Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ну шо там в псевдо ДНР и ЛНР?

🔴 18:18 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 18:18 Повітряна тривога в Харків.обл.
DSC_1283.jpg

бля очередное дно - таки отстАяли рабочий класс - судя по плакату в центре...может они букву В пропустили - тогда логично "отставим рабочий класс"...

Просто я не понимаю этой непрошибаемой тупости. Хоть ссы в глаза - укропы и майдан виноваты, а они, сцуко, просто сидели и никого не трогали.
Це інфантілізм
в них він невиліковних, інакше їхня психіка не витримає
в кожному його звіинуваченні він постає об'єктом - навіть не він поїхав з домбасу, а його вигнали.
Він ніколи не приймає рішеннь, все роблять за нього, особливо якщо його дії призвели до біди - тоді "точно не він".
Це таке розумове відхилення.

"до" було "хватіт карміть западенцев", "праклятиє біндери"і таке інше

Глядя на группы из оккупированных территорий в соцсетях видно, что поддержка дыныры-лыныры тает прямо на глазах. Они уже реально становятся всем пох. Кроме тех, кто себя совсем уже запятнал или смог присмоктаться к российской сиське.

бля очередное дно - таки отстАяли рабочий класс - судя по плакату в центре...может они букву В пропустили - тогда логично "отставим рабочий класс"...

одни пенсионеры!не удивительно что их тянет в ссср...

Прислали из Донецка фотку. Украинские патриоты троллят.

11800195_1619222708353261_7811607015918357016_n.jpg

На самом деле это вы виноваты в том что случилось. Именно вы разорвали страну разделив людей. Я помню провокации во Львове на 9мая 2011 г., я помню тему "Донецк, Луганск, как у вас то" 2010года. Видимо быдло из Чугуева возомнило себя выше быдла с Алчевска или Тореза..
И вот эти лошки на фотках орущие "Рассея", "Рассея"-это ответ на ваших майданутых, орущие "Европа, Европа".

Но есть между нами одно отличие. ОДНО, но, сцуко, очень важное.
Мы не делаем западло гражданским. Это важно.

Вы привели к власти хер пойми кого, бегают чмошники с ак, цены просто ебнуться. И не надо перевешивать свою вину на дедульку, что не выходит из своей квартиры.

Рома - ты уныл. Давай по новой, тебе денег никто не даст (с)

В Харьковском аэропорту запустили 3G
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А шо там Донецкий аэропорт? Рейсов много? 3G есть?

На самом деле это вы виноваты в том что случилось
Звичайно, це ми винуваті, а хто ж іще?
Ті, що страждають інфантілізмом та не хочуть нести відповідальність за свої вчинки?
Звичайно, ні.
Тільки ми.

Вы привели к власти хер пойми кого, бегают чмошники с ак, цены просто ебнуться.
У нас ніхто не бігає, та й ціни - такі собі.
Ти географію не переплутав, з домбасом? :)

И вот эти лошки на фотках орущие "Рассея", "Рассея"-это ответ на ваших майданутых, орущие "Европа, Европа".
Хлопчику мій, це називається "обізянка бачить - обізянка робить"
Ми майдан почистили та помили, тепер він цяця-ляля.
А ви, інфантіли, роз'їбашили свої власні маєтки, причому просто нахуй - і ніхто вам не дасть ані копійки на відбудову.

Но есть между нами одно отличие. ОДНО, но, сцуко, очень важное.
Мы не делаем западло гражданским. Это важно.
Так, так, звичайно. ми вже чули про прекрасне життя цивілян в домбасі.
про це, наприклад, свідчить потік мігрантів, який щодня намагається отримати громадянство домбаса :)

Поверь им насрать на тебя и твое 3 джи
От і я кажу. Їм насрать - а ми винні :)

Птица Феникс раз за разом восстаёт из пепла. А рома холдинг - раз за разом выныривает на поверхность говном из говна.

Ойтишнег, досить.
Шо це ще за Прєвєд такий?:) Просто з першого ж посту - та галопом, та стрибками, та з шаблюкою в кожній руці...:)

тих нещасних людей.
так, вони нещасні, бо - дурні. Але гірше те, що вони - смертельно небезпечні для оточуючих, десь так в радіусі мілліона метрів.

Ви казали, що голосували за ПС, той виходить, що ви виннi у ситуацii у Закарпаттi.
За цією логікою винні взагалі усі, включно з тещами короля Свазєлєнду.

на фотках орущие "Рассея", "Рассея"-это ответ на ваших майданутых, орущие "Европа, Европа".
Покажи мне хоть один горсовет, на котором сбросили наш флаг и повесили звездный круг.
А я тебе покажу множество гор и сельсоветов, где колебался власовский флаг повешеный сочуствующими фашистами-сынами полицаев.

Чим моя логiка гiрша за вашу?
Треба терміново провести порівнювальний аналіз в установі, яка має кваліфікованих спеців - за Ваш рахунок, звісно:D

Чи ви громадяни першого сорту?
Я - не ковбаса, щоб мене сортувати:)

Згори видніше:)

На Закарпаттi про вас така же мова
Цілком справедливо - щодо більшості, бо, насправді, харківська область за станом мізків в пересічної більшості - не набагато краща за даунбас. І те, що Харків не є зараз в тому ж лайні, що даунбас - аж ніяк не є результатом інтелектуальності та здорового глузду харків'ян. а є лише результатом чиєгось (можливо, й Авакова) особистого інтересу щодо Харкова, та якісної роботи вінницьких та полтавських хлопців з відповідних міліцейських підрозділів.

Мені ось що цікаво: якщо Ви на тих саме позиціях, що й Закарпаття, то чого ж Вам за отой даунбас є бажання заступатись? ;)

Ви казали, що голосували за ПС, той виходить, що ви виннi у ситуацii у Закарпаттi. Як вам звинувачення у вашому iнфантiлiзмi?
А ніяк мені звинувачення в інфантілізмі
Для того щоб мене в ньому звинувачувати - тре щоб я був інфантільним,чи, бодай, поводився інфантільно = кричав "це не я", "я не думав" та таке інше.
А поки що мене можна звинуватити тільки в тому, що я - скотиняка, якій плювати на інфантилів :)

CL0ogt2VAAEjjTj.png

CL0q8l7WgAALeBi.png

Останнє редагування:
Вермахта, Карл! Вермахта..панцерваффен..Дерлинванген...бляаа!

Ух,как много ненависти в этой теме.

только в газенваген! да и вообще: зря, что ли, мобильные крематории подгоняли?

Горько молодоженам. Чтобы родился у них ребеночек, а мамаша с коляской гуляла и каждый день натыкалась на подобное авто.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу