Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Не знаю. И как запланировано не знаю. Но это худший день с 24,02. хотя я и понимаю, что иначе не получалось.

Чого у них морди такие *****ьные

Рускіє - це фантомна національність що не існує у реальному вимірі. Є росіяни - люди що ідентифікують себе з Росією та усім що росія ідентифікує з собою. І є якісь не відомі науці "рускіє" якими росія називає усіх кого хоче зробити росіянами. Це як "арійська раса" у ******ській німечині. Квазіетнічне визначення для імперіалістичних цілей.
Курди - цілком реальна національність з власною мовою, культурою та історією. Як киримли чи шотландці. І вони мають право на самовизначення за умов якщо вони користаються ним цивілізованим методом.

Ну, от курди й не змогли цивілізовано це зробити.
Як, доречі, і *****и. Тільки в курдів ракет нема, а в *****ів є.

Не знаю. И как запланировано не знаю. Но это худший день с 24,02. хотя я и понимаю, что иначе не получалось.

Что-то мне кажется далеко не все азовцы согласятся на такую движуху:збентежений:

Ну надеюсь хотя бы всех раненых получится вытащить и доставить домой.

тро легкая пехота, так что должно быть по верхней границе табелей. Это имховое предположение
Но есть совсем некомплектные. Это факт

Ну, от курди й не змогли цивілізовано це зробити.
Як, доречі, і *****и. Тільки в курдів ракет нема, а в *****ів є.
На Донбасі немає ніяких місцевих росіян. Якщо спитати їх - "ты россиянин?" Вони просто покрутять пальцем біля скроні. Вони не асоціюють себе з росією абсолютно, бо усе своє життя жили в Україні і росія окрім проблем нічого там не зробила.
"Рускій" - це вже зовсім інша річ. Ця якась невідома нікому ***ня, яка до тебе за легендою має чіплятися якщо ти "говоріш по рускі" або якщо твою батьки колись жили чи були проїздом у якомусь російському Зажопінську. Явище позбавлене сенсу та логіки.

На Донбасі немає ніяких місцевих росіян. Якщо спитати їх - "ты россиянин?" Вони просто покрутять пальцем біля скроні. Вони не асоціюють себе з росією абсолютно, бо усе своє життя жили в Україні і росія окрім проблем нічого там не зробила.
"Рускій" - це вже зовсім інша річ. Ця якась невідома нікому ***ня, яка до тебе за легендою має чіплятися якщо ти "говоріш по рускі" або якщо твою батьки колись жили чи були проїздом у якомусь російському Зажопінську. Явище позбавлене сенсу та логіки.
Ну, бувають молоді нації. Руських вигадав Петро І. Довгий час вони самі не знали, що вони руськіє, або знали, але, не усвідомлювали.
А от за остані 30 років їм це пояснили і вже нічього не вдієш - маємо політичну націю ублюдків, яка має національною ідеєю знищити усих, хто не вони, не руські, або відмовляються примкнути до руських і припинити від них культурно відрізнятися.

Ну, бувають молоді нації. Руських вигадав Петро І.
Вони називали себе "россіянє" як і мали б зараз.
b4658df86398a6b31ed2bde.webp

"Рускій" - це те чого не існує у реальності. Це "людина європейської зовнішності яка здатна розмовляти російською мовою". Абсолютна калька з ******ської "арійської раси". Останнім часом у "рускіє" почали записувати навіть грузина Джугашвілі чи чеченця Кадирова. Це просто якийсь продукт масового божевілля і не більше.

Весь світ і ми в тому числі маємо єдине визначення для росіян, тому усі ці ******ські маніпуляції з етнічною приналежністю є для зовнішнього світу неочевидними, але вони за фактом більш кричущі ніж етнічні маніпуляції у ******ській німеччині.

То есть я веду к тому что не нужно заниматься апроприацией российской культуры в отношении Украины. У них своё - у нас своё. Язык - российский, не "русский". Пушкин - российский поэт. Не "русский".
"Русскость" - это оправдание манкуртства и инструмент колонизации. Причем я не собираюсь включать городскую сумасшедшую Фарион и заявлять что все должны начинать говорить на украинском языке или сразу становятся врагами народа. Нужно просто честно себе признаваться: да, я говорю на российском языке, да мне нравится российский поэт пушкин, и так далее. Не пытаться всунуть в Украину чужую культуру ради своего душевного спокойствия. У Украины есть культура. Своя.

Назад
Зверху Знизу