Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
о чём тема? по сабжу - 60-90. 4жи. если шо у меня во дворе. у самого максимум 3жи девайс.⛄;70651024 сказав(ла):спустя столько времени и в нынешней ситуации ктото тискает еп06?
полтора года прошло...ох, может что интереснее есть уже?
VoLTE? Чи шо?уже воип во всю впроваджуют
В мене вже працює. Дзвінки стали набагато швидше тепер проходити, особливо на дачі.Не все модели поддерживать могут эту функцию,я случайно купил поко с40 ,он поддерживает все эти штучки,но не работают они.да и по большому счету нах надо,пусть хоть покрытие наладят везде,остальное лет через 10 может пригодятся
Да,тоже неделю назад примерно включили вольте ,и тоже быстрее стало все проходить ,а вот сейчас 4 жи не работает,третьи сутки,видать с электричеством проблема ,я сейчас через роуминг сижу и интернет еле еле работает((В мене вже працює. Дзвінки стали набагато швидше тепер проходити, особливо на дачі.
Тепер би пішли трохи далі і зробили нормальний SIP для місць, де нема нормального покриття.
Тобто у нас якшо не ловить 4G починає ловити 3G, а у них якщо не ловить 4G, то взагалі нічого не ловить.Пишут в США полностью отключили 3G как рудимент
Працює, але не завжди. Не на всіх БСках є підтримка. Київстар.Краще так: VoLTE у когось працює?
онли сони и моторола