Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

У Вересаева в его мемуарах 17х годов есть эпизод- как его с друганом чуть не расстрелял казачий патруль. Не хотели отпускать, и с оформлением тоже возни. Поставили к забору уже, они забор перепрыгнули и укатились в темноту. Благо у рядовых тогда не автоматы, а трехлинейки были. Тоже комендантский час

Жаль ,что его тогда не расстреляли

Т.е. все мужики под арестом в пределах области?
Пока выглядит так, да. Правда, ща шум поднялся, так что посмотрим, какие будут уточнения, или вообще это письмо отменят...

Гудыменко оказывается под Х воевал.

Я пишу цей текст лівою рукою. Не тому що хочу, а тому що те, що залишилося від правої, не працює. Ліва нога також розірвана, але лікарі кажуть, що колись я зможу ходити.

Селище Дементіївка, неподалік кордону з РФ. Це був ху*овий день. Просто повірте.

Але всі мої болі неважливі, бо я живий і цей день був не останнім. Мені пощастило вижити. А сотням і тисячам пацанів — ні.

Когось із них ви знали особисто. Когось — через соцмережі. Про існування більшості ви не здогадувались, і я теж. І це нормально. У нас велика країна.

У них були свої життя. Свої мрії, думки, любові, зради, пісні, плани. Вони були різні, як маленькі світи. Але вони були.

А потім прийшли росіяни і вбили їх. Вбили тисячі світів. Вбили їх назавжди.

І ми зараз можемо зробити тільки одне. Тільки і виключно одне.

Помститися за їхню смерть. Помститися за смерть великих лицарів, бо вони ними були. Тисячі і тисячі пацанів і дівчат з автоматами замість списів.

Помститися за смерть великих лицарів.
Помститися за смерть великих лицарів.
Помститися за смерть великих лицарів і ніколи не забувати їх. Марвела, Шермана, Хобіта, Діда, Ромчика, того пацана з нацгвардії, всіх, хто поліг і поляже не за себе — за нас усіх.

Помститися за будь-яку ціну, помститися без строків давності, помститися без милосердя і забуття.

Вони були великими лицарями. Пам‘ятайте про це. І робіть щось.

Їб*ште. Їб*ште, бл*дь! Їб*ште, як в останній день!

Їб*ште, як вони.

Юрій Гудименко, боєць ЗСУ, до 24.02.2022 лідер Демократичної Сокири

Т.е. все мужики под арестом в пределах области?

Вроде, уже разьяснили- речь идет о переезде на пмж, смене прописки, если просто поехать туда- сюда, то ничего не надо.

Вроде, уже разьяснили- речь идет о переезде на пмж, смене прописки, если просто поехать туда- сюда, то ничего не надо.
А если поехал "туда" на 1 месяц, 3 месяца, 6 месяцев, год и т.д.? Это считается сменой места жительства?
И как это будут контролировать? Можно сказать, что завтра вернешься, и с концами.

Гудыменко оказывается под Х воевал.

За Дементіївку запеклі бої їдуть,але сотні та тисячі загиблих це ж втрати на за одне це селище.

Жаль ,что его тогда не расстреляли

Та че, интересный мужик. Успел тогда послужить во всех армиях, включая украинскую. Оттуда же- как проходил призыв. Старшему подьезда подавали список, и он отвечал лично до расстрела- что с утра по этому списку заберут. Тот запирал двери и до утра караулил, чтоб никто ночью не смылся. Другой вопрос, что с фронта разбегались почем зря.
Еще- когда попал уже в красную. У них был командир с настолько поехавшей кукушкой- что его расстрелял стоявший на посту призванный рядовой. Быстро прокричал три раза "Стой кто идет"- и влупил в психа все, что было в обойме. Что суко характерно- ему за это ничего не было, бо этот черт задолбал уже всех, включая командование

А если поехал "туда" на 1 месяц, 3 месяца, 6 месяцев, год и т.д.? Это считается сменой места жительства?
И как это будут контролировать? Можно сказать, что завтра вернешься, и с концами.

Якщо ти на більше місяця кудись їдеш, то ти повинен зарегитись там та встати на облік без ніякого воєнного стану.
Просто так палити ніхто не буде бо ***, якщо лише якось офіційно кудись влаштовуватись. Алк якщо потрапиш на перевірку, то це адміністративка.

Шановні земляки!
Військові терміново просять допомоги!
Для облаштування місця перебування терміново потрібно:
Кабель 300 пог.м (вартість 33 грн.за м)
Вимикачі та розетки
Чорна плівка
Орієнтовна сума збору 12 тис.грн.

Картки волонтера:
Приват: 4149 4993 9341 3024 Цюпка Тетяна
Моно: 4441 1144 0379 4132

Дякуємо за небайдужість кожному з вас!! (с)

Пздц у них там мискомуникейшен:рл:

Помнится, кто-то писал про нормальные цены в Купянске. То фото с маслом по 200 грн я не смог найти, зато вот вам цены в Херсоне.

Помнится, кто-то писал про нормальные цены в Купянске. То фото с маслом по 200 грн я не смог найти, зато вот вам цены в Херсоне.

смотря шо перекосы пзц

Назад
Зверху Знизу