Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

*****ы сразу чуть что про очко вспоминают, это ихняя детская травма, и ты конечно не исключение, видишь сразу и вскрылся, ***** *****(с),
:рл:
Не было бы от тебя , клоун, мягкой ваты в обвинение- не было бы тебе и жесткого наждака в ответ...

****ься с тобой -вообще не хочется, тем более в это время.. Иди смеши кого нибудь другого своими мышлизмами.

а вот там по ссылке и резюмэ
Просто фильтруйте всё, что говорят русские. Если вы вообще не можете (как я) обойтись без их экспертизы. Хотя я действительно не понимаю - зачем люди до сих пор слушают "не таких русских".

никто против такой постановки и не возражает..:)

"Не читав, не дививсь, але ж засуджую":D
Совок нагадує.

У мене мало часу дивитись говорільні, мені не потрібні прости відповіді, я не сприймаю кгбшників, я вмію в аналіз, я спілкуюсь з беспосередніми учасниками подій. І так, кгб шоу не дивлюсь но осуджую. :незнаю:

Слушать и верить Швецу - это тоже самое что отсасывать у самого себя, вроде и удовольствие получил, но есть нюанс:ги:

То что кто то враг РФ, это ну совсем не значит что нам он друг.
Если Гиркин свалит из **** и вдруг заявит что ВВХ ему враг, тоже будем доверять ему?

В режиме поржать, сбежит в Украину и вступит в свободу россии)))

Скільки нових витків, та усі між юзерами...

Ох ти і завернув.
Добре що ти цим питанням займаєшся.

Я гроші давав. Раніше, ще за часів АТО. Тоді Донік нив що солдатам дають несправну зброю і потрібні гроші на її ремонт. Не на тюнінг, не на приціли, глушники і таке інше, а саме на доведення до ладу бракованої зброї з армійських складів. На моє зауваження що таким ремонтом зброї повинні займатися армійські майстерні він почав біситися що не треба влазити в справи армії, а треба давати більше грошей волонтерам, тож на цьому наша співпраця з ним скінчилась.

Я гроші давав. Раніше, ще за часів АТО. Тоді Донік нив що солдатам дають несправну зброю і потрібні гроші на її ремонт. Не на тюнінг, не на приціли, глушники і таке інше, а саме на доведення до ладу бракованої зброї з армійських складів. На моє зауваження що таким ремонтом зброї повинні займатися армійські майстерні він почав біситися що не треба влазити в справи армії, а треба давати більше грошей волонтерам, тож на цьому наша співпраця з ним скінчилась.
Донік десь у 2015 році приблизно активно агітувавза оснащення військово-морських сил України НОЖАМИ. Пропонував зразки відвертого ЗЕКпрому. Коли я спробував запитати, що він хоче від тих ножів, ходити на абордаж? Він аргументував оригінально - а з ножами ж краще, ніж без ножів.:іржач:Я йому запропонував купити складні матроські чи боцманські ножі в Англії, чи в Німеччині, чи їх копії в Китаї, і не позорити матросів заточками - він мене заблокував. :кручусь: Не можу про нього сказати нічого поганого, а тим більше хорошого не можу. такої накипі багато посплівало в 2014-15 роках, дехто дожив до наших часів, зараз продають бронежилети по 500 - 600 доларів.

- він мене заблокував. :кручусь: .

Аналогічно - мене просто заблокував за критику. Ну й *** з ним, нехай окружає себе *****ами які **** лижуть, якщо йому це подобається.

Принимайте взад.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да не свисти. В Штатах не було жодного політичного вбивства з кінцями гебухи.
Откуда ты знаешь? Из конторы что ли? Или как всегда сначала пишешь а потом думаешь, Судя твоей тупой логике в Штатах нет ДТП, болезней, утонувших во время купания, и/д, АйвенГо одним словом,

Откуда ты знаешь? Из конторы что ли? Или как всегда сначала пишешь а потом думаешь, Судя твоей тупой логике в Штатах нет ДТП, болезней, утонувших во время купания, и/д, АйвенГо одним словом,

Ти якийсь неадекватний по ходу.

Не было бы от тебя , клоун, мягкой ваты в обвинение- не было бы тебе и жесткого наждака в ответ..
Ты бы почитал свои ватные посты, а потом ****ел, ты до сих с ватных ресурсов бред сюда тащишь, а потом ноешь что тебя *****ом называют, Я так понимаю за наждак это твои детские воспоминания, у тебя с туалетной бумагой было плохо,

Ти якийсь неадекватний по ходу.
Разверни тему,
Я же не виноват что ты тупой, и считаешь ликвидацию Швеца политическим убийством, а не просто ликвидацией.

Разверни тему,
Я же не виноват что ты тупой, и считаешь ликвидацию Швеца политическим убийством, а не просто ликвидацией.

У тебе з головою зовсім йобобо, да? Співчуваю. На Z-ботофермі тільки комісовані лишились.

Консерва класно описала розпорядок своєї роботи. Як раніше клоняка називався?
Но вот ещё один спалился, ты до того тупой что не можешь не видишь простых и очевидных вещей время твоей регистрации и количество твоих постов, вы АйвенГи логически думать я так понимаю не обучены,

Но вот ещё один спалился, ты до того тупой что не можешь не видишь простых и очевидных вещей время твоей регистрации и количество твоих постов, вы АйвенГи логически думать я так понимаю не обучены,

Це ти заздриш, чи шо. Ні один твій клоняка стільки не встигає до перманента?

Назад
Зверху Знизу