Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Володимире!)
З повагою, але.
Є така аксіома (принаймні на хф вона аксіома, вже язики і пальці нею зтерли) - на умовному Заході рівень довіри людей до влади наближається до нескінченності. І це подається як нєєбацца плюс суспільства. Згоден? Так от. Шо заважає тому ж Шольцу в Німеччені, отому *****гу в Австрії, архипідору мадяру та ще багатьом і їх урядам за лічені дні розкрутити тезу.... ну наприклад "доля європи вирішується в Україні, якщо Україна не переможе - наступними будемо ми, *****ські війська будуть бомбардувати Берлін, Дрезден, Відень ... ну далі без кінця. І, *****, це ж буде правда. І ***** західний нарід буде сотнями тисяч стояти на мітінгах і скандувати не просто "дайте їм зброю" а й "допоможемо своїми ЗС" і переживемо пару сезонів не при плюс 18 в хаті, а при плюс 16. Але ж ***. Натомість ми бачимо відмазки "бюргери не повинні страждати від цієї не нашої війни", "виборці не зрозуміють" і навіть "самим замало зброї". *****, та її буде замало, коли ***** буде перти.
Тому, на жаль, особисто для мене немає ніких сумнівів в тому, що вся ця ***ня у вигляді відмов і відмазок - банальна особиста зацікавленність. Банальна грошова особиста зацікавленність. Це ***** такий рівень корупціїї, до якого "самій корумпованій в Європі" Україні як до Вашингтону рачки.
І ще. Все те, що вони ссуть втратити за умови введення повних, повнющих санкцій, після якого *****и перестали б існувати як держава, можна було б знівелювати за рахунок тих же податків від вічно голодного ВПК. Може, не на 100 відсотків, але значною мірою. А залишок втрат добити за рахунок *****ів.

Як каже відомий на хф персонаж - паріруйте:)
Я Вас прошу, знайдіть та послухайте вчорашній виступ в Новинах Євгена Магди. Він зараз директор інституту світової політики.
А від себе додам. Коли в Югославії хорватів різали серби Вам дуже боліло? Мені - ні, я думав, як зробити життя своєї родини кращим. Так само і Захід, той самий Шольц хоче, щоб його ще вибрали, а не притиснути власне населення, намагаючись забезпечити зброєю Україну, яка 30 років, як остання ***** себе поводила. То до тих, то до *****ів...

Очень авторитетная маленькая ламповая грантоедская, немного заказная контора.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Но преподаватели ПТУ на такое иногда клюют. Наверное их слово Институт возбуждает.
Ты, если сравнивать его уровень интеллекта с твоим, это использованный кусок даже не туалетной бумаги, а обосранной газеты в мусорном ведре. Ты, *****, без ошибок писать не умеешь, а гавкаешь из под ворот!:відстій:

Я Вас прошу, знайдіть та послухайте вчорашній виступ в Новинах Євгена Магди. Він зараз директор інституту світової політики.
А від себе додам. Коли в Югославії хорватів різали серби Вам дуже боліло? Мені - ні, я думав, як зробити життя своєї родини кращим. Так само і Захід, той самий Шольц хоче, щоб його ще вибрали, а не притиснути власне населення, намагаючись забезпечити зброєю Україну, яка 30 років, як остання ***** себе поводила. То до тих, то до *****ів...

Приймається, але.
Ну як можна порівняти громадянську війну в одній на той час країні, навіть з геноцидом, з загарбницькою війною. Доречі, сильні світу цього таки вирішили питання там - не можете жити мирно в одній великій країні - то ***** живіть в різних малееьких, і ми гарантуємо вам, що ваші кордони будуть непохитні. Хватило духу? Чи ***ло тоді замало пропонував? Хоча кому він там міг пропонувати. Ну так, мені не дуже боліло. Але боліло, коли *****и полізли на Грузію. І ще декому боліло, бо навіть бідна Україна надала грузинам моментально зброю, і не просто калаші, а засоби ППО, і не просто "стріли" а ніхуя собі. І ще там щось було з ненаданням дозволу для виходу *****ських кораблів з ватостополю. І жодна ***** не сказала - як же так, а чим ми воювати будемо? Ні тоді, ні зараз. А грузини взяли й послали тепер Україну *****. І теж під прикриттям "інтересів держави". Отаке.

З поведінкою України останні 30 років... Ну я б розділив цей етап принаймні на два. Так, в 2004 дорога в нато була вільно (можливо) і ніхто цим не скористався, прикриваючись ватним нарідом і його небажанням. Але трохи пізніше стало зрозуміло, що "двері відкрито" і "ви можете в них пройти" зовсім різні речі. Бо тоді вже почалась епоха виплековування ***ла. І його таки виплекували, так. І ніхто не хоче визнати свої помилки і свою провину. Яка *** різниця, що було 30 років тому? Маємо по факту порушення базових принципів *****ої європейської і мирової безпеки, а всім *****, бо гроші. А всі оті "притиснути своїх громадян" - галімая відмазка, як я вже і казав.
На боротьбу з тим нещасним ковідом було витрачено купу грошей і купу грошей на цій ***ні зароблено. Зараз небезпека в сотню разів більша, але ...
Така ***ня.

З поведінкою України останні 30 років... Ну я б розділив цей етап принаймні на два. Так, в 2004 дорога в нато була вільно (можливо) і ніхто цим не скористався, прикриваючись ватним нарідом і його небажанням. Але трохи пізніше стало зрозуміло, що "двері відкрито" і "ви можете в них пройти" зовсім різні речі. Бо тоді вже почалась епоха виплековування ***ла. І його таки виплекували, так. І ніхто не хоче визнати свої помилки і свою провину. Яка *** різниця, що було 30 років тому? Маємо по факту порушення базових принципів *****ої європейської і мирової безпеки, а всім *****, бо гроші. А всі оті "притиснути своїх громадян" - галімая відмазка, як я вже і казав.
На боротьбу з тим нещасним ковідом було витрачено купу грошей і купу грошей на цій ***ні зароблено. Зараз небезпека в сотню разів більша, але ...
Така ***ня.
:клас:

Вот так учишь ****, а оно еще и бесится, истерит как ребеночек.
Підрачка, ті всьо нікак не наєшся? Нє будь как парахабот, мірщій до унітазу!

походу ОК Юг наебало с катерами:незнаю:

О новая доза зашла.
А на счет компетентности. Вся ваша рошенова ****ь даже не может критиковать зелю за реальные проебы, только пустое кококо. Это свидетельствует что вы компетентны только в кококо.
Просто в твоем ограниченном умишке существует великий и непогрешимый Зе, а все, кто указывает на его проебы (начиная от Чонгара и заканчивая "а я знал о войне и специально не сказал", с промежуточными остановками) - порохоботы.
В начале войны Зеля на время выключил наполеончика и стал похож на руководителя страной. А потом снова натянул треуголку на уши и погнал любимые разборки.
Мир не делится на зеленое и коричневое, он многоцветен, кроме Порошенко есть и другие люди, поумнее. Но тебе не понять. Испражняйся зеленым дальше.

Просто в твоем ограниченном умишке существует великий и непогрешимый Порашенко, а все, кто указывает на его проебы (начиная от проебаных арсеналов и заканчивая "минсками", с промежуточными остановками) - за Зеленского.
Соответственно иди коричневые рошенки за обе щеки прими.
Для долбодятла на зарплате: прочти еще раз, кроме Порошенко есть люди и поумнее. Зе к ним не относится, и это печально.
Так что продолжай блевать зеленым, глядишь, на водку себе наколядуешь.

Зе порождение Колымы. И убицца он может сам, об стену, исключительно. Шаг вправо/влево и бенины каналы зальют его ****ом, ну или просто расскажут правду.

И что , ну расскажут, дальше то что?

Ты клюнул на слово институт. И теперь визга на весь форум.
Вот так учишь ****, а оно еще и бесится, истерит как ребеночек. :D
Я не буду оригинален, если скажу тебе, что ты - *****? Уверен, тебе много раз это говорили разные люди. Я слушал, ЧТО говорил этот человек, а его должность увидел сегодня, когда искал полное имя. Так, что опять мимо денег. :D Гидра, ты сильно поглупел с 2014 года. :рл::кручусь:

Назад
Зверху Знизу