Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*****ы сразу чуть что про очко вспоминают, это ихняя детская травма, и ты конечно не исключение, видишь сразу и вскрылся, ***** *****(с),

Просто фильтруйте всё, что говорят русские. Если вы вообще не можете (как я) обойтись без их экспертизы. Хотя я действительно не понимаю - зачем люди до сих пор слушают "не таких русских".

"Не читав, не дививсь, але ж засуджую"
Совок нагадує.

То что кто то враг РФ, это ну совсем не значит что нам он друг.
Если Гиркин свалит из **** и вдруг заявит что ВВХ ему враг, тоже будем доверять ему?
А там было на что переходить?Вот видишь, ты прекрасно подтвердил, что что даже твоя жалкая попытка перехода на личности не удалась.
Ох ти і завернув.
Добре що ти цим питанням займаєшся.
Донік десь у 2015 році приблизно активно агітувавза оснащення військово-морських сил України НОЖАМИ. Пропонував зразки відвертого ЗЕКпрому. Коли я спробував запитати, що він хоче від тих ножів, ходити на абордаж? Він аргументував оригінально - а з ножами ж краще, ніж без ножів.Я гроші давав. Раніше, ще за часів АТО. Тоді Донік нив що солдатам дають несправну зброю і потрібні гроші на її ремонт. Не на тюнінг, не на приціли, глушники і таке інше, а саме на доведення до ладу бракованої зброї з армійських складів. На моє зауваження що таким ремонтом зброї повинні займатися армійські майстерні він почав біситися що не треба влазити в справи армії, а треба давати більше грошей волонтерам, тож на цьому наша співпраця з ним скінчилась.
Я йому запропонував купити складні матроські чи боцманські ножі в Англії, чи в Німеччині, чи їх копії в Китаї, і не позорити матросів заточками - він мене заблокував.
Не можу про нього сказати нічого поганого, а тим більше хорошого не можу. такої накипі багато посплівало в 2014-15 роках, дехто дожив до наших часів, зараз продають бронежилети по 500 - 600 доларів.
- він мене заблокував..
Откуда ты знаешь? Из конторы что ли? Или как всегда сначала пишешь а потом думаешь, Судя твоей тупой логике в Штатах нет ДТП, болезней, утонувших во время купания, и/д, АйвенГо одним словом,Да не свисти. В Штатах не було жодного політичного вбивства з кінцями гебухи.
Откуда ты знаешь? Из конторы что ли? Или как всегда сначала пишешь а потом думаешь, Судя твоей тупой логике в Штатах нет ДТП, болезней, утонувших во время купания, и/д, АйвенГо одним словом,
Ты бы почитал свои ватные посты, а потом ****ел, ты до сих с ватных ресурсов бред сюда тащишь, а потом ноешь что тебя *****ом называют, Я так понимаю за наждак это твои детские воспоминания, у тебя с туалетной бумагой было плохо,Не было бы от тебя , клоун, мягкой ваты в обвинение- не было бы тебе и жесткого наждака в ответ..
Разверни тему,Ти якийсь неадекватний по ходу.
Разверни тему,
Я же не виноват что ты тупой, и считаешь ликвидацию Швеца политическим убийством, а не просто ликвидацией.
Но вот ещё один спалился, ты до того тупой что не можешь не видишь простых и очевидных вещей время твоей регистрации и количество твоих постов, вы АйвенГи логически думать я так понимаю не обучены,Консерва класно описала розпорядок своєї роботи. Як раніше клоняка називався?
Но вот ещё один спалился, ты до того тупой что не можешь не видишь простых и очевидных вещей время твоей регистрации и количество твоих постов, вы АйвенГи логически думать я так понимаю не обучены,