собственный кабмин.

Ні не плутаю. "заводипараходи" належать в переважній більшості ригівським олігархам, на місцях сидять корумповані підари, в твоєму Запоріжжі, моєму Харкові і всюди в Україні. А от склад уряду вже дещо інший, хоч "важкий спадок" ще залишився.

А тепер найцікавіше, як позбавитись від корупції на місцях? Як змусити мільйони, без перебільшення громадян не давати, та не брати хабарі? Ще й за один день, як ти хочеш.

Ти ігноруєш не зручні для тебе речення. Нам більше нема про що говорити. Мені набрид політичний срач, я тут не для того щоб переконувати тих хто вирішив впоротись. Пиши по темі краще.

Этот факт ни как не относится к тому о чем я пишу.
Не відноситься тому що тобі так зручно.

Конкретні рецепти позбавлення від корупції (гнилі) на місцях.
Начать сажать - сначала тех, кто не находит зацепок. Например. По-умному, исследовав имущественное состояние.

Я тобі пишу правду, даю тобі факти, аргументую, але ти не хочеш нічого чути, сприймати. Зрада і все.
Какие факты?
Фактом остаётся то, что в Украине по-прежнему куча народу над законом. Вообще, просто - ну, вот совсем. Воруй, убивай, еби гусей. Любой каприз за ваши деньги.
И пока это будет так, пока ничего не сдвинется.

Начать сажать - сначала тех, кто не находит зацепок. Например. По-умному, исследовав имущественное состояние.
Так саджають, я ж тобі нещодавно писав про те, як арештували одну харківську транду з міської ради за незаконне виділення землі. Прийшов Харченко та викупив її під заставу - такі закони.
Стосовно олігархів, вони можуть собі дозволити дуже круті адвокатські контори.
Саджати просто так, як в совку? Це не варіант, ти ж перша почнеш кричати що "ущімляють".

:рл:
В масштабі чого? В масштабі країни ще й як зачепила.
В основном, тех, кто был ориентирован на российский рынок, или перепродажу тут российской продукции.
Пусть делают то же, что и я - сами делают на внутренний и западный рынок целятся.
Если нас будет больше - возможно, удастся что-то решить.
Но большинство просто возрадовалось падению гривны и тупо стрижот лулзы с того, что платит рабочим по $60 и они ебашат и за это.
Как это развивает страну? А ни как, щас те, кому платят $60 проголосуют за рыгов и ты охуеешь, узнав как их было много.

Ти ігноруєш не зручні для тебе речення. Нам більше нема про що говорити. Мені набрид політичний срач, я тут не для того щоб переконувати тих хто вирішив впоротись. Пиши по темі краще.
Чьо я игнорую?
У меня всего 1 вопрос - какого хуя эти рыги ещё живы, блядь? Остальное демагогия. Чем там они владеют... почему они вообще дыбают ещё - вот вопрос.

Не відноситься тому що тобі так зручно.
Не вiдноситься, бо я пишу про iнше. Так теж буває. угу.

В основном, тех, кто был ориентирован на российский рынок, или перепродажу тут российской продукции.
Пусть делают то же, что и я - сами делают на внутренний и западный рынок целятся.
Если нас будет больше - возможно, удастся что-то решить.
Но большинство просто возрадовалось падению гривны и тупо стрижот лулзы с того, что платит рабочим по $60 и они ебашат и за это.
Как это развивает страну? А ни как, щас те, кому платят $60 проголосуют за рыгов и ты охуеешь, узнав как их было много.
Так ну ти вже зовсім почав завертати не в той бік.
Експортерам, так вигідно, а імпортерам з якого дива? Не кажучи вже про те, що є виробництва на закордонній сировині.
Щодо ЗП, так її вже підняли і 60$ це 1500 грн, що за нах, де ти взяв таку ЗП? :D
Про окремих жадібних роботодавців, це повертає до одного з моїх попередніх постів: давай мені рецепт боротьби з корупцією на місцях і щоб швидко.
До речі, я щось таке читав нещодавно в новинах, про те що таких роботодавців каратимуть.
Ну і останнє, я зовсім не охуєваю від кількості довбнів навколо мене, я це завжди знав.

У меня всего 1 вопрос - какого хуя эти рыги ещё живы, блядь? Остальное демагогия. Чем там они владеют... почему они вообще дыбают ещё - вот вопрос.
Мені знову цитувати самого себе? Я вже відповів на це запитання, читай вище, відповідь: бабло, адвокати, закони.

Не вiдноситься, бо я пишу про iнше. Так теж буває. угу.
Так отож, ти мабуть і не помітив всієї глибини іронії власних же слів.

А не надо объединять эпизоды, сажать по одному, например.
Корупціонерів не 10 олігархів, їх мільйони, в кожному місті, селі, на хуторі. Уряд може лише розпочати реформи, завершити їх має сам народ.

Корупціонерів не 10 олігархів, їх мільйони, в кожному місті, селі, на хуторі. Уряд може лише розпочати реформи, завершити їх має сам народ.

Когда начнут реально сажать воров...эти миллионы быстро станут тысячами. Воруют ведь не потому что у человека тяга к воровству, а потому что человек уверен что ему за это ничего не будет.

Так может, пора уже начинать чистить эти авгиевы конюшни?

Ось тобі ще один факт: Майдан зрадила саме йуля, і саме вона розвалила коаліцію(демократичних сил) та цілувалась в засос з ригами.
А Ющенко, так, в певному сенсі імпотент, іншим варіантом для нього був би силовий, але ж він не диктатор.

Да ты прикумарил уже своей Юлей. Тебе говорят о другом человеке, действительном Президенте страны, на минуточку, а ты сразу: а вы посмотрите на Юлю. Да ебал я в рот твою Юлю вместе с Витей, представь, что их нет и никогда не было. Это что-то меняет?

Когда начнут реально сажать воров...эти миллионы быстро станут тысячами. Воруют ведь не потому что у человека тяга к воровству, а потому что человек уверен что ему за это ничего не будет.
Я ж кажу, бабло, заводи, пароходи, в тому то й проблема, що їх важко посадити, тим паче в корумпованій країні.
І взагалі то один точно сидить, я вже забув як його фамілія, я зву його сіньйор помідор луганський.
Проти онищенко теж йде процес, фірташ.

Назад
Зверху Знизу