Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Калібр зброї підбирається таким чином, щоб на необхідній дистанції наносити максимальне враженняпри мінімальних розмірах. В Російській імперії традиційно використовувалась дюймова система мір. Дюйм, 25,4 мм в Російській імперії ділився на 10 ліній. Тому і знаменита кількістю продукованих екземплярів, і нічим більше, рушниця Нагана-Мосіна мала назву "трьохлінійка". Вказаний був калібр зброї. Попередня рушниця Бердана мала калібр 4,2 лінії тобто 10,75 мм. Трьохлінійка, як відомо мала калібр ТРИ лінії. 25,4:10=2,54мм 2,54х3=7,62 мм.
Наприклад на Заході, де машинобудування було розвинуто набагато краще, дюйм поділяли на 100 і навіть на 1000 частин. Тому, наприклад, кольт 1911 45 калібру в мм виглядав так: 25,4:100=0,254х45=11,43 мм. А всі радянські крупнокаліберні кулемети мали 50 калібр по дюймовій класифікації. 0,254х50=12,7мм

Нам уже можно зачёт сдавать , по калибрам. А с чего дисскусия то началась, смысл? )))

Нам уже можно зачёт сдавать , по калибрам. А с чего дисскусия то началась, смысл? )))

Давайте зачетку! Я вам и так пятерку поставлю, без єкзамена. Какую тему предпочитаете? Колготки? Лаки? Краски для волос? Любой каприз!:сарказм:

Давайте зачетку! Я вам и так пятерку поставлю, без єкзамена. Какую тему предпочитаете? Колготки? Лаки? Краски для волос? Любой каприз!:сарказм:

Препод - лапочка!

Надеюсь что *********** не спорят херни какой-то и благодаря красному кресту, оон, вниманию общественности все пройдёт как запланировано.

САУ на базі МТЛБ?
Після пострілу її відпихне відкатом. Там кожен постріл - як перший :D

Гвоздика нам какбе намекает, да и хоста.

Ніяк не можна. Піддон просто утримує стабілізуючи крильця в закритому положенні і по нарізам він не треться.
О каких нарезах речь при крыльях стабилизатора?:confused:

ключевое слово "курдское самоопределение", а не кремль.

З курдами там складно.
Якийсь час Турція вламувала дохуя бабла в курдську автономію.
Вони виявили ся проста свинями. Замість цивілізованого діалогу - розкрадали бюджет і робили ще цікавих речей у внутрішньому просторі.
Нагадують мені наш ******.
Ти ж не проти ******ького самовизначення?

Это что второе рождение ракетных танков. Забавно.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Взагалі, ракети пускати давно навчилися і з звичайних танкових гармат.
Але, там калібр обмежений.
Ні чього дивного, що замість чувака з ракетницею і джипа, на якому він їздить - чувака намагаються посадити в легку БМ, і щоб він не тягав ракети вручну - ракети запхати в той же танк.

. А я буду писати шо захочу

сражение черкасского и ивано-франковского троллей на харьковском форуме перешло в позиционную стадию....

З курдами там складно.
Якийсь час Турція вламувала дохуя бабла в курдську автономію.
Вони виявили ся проста свинями. Замість цивілізованого діалогу - розкрадали бюджет і робили ще цікавих речей у внутрішньому просторі.
Нагадують мені наш ******.
турок против приема в нато тех стран, которые "не осуждают курдов", я к этому написал.

Ти ж не проти ******ького самовизначення?
а шо, есть такая национальность "******ец" ? нет же.

а шо, есть такая национальность "******ец" ? нет же.

Є, звичайно - це русскіє.
З приводу "ісконних зємєль" Ердоган дуже чітко висловився - тоді й Ієрусалім ісконно османська земля.

Проста, є хісторі, а є світовий порядок, що встановився на зараз.
Так, курди в ньому опинились під владою османів, і на території, яку Турція оголосила своєю.
Але, так само й *****и - з різних причин опинилися на території України.

Тепер є два шляхи - а) всі згадаємо 600літні образи і... Всі ***рять всіх, бо образи є в усих.
Б) всі виколупують з мізків реванш - і цивілізовано вирішують як з цим далі співіснувати.

Британія свої колонії відпустила добровільно, бо в 21му сторіччі це є сором.
Турція намагалася цивілізовано розвинути курдську автономію, і хєр знає що там далі було б, може й відпустили б, може ні, але курди не дали змоги на це по дивитись - вони почали розкрадати бюджет і чинити терористичні дії.

курди не дали змоги на це по дивитись - вони почали розкрадати бюджет і чинити терористичні дії.

Краще розкажи як вони опинились в шведському парламенті.

Краще розкажи як вони опинились в шведському парламенті.

Як як. З'їбали в лівацьку соціалістичну Швецію, попросили політичний притулок, отримали громадянство і в якості шведських громадян балотувалися в парламент.

Окреме питання - на чиї кошти.

Назад
Зверху Знизу