Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
категорично - ні. Навіщо мені потрібна підвищена увага ворога саме до мого підрозділу.......Ну от скажи, якщо б ти (пофантазуємо) був командиром якогось підрозділу, тобі-б сподобалось, що в цьому підрозділі буде син Порошенка?
ні. Чи як там у придуманому новоязі - "ніт!"Ти-б спав хорошо ночами?
Я первой употребил ето
которой банил все украинцы
ето было бы наруения
Угу, майже так. Мый приятель, який був у Києві по справах, отримав там зброю та водночас записався у ТрО (народна міліція, не плутати із ТрО ЗСУ), десь із місяць тому їх вже офіційно роззброїли і запропонували бажаючим укласти контракт із ЗСУ.І нафіга ти пишеш, якщо не знаєш - аби **** розвести?
То видавали вже сформованим загонам тро, яких до цього вже перевірили та оформили поліція, сбу тощо. Так, виглядало кринжово, але напевно тому, що насправді багато народу було, а часу мало.
Просто так ніхто нікому нічого не давав звиайно ж.
Саме так. Хто додумавсь його звати "сивим графом" (нє, так воно зрозуміло хто), коли він веде себе як гідний нащадок Кернеса - таку бидлячу поведінку тільки Кернес собі дозволяв. І та ж сама поведінка в управлінні: піар на квіточках-фонтанах, а ситуація з укриттями навіть погіршилась, бо деякі від перевантаження частково вийшли з ладу. Це теж не мої фантазії: я над одним з таких працював весь цей час, майже пів-мікрорайона туди збігалося на ніч, тільки-но 2 тижні як перепустковий режим поновили. А, наприклад, на П’ятихатках у сховища охорона категорично не пускала від початку навали.Візьми того ж нашого сивого довбойоба і ще десяток мерів і голів селищ в області, і так можно пройтися по кожній області.
Якби не військові, то все було би просрано. Завдяки відео Філатова просто склався загальний образ нашої влади.
он болгарин, вообще-то.Так ты чорт косноязычный
рассада была давно закуплена и проросла, и её надо было либо высаживать, либо выкинуть.піар на квіточках
он болгарин, вообще-то.

осенью такое закупают. Это я безотносительно к Терехову.23-го февраля?
якщо ви в курсі. то може підкажете де в Сумах були найспекотніші бої? і чого ви згадали Сінгапур?Навіть не буду сперечатись. Може, тобі з Сінгапуру видніше. Я знаю, що і як було в Сумах в перші дні.
#Неначасі
Шо Ваня не пишешь сейчас на ДФ? Зачморили тебя за то шо ты коверкаешь слова на болгарский лад? Смотрю здесь ты на чьотком русском пишешь, а на ДФ корячиться с акцентом, умора![]()
Це ж проекція та нлп. Пригадуєте у 15-19 "хай син порошенко воює!" Тепер "а де син порошенко??!" Таке враження що порох всім щось винен.. Я взагалі не можу втямити, чого всім так далися сини того Порошенка.
А что мне делать на *****ском форуме?! Если тебе нравится там - я не против!Шо Ваня не пишешь сейчас на ДФ? Зачморили тебя за то шо ты коверкаешь слова на болгарский лад? Смотрю здесь ты на чьотком русском пишешь, а на ДФ корячиться с акцентом, умора![]()
Когда делаем снаряды для ЗСУ мы хорошие, потом плохие, да?!Так ты чорт косноязычный сюда с дырявого форума приполз.
Пусть ответит что такое "калфка" если болгарин.