Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Блин, я думал навигатор работает от сигнала GPS, а он только от яндекса. Век живи-век учись!
Блин, я думал навигатор работает от сигнала GPS, а он только от яндекса. Век живи-век учись!
Не совсем удобный, кстатиПопоробуй включить GPS в навигаторе и гугл-карты.
Не совсем удобный, кстати
маршрут исправить невозможно
и даже если исправить маршрут на компе и отослать на телефон - он, ****, отсылает исходный дефолтный маршрут
и даже от моб вышекБлин, я думал навигатор работает от сигнала GPS, а он только от яндекса. Век живи-век учись!
Navitel спиздить.
и даже от моб вышек
Всупереч цілям, визначеним Засадами державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014–2017 роки та Державною програмою щодо їх реалізації, корупціонерам вдалося:
1. Не допустити створення системи прийняття рішень щодо антикорупційної політики.
2. Перетворити громадянське суспільство з партнера держави на "ворога народу".
3. Покласти утримання представлених в парламенті політичних партій на державний бюджет, при цьому уникнути прозорості фінансування їхньої діяльності і відповідальності за порушення порядку такого фінансування.
4. Уникнути унормування форм і способів лобіювання.
5. Продемонструвати усій Європі, усьому світу формальну роботу системи збирання, зберігання і оприлюднення декларацій усіх публічних службовців і водночас не допустити можливості перевірки декларацій та відповідальності за брехню в них.
6. Залишити недоторканною депутатську недоторканність.
7. Продовжити дію добрих бюджетних схем відбирання коштів у бізнесу і населення.
8. Забезпечити відворотність юридичної відповідальності і покарання за корупцію та звести до мінімуму розслідування серйозних фактів корупції.
9. Розбалансувати систему протидії корупції.
10. Два роки формувати і не дозволити повністю сформувати Національне агентство з питань запобігання корупції, зробити НАЗК нездатним до прийняття принципових рішень.
11. Реформувати систему оплати праці лише окремих публічних службовців.
Да говорят он йобнутый
Я пока смотрю на гугл и на maps.me - они халявные
потом посмотрим на платные вариант
Но наша страна конечно же идет по правильному направлению России, Серверной Кореи, Ирана и т. п. стран-победителей![]()
и даже от моб вышек
токо точность +/- слон
ТОже выбирал себе, выбирал, потом плюнул и тупо купил мобилуЯ юзал - нормально живет. У мну ещё навигатор на WinPE без интернета, только GPS, там кроме навитела вариантов просто нет (но по умолчанию там был IGO пока я его не перепрошил).
Поздравляю с прорывом.
Ты по Харькову ездишь с навигатором?хотя он единственный кто предлагал мне маршрут, который я юзаю в реальности - по с выездом на окружную и объездом вокруг Харькова, а не через центр города
Ты по Харькову ездишь с навигатором?![]()