Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Почитав ХФ та почав зливатись
Шольц завжди багато чого обіцяє,а потім відхрещується і шукає тисячу причин,щоб нічого не робити.Це прихильник ліліпутіна і йому вірити останнє,що можна робити.

Ги ги.
оксюморон, а де твоя російськомовна щелепа?
Загубив?
Ти ж на *********цькому діалекті завжди писав.
Мільйони людей у зв'язку з останніми подіями вже не розмовляють на цьому діалекті, як би малороси зі статусом "позаштатних радників" не намагалися переконувати усіх у тому що в Україні "маленька культура" і це "не на часі"

Мільйони людей у зв'язку з останніми подіями вже не розмовляють на цьому діалекті, як би малороси зі статусом "позаштатних радників" не намагалися переконувати усіх у тому що в Україні "маленька культура" і це "не на часі"

Так це ж діалект Русі, центром якої завжди був Київ.
***** ти наш діалект лаптєногим подарував.

Якщо ти не в не в курсі, то навіть першу абетку цього нащого діалекту для монголо-******ського населення московії написав києвомогилянець Прокопович, а готовеньке і кішка з'їсть.
Це ж не просто так діалектами розкидатися.

Так це ж діалект Русі, центром якої завжди був Київ.
***** ти наш діалект лаптєногим подарував.
Я десь писав що я щось комусь дарував? Не бачу жодного сенсу окрім шкідливої звички далі розмовляти на маломонгольскому діалекті української мови.

Помітив що Подоляка тут не надто шанують, але навряд чи він неправий коли каже це -

Але ....
Думка військового експерта Олега Жданова

:іржач: вот ты сейчас ему(или себе) не помагаешь в авторитете совсем т.к. "прапор Дубко" не эксперт и его высеры не имеют значения он может знать и сказать правильные вещи может не угадать может выдумывать и надувать щеки:незнаю: Если бы ты написал от себя что ты не ждешь списка Подоляка быстро это было бы быстрее чем постить того клоуна и НЕ СВЯЗАТЬ твое вступление с рандомом от жданова в единую мысль
ЗЫ по поводу техники ее мб не быть быстро по другой причине ее банально может не быть в тех количествах исправной или просто готовой к передаче и решения мб еще нет, т.к. посыл Подоляка что у нас СЕЙЧАС нет нужного
ЗЫЫ тренируйся а то ник такой "громкий":D

Что интересно, такое отношение к украинцам было и до 14го года, но его старались не замечать. "Братья, ведь"

До 2014 року я був аполітичним, від слова зовсім.
Більше випить пива під футб.
Але ще з 2000р після цієї куйні, став розуміти, що ми точно не брати.

Вкладення

• EAB1A18B-98AA-4151-BA5A-62A68B21DAE5.webp
    EAB1A18B-98AA-4151-BA5A-62A68B21DAE5.webp
    58.2 КБ · Перегляди: 217

Шо-ж ти,фраєр,здав назад.:D

Вкладення

• 1.webp
    1.webp
    60 КБ · Перегляди: 210
  • 2.webp
    2.webp
    38.2 КБ · Перегляди: 199

До 2014 року я був аполітичним, від слова зовсім.
Я как-то давно, сказал слово "*******". Так моя знакомая меня отчитала, что это слово ругательное, и чтоб я впредь его не произносил, так как оно оскорбляет всех нас.

Я так и не понял. Каким образом некоторые страны евросоюза, участвовавшие во второй мировой, оправдывают своё сотрудничество с военным преступником?

А тепер уяви що це саме той випадок - коли "прапор Дубко .... он может знать и сказать правильные вещи".
Чи в тебе є вичерпні докази протилежного - того, що саме зараз і в цьому він помиляється?

Якщо ти не бачиш зв’язку між словами Подоляка та Жданова...
Значить для тебе особисто його немає. Так буває.

1. Ты апеллировал к тому что Подоляка не уважают и не любят и коротенький пост с списком.
2.Ты втулил допущение дубко о том что не будет скоро
3.Подоляк про сложности доставки НЕ НАПИСАЛ но не спорить мы должны с Подоляком оО?
4.Так бывает что "аналитик" это тот кто следит а налито ли или нет:сарказм:

Невже треба пояснювати що воно таке - причинно-наслідкові зв’язки?
Судячи з усього, пояснити це саме тобі буде досить важко. Тому я навіть не починатиму.
Хіба що повторю - значить для тебе там зв’язку немає. Так буває.
Це нічого. З цим можна жити. ;)
Нет надо не пояснять что это такое а ПОЛЬЗОВАТСЯ ими при донесении мыслей:іржач: а ты не умеешь.
Тобі видніше. Тільки зловживати налитим не варто.
ну хоть что то ты знаешь и умеешь

Бачу як ти старанно намагаєшся перевести стрілки.
Але виходить це в тебе, відверто та м’яко кажучи, так собі.
Втім, якщо тобі подобається, чом би й ні. Як то кажуть, чим би дитя не тішилося.

:нудно: я понял ты упертый модели айвенго ну ладно:незнаю:

Твое мнение очень важно, продолжай наблюдать и докладывать.

так как дела? еще желание послушать как выглядит твой клоун твоя голова не родила ? или тебе похую и ты готов обмазатся любым гомном лиш бы мое мнение не учитывать:D
ЗЫ мб сложно там тайм коды надо?

А кто ты такой чтобы учитывать твое мнение?

я никто и что если вступишь в ****о и я скажу что от тебя воняет ты скажешь что пахнет:confused::D
ЗЫ паниковский потише я же из добрых намерений:незнаю:

Назад
Зверху Знизу