Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Ну от скажи, якщо б ти (пофантазуємо) був командиром якогось підрозділу, тобі-б сподобалось, що в цьому підрозділі буде син Порошенка?
категорично - ні. Навіщо мені потрібна підвищена увага ворога саме до мого підрозділу.......

Ти-б спав хорошо ночами?
ні. Чи як там у придуманому новоязі - "ніт!"

Я первой употребил ето
которой банил все украинцы
ето было бы наруения

Так ты чорт косноязычный сюда с дырявого форума приполз.

І нафіга ти пишеш, якщо не знаєш - аби **** розвести?
То видавали вже сформованим загонам тро, яких до цього вже перевірили та оформили поліція, сбу тощо. Так, виглядало кринжово, але напевно тому, що насправді багато народу було, а часу мало.
Просто так ніхто нікому нічого не давав звиайно ж.
Угу, майже так. Мый приятель, який був у Києві по справах, отримав там зброю та водночас записався у ТрО (народна міліція, не плутати із ТрО ЗСУ), десь із місяць тому їх вже офіційно роззброїли і запропонували бажаючим укласти контракт із ЗСУ.
В Запоріжжі біля цирку роздавали з вантажівок, тільки під паспорти, в телеграм відео виклали, написали, що Харків, я майже пішки не побіг, але придивився - цирк на наш не схожий, а потім написали вже, де саме.

Візьми того ж нашого сивого довбойоба і ще десяток мерів і голів селищ в області, і так можно пройтися по кожній області.

Якби не військові, то все було би просрано. Завдяки відео Філатова просто склався загальний образ нашої влади.
Саме так. Хто додумавсь його звати "сивим графом" (нє, так воно зрозуміло хто), коли він веде себе як гідний нащадок Кернеса - таку бидлячу поведінку тільки Кернес собі дозволяв. І та ж сама поведінка в управлінні: піар на квіточках-фонтанах, а ситуація з укриттями навіть погіршилась, бо деякі від перевантаження частково вийшли з ладу. Це теж не мої фантазії: я над одним з таких працював весь цей час, майже пів-мікрорайона туди збігалося на ніч, тільки-но 2 тижні як перепустковий режим поновили. А, наприклад, на П’ятихатках у сховища охорона категорично не пускала від початку навали.

піар на квіточках
рассада была давно закуплена и проросла, и её надо было либо высаживать, либо выкинуть.
заодно и фейс города подрихтовали... :/

Навіть не буду сперечатись. Може, тобі з Сінгапуру видніше. Я знаю, що і як було в Сумах в перші дні.
#Неначасі
якщо ви в курсі. то може підкажете де в Сумах були найспекотніші бої? і чого ви згадали Сінгапур?

Шо Ваня не пишешь сейчас на ДФ? Зачморили тебя за то шо ты коверкаешь слова на болгарский лад? Смотрю здесь ты на чьотком русском пишешь, а на ДФ корячиться с акцентом, умора:D

Пусть ответит что такое "калфка" если болгарин.

бухой? :рл::відстій:

. Я взагалі не можу втямити, чого всім так далися сини того Порошенка.
Це ж проекція та нлп. Пригадуєте у 15-19 "хай син порошенко воює!" Тепер "а де син порошенко??!" Таке враження що порох всім щось винен.
Ну і до кого ж ще предяви кидати як не до президента України? ))

Шо Ваня не пишешь сейчас на ДФ? Зачморили тебя за то шо ты коверкаешь слова на болгарский лад? Смотрю здесь ты на чьотком русском пишешь, а на ДФ корячиться с акцентом, умора:D
А что мне делать на *****ском форуме?! Если тебе нравится там - я не против!
Все мои друзя ушли от етой помойкой, теперь только в приватных чатах общаемся.

Так ты чорт косноязычный сюда с дырявого форума приполз.
Когда делаем снаряды для ЗСУ мы хорошие, потом плохие, да?!
*****ня детектед!

Назад
Зверху Знизу